כל העולם ואחותו היו היום בחורשן

רֶשֶף

New member
כל העולם ואחותו היו היום בחורשן

ודו-שיח שהיה, כך היה: רועה: "זליחה חבּר'ה, תעסרו בָּסָד בִּיבָּקשה". אנחנו: "למה, מה קרה?" רועה: "תכף מגיע עדר... כמה דקות... עד שיעברו" אנחנו: "למה? הם מפחדים מאיתנו?" רועה: "בָּסָד בִּיבָּקשה? כן..." [חיוך מאולץ] אנחנו: "תגיד, כמה ראשים?" רועה: "מאתיים" אנחנו: "אה... כמה דקות..." ...אחרי כמה דקות אנחנו: "שלום!" בן של רועה: "אהלן!" אנחנו: "לאן אתם מובילים אותם?" בן של רועה: "למעלה... לשכונה..." 200 פרות הלכו לשתות בירה בזיכרון. וחוצמזה, השבילים של חורשן עדיין משובחים. (וזהירות בפודרה בירידות המהירות. יש לה נטיה להפוך את ההיגוי... צמיגי משהו
)

shl17

New member
אפילו אני הייתי שם

מאמן את הסוסה הצעירה(הבת הקטנה שלי) באמת ראינו מלא עקבות של צמיגים תגיד הבחור בתמונה נראה לי מוכר מי זה? הצלחתם למצוא קצת סינגלים?

shl17

New member
אכן כן עם ביתי

ואתה על הסקוט?שירד את שביל הגדר

shl17

New member
שמע אתה נראה יותר גדול במציאות

מאשר בתמונה.וגם מחקת את הזקן

Natz Natz

New member
אמת....אמת....

אשמח לחברה ביום ראשון לפנות ערב? ככה לרכב בחצר האחורית, חוצמזה אמרת פה פעם שאתה מכיר הרבה סינגלים באיזור - אשמח לשטופ עיניים.

shl17

New member
יום ראשון עובד בתא מקווה

לחזור מוקדם אז בכיף . רק לטובתך תביא מגינים יש ים קוצים

shl17

New member
את הגרון הוצאנו

היום בהר חורשן צעקנו נצנץ !!!! נצנץ !!!! אין קול ואין עונה

Natz Natz

New member
מי זה צעקנו נצנץ....

חיפשתי את הרכב הגדול האפור במי-קדם ומושב בסביבות 1730, כתבת לי שבשעות האלה אתב כבר פה.... ולא מצאתי אז הסקתי ש...לא. אז לקחתי אזימוט לכיוון גבעת הרקפות... אם אתה מגיע היום - צלצל למסר שנשלח אלייך.... נצנץ

shl17

New member
הגעתי ב1800

חניתי במושב וחבר אחר בא עם סובארו היום עוד לא גמרתי לעבוד

רֶשֶף

New member
לא באנו בשביל סינגלים

באנו לעשות טיול קצר בשאנטי
להירגע מהמסלול המוטרף במצפה משואה (ירידות מגניבות וזורמות ועליות בלתי אנושיות בעליל, שלא לדבר על "קיר המוות"), שעשינו אתמול "פעם וחצי". חנינו בזיכרון יעקב (כניסה לנווה שרת). התחלנו ב-7:00. סיימנו ב-9:30. העליות היו טכניות. הירידות היו מהירות. ולקינוח טיפסנו על הכביש בחזרה לרכבים. היה מענג. חלפנו על פני כנופיה מכובדת, שכפי הנראה הובלה ע"י שחר שטייף המהולל. הבחור הגדול נקרא אריאל. אותו פגשתי לראשונה היום. הבחור הרזה מאחוריו זה טל, 'שרוט' רציני ואחד משותפי הקבועים לרכיבות.

steiff

New member
לא. לא. דווקא עקיבא היה ראש הקנוניה

תורי בשבוע הבא... בכל אופן - "יהללך זר ולא פיך" ואני ממחה את המחמאה לעקיבא המומחה.

למעלה