כל הסיבות למה לא להתנדב לקרבי:

Cobe Anan

New member
כל הסיבות למה לא להתנדב לקרבי:

1. גם אחרי 3 שנים של פתיחת תחת, בסוף המערכת תדע איך לדפוק לך את החיים בצורה כל כך גרועה, שאין לאף אחד פה מושג כמה זה גרוע, עד שיימאס לך כבר מהכל. טוב, מישהו צריך עוד סיבות??? תעשו לעצמכם טובה, עד ש120 מגדלי השומנים ישנו את המערכת כך שהיא תגן על הלוחמים ולא על המחבלים- אתם רוצים לעזור למישהו? תעזרו לזקנות לחצות את הכביש. לא, בעצם גם הן יכולות לסבך אותכם.. תעזרו לעוורים. זהו.

Cobe Anan

New member
להתבכיין זה להגיד אכלו לי שתו לי..

לי יש תיק פלילי על משהו שלא עשיתי, ואני בספק אם בכלל קרה. אני מדבר איתך על הפסדים של עשרות אלפי שקלים, וזה בהנחה שמחר יחליטו למחוק את התיק בלי כתב אישום. בינתיים יש לי בעיה להשיג עבודה, אין לי שמץ של אמון במדינה שאני אזרח בה, וכל מה שאני שומע זה `אמרנו לך` מכל מי שלא הבין למה התעקשתי לתת מעצמי. אני לא מתבכיין, ליאור. אני כועס, ממורמר, עצבני, והסיבה היחידה שאני נשאר בארץ היא שאני לא רוצה (ובכלל לא מסוגל) לעזוב את דקלה אבל אני לא מתבכיין. תלמדו ממני, תתרחקו מהחרא. עזבו אתכם מצבא, מילואים, ציונות.. יש עולם אחר מעבר לים. זה לא אופטימלי, אבל זה המצב.

Lancelot99

New member
אפשר לדעת על מה אתה מדבר בדיוק?

כי חוץ מלהגיד כמה שהמצב שלך חרא כרגע, לא ממש הסברת איך ולמה.. תרגיש חופשי להשתפך
ד"א מעבר לים יש.. עוד ים

Cobe Anan

New member
תפרו לי תיק..

לפני שנתיים עצרנו מחבל. 9 חודשים אחרי זה זומנתי לחקירה, לכאורה על אלימות כלפיו. לא שמעתי מהם מאז, ובינתיים השתחררתי. במרץ התחלתי קורס אבטחה, סיימתי אותו באפריל, ומאז חיכיתי לאישור הפעלה. לפני שבוע הודיעו לי שאין אישור, ומבדיקה קצרה עלה שכנראה יכול להיות שהסיבה היא התיק הפתוח, ובדקתי. התוצאה הדהימה אותי: החקירה עדיין לא הסתיימה, ועדיין לא הוחלט אם לסגור את התיק או להגיש נגדי כתב אישום. על מה? גם אני שואל... בינתיים, אין עבודה. גם אם מזכים אותי, פיצוי אני כבר לא אראה. מספיק חרא?

בואנה שביזות...

אתה בא להגיד שכל הבלאגן כי מישהו אמר שהייתה אלימות על עצור?! סעמק קציצים שמנים. מי בכלל יכול לפתוח כזאת חקירה. וזה אפילו לא הגיוני שעד עכשיו אף אחד לא טרח להודיע לך שזה בהליכים. כן, מספיק חרא. חרא של מערכת צבאית שזורקת זין על לוחמים. אבל שמע...לא רוצה לבאס אבל זאת לא סיבה לא ללכת לקרבי בפרט, או לצבא בכלל. זה לא סיבה להגיד "כוסאומו" על המדינה הזאת. נכון, דברים פה לא מושלמים. נכון, יש הרבה חרא...ברוך הבא לישראל. לעבור לחו"ל זה סתם לברוח מהמציאות. אני אומר שתשאר פה, תפתור את השטות הזאת, תצא מכל הביזיון האשמות האלה כמו גדול ואפילו תתבע אותם על זה שהם עלו לך הרבה כסף(שלא יכלת להרוויח בעבודה). ואח"כ, אחרי שתסיים עם זה, אולי תעשה משהו לתקן דברים במדינה הזאת. סה"כ מדינה טובה...כמעט 60 שנה ואנחנו עדיין פה כמו מניאקים כנראה שיש סיבה. וביננו...יש פה מנטאליות מנצחת. עכשיו רק לצאת מהחרא הזה שדחפו אותך אליו.

Cobe Anan

New member
מצטער לאכזב אותך, אבל זה לא מקרי.

אכלתי חרא כל השירות, והתעקשתי למשוך. כשהייתי עם קביים רצו שאני אבוא לחברון כדי לקבל גימלים. 11 יום לפני השחרור זרקו אותי ל28 מחבוש על משהו שחברים שלי עשו ולא הצלחתי למנוע. כשהייתי חולה, במשך כמעט חודש לא היה רופא בגדוד. המ"פ שלי זרק עלי חרא שנפל עליו מלמעלה, כי זה יותר נוח. תאמין לי, אין לנו מנטליות מנצחת- יש לנו אוייב ערבי. וכן, הגעתי למסקנה שלא שווה לשרת פה, לא בקטע של לעשות דווקא, אלא בקטע שאתה הולך לסכן את החיים שלך (חשבת פעם מה זה אומר-למות...?), תוך ידיעה שאף אחד לא עומד מאחוריך, אבל את הפאשלות של אחרים תמיד יהיה מי שיכול לזרוק עליך. מצטער, אבל אני כבר לא מאמין לאף אחד. אני לא פרנואיד- זה מה שהם רוצים שתחשוב- אני פשוט לא סומך כבר על אף אחד במערכת. נחמד מה שנהייה ממני, נכון?

מצער מה שנהיה.

חבל מאוד שהפכו אחד כמוך(שהיה מורעל, כמעט ללא ספק) לאחד שהרים ידיים על המדינה הזאת ועל הצבא שלנו. (קשה להאשים אותך...צבא ההגנה לצה"ל-טעות במקור- הוא אחד הגופים הכי לוקים במדינה הזאת ויש בו כ"כ הרבה חסורות שאי אפשר לספור..). חבל לשמוע שהשירות שלך בלוחם היה בשבילך כואב ואתה מצטער עליו. אני אישית דווקא חושב ששירות כלוחם בצבא הוא משהו טוב מאוד. היה כיף. נכון אוכלים חרא כמו מניאקים לפעמים...ונכון, רוב הזמו לא רואים באמת סיבה למה לעשות את זה...וצודק, לא מקבלים שום דבר אפילו לא 'תודה' בשביל כל זה...אבל זה שווה את זה בסופו של דבר, שוב, לדעתי. ויודע מה? עם כל החרא...כן, הייתי מוכן לסכן את חיי בצבא. בלי התלבטות לשניה. לא עשיתי את זה בשביל המדינה...אלא בשביל החברים שלי שם. רק בשבילם ולא בשביל שום דבר אחר. כי הם היו עושים אותו דבר בלי להתלבט. אבל וואלה מדינה לא מושלמת. חבל שאחד כמוך קיבל כזה תיק מהמדינה הזאת.

למעלה