כל העולם מכיר אותו אבל בסין הוא נקרא: LEE XIAO LONG מי יודע במי מדובר?
A A Wang New member 10/9/05 #2 זה קל זה זה ברוס לי. הוא משונדה, BTW (גאוות יחידה), מעיירה שנקראת JINAN ומי זה CHEN LONG? ןמי זו LIU YULING? והנה שאלה הפוכה, ידוע בכל סין, אך לא בעולם. אנו מכנים אותו HUA ZAI
זה קל זה זה ברוס לי. הוא משונדה, BTW (גאוות יחידה), מעיירה שנקראת JINAN ומי זה CHEN LONG? ןמי זו LIU YULING? והנה שאלה הפוכה, ידוע בכל סין, אך לא בעולם. אנו מכנים אותו HUA ZAI
א אMור New member 10/9/05 #3 שונדה זה בהונג קונג? ידידי, טעות חמורה היא לומר שאמן הקראטה הוא סיני... הוא הונג קונגי טהור... אבל לא נבאס אותך לגמרי... אבא שלו הוא משונדה... CHEN LONG הוא כמובן - ג'קי צ'אן, גאוות הונג קונג בהווה ובעל כוכב במקום מרכזי ב- AVENUE OF STARS של הונג קונג. לגבי השאר - לא יודע... תחכים אותנו.
שונדה זה בהונג קונג? ידידי, טעות חמורה היא לומר שאמן הקראטה הוא סיני... הוא הונג קונגי טהור... אבל לא נבאס אותך לגמרי... אבא שלו הוא משונדה... CHEN LONG הוא כמובן - ג'קי צ'אן, גאוות הונג קונג בהווה ובעל כוכב במקום מרכזי ב- AVENUE OF STARS של הונג קונג. לגבי השאר - לא יודע... תחכים אותנו.
G gao xing New member 11/9/05 #4 היום גיליתי שברוס לי נולד בכלל בסאן פרנסיסקו ורק בגיל 3 הוריו החליטו לעבור להונג קונג.....
T Tonjin New member 11/9/05 #5 גם טעות חמורה לומר שברוס לי היה אמן קראטה דווקא, אבל לא נורא (כמו ששמעתי שאומרים בארץ...) בקטנה... נ.ב לג'אקי צ'אן יש גם כוכב בהוליבוד אם אינני טועה
גם טעות חמורה לומר שברוס לי היה אמן קראטה דווקא, אבל לא נורא (כמו ששמעתי שאומרים בארץ...) בקטנה... נ.ב לג'אקי צ'אן יש גם כוכב בהוליבוד אם אינני טועה
A A Wang New member 13/9/05 #6 הוא שונדאי למרות שהוא נולד בהונג קונג או USA המשפחה משונדה לא אוותר!! הוא אומן קונג פו. הבחורה היא לוסי ליו, המלאכים של צ'רלי והשני הוא LIU DE HUA
הוא שונדאי למרות שהוא נולד בהונג קונג או USA המשפחה משונדה לא אוותר!! הוא אומן קונג פו. הבחורה היא לוסי ליו, המלאכים של צ'רלי והשני הוא LIU DE HUA