כל העולם

כל העולם

כל העולם משחק ואילו אנו רק הבמה.. קורבנות תמימים של ליצנים מחוללים.. דורכים עלינו יורקים,ובועטים אך אנו..רק חורקים,נאנחים..

חן (*_*)

New member
כל העולם במה ../images/Emo151.gif

כל העולם במה מסביב תפאורה שעליה איש לא חלם, איש לא שמע נהרות, אגמים, מפלים גאיות, הרים ועמקים השדות, העצים והפרחים בשלל צבעים. זהו עולם רצוף עלילות וספורים שזה בזה מחוברים ושזורים יש בהם מן המלחמה והשלום שנאות ואהבות תככים ומזימות לכל אחד מאיתנו יש בעולם יעוד, מטרה אנחנו השחקנים במשחק החיים יש מאיתנו מי שיש להם תפקידים משניים ויש -מי שראשיים כולנו חשובים להשלמת הפאזל, השלמת המרכיבים. זהו סרט שיש בו הרבה עניין, הרבה אירועים. שילוב של מתח, דרמה וקטעים מרגשים זהו סרט מיוחד, כי בסרט הזה אנחנו לא הצופים אנחנו חלק ממנו, ואותו אנו כל יום חיים. כל העולם במה ואנחנו עליה משחקים והבמאי הוא - אלוהים.

Crossface

New member
זה יפה כל כך חן

אהבתי עד מאוד (עד הקטע של אלוהים, אבל לא חשוב) מישהו שאל פעם האם האדם הוא השחקן או השחקן הוא האדם

תלתלית

New member
גופמן-סוציולוג גאון

כתב על זה נפלאות. חן
, כתיבתך נעימה ומרתקת. איזה כיף לקרוא אותך...

חן (*_*)

New member
../images/Emo51.gifקרוסי, לגבי הקטע של אלוהים...

יש המשך, לגביו מן הסתם תהיה הסכמה ביננו, אך חששתי לפרסם, על מנת לא לפגוע ברגשות החברים בעלי האמונה.

danistar

New member
לפעמים

נראה שהבמאי אוהב סרטי אימה .. נפלא חנצ'ו .. את יודעת כמה אני אוהב את כתיבתך

טאKילה

New member
חן התיאור מדהים..מלבד..אלוהים..

אלוהים..ברא תפאורה במה ושחקנים/במאים..[נתן לנו כלים,ואנושות]. העולם במה,התפאורה צמחים ים חוף אגמים הרים גבעות וכ"ו.. אנחנו שחקנים ראשים,שחקנים משנים,מתוכנו חלקם/ן במאים/במאיות.. זו התאוריה שלי..

חן (*_*)

New member
תודה טאקי ../images/Emo140.gif לגבי אלוהים.........

דעתי חלוקה גם עם עצמי לשיר יש המשך, נמנעתי מפרסומו כדי לא לפגוע ברגשות חברים שני השירים בעצם נכתבו כביקורת. אם תרצו אביא את ההמשך.

חן (*_*)

New member
טאקי, לבקשתך המשך-

(*חייבת לציין- השירים במחרזת זו נכתבו ברגעים של זעם, טרונייה ועשיית חשבון עם אלוהים. עם המאמינים הסליחה.) אלוהים חולם. ששה ימים ברא אלוהים את היקום וביום השביעי שבת ממלאכתו ונרדם. ושם באי שם חולם אלוהים את חלומו, ואין הוא יכול לברור ואין הוא יכול לשלוט, לא בטוב ולא ברע. ואנו כולנו דמויות באין, בחלום, בתת מודע של האל. שם שליחי השטן ומלאכי מרום צחים וענוגים רוקדים את ריקודם יחדיו. והוא אינו שולט בסיוטיו לא בטוב ולא ברע. ששה ימים ברא אלוהים את היקום וכה עייף עד כי נרדם וחלם.

חן (*_*)

New member
ועוד המשך -

משבר אמון לעיתים, בין נים לנים אני תוהה ושואלת, מה עושה האלוהים כשקולות פצועים, נשים גברים וילדים את ליבנו עד זוב דם, קורעים נאנח הפצוע בכאביו וממלמל בלחש: אלוהים, עזור לי... צועקת ובוכה אם שכולה: למה אלוהים........ למה ??? ובבתי הכנסת נושאים מאמיניו תפילה-"אל רחום וחנון..." האמנם???????? יושב הוא במרומים עסוק? אולי,- עוסק אך בענייניו סביבו משרתיו המלאכים הנאמנים דואגים לו לכל צרכיו למטה, ברואיו, הורגים עם בעם באין מפריע קולות מלחמה, בכי ונהי, העולם כמרקחה, ואלוהים, ניעור ממנוחת הצהריים, מתמתח ואומר- אוףףף... איזה סיוט היה לי בחלום.........

חן (*_*)

New member
ולסיום- המשך שהוא מעין התנצלות-

מאמינה, אך מאוכזבת, ואולי.........ו ואולי............ זה בגלל אותם אנשים שרואים באסונות עונשים למשל על חילול שבת או בכלל אי שמירת הדת קשה לי את המחשבה לאמץ ולקבל שאסונות, מלחמות, פיגוע וקטל של נשים זקנים צעירים-בן או בת העם מתפורר, ולאלוהים לא איכפת? מאמינה שהוא אכן קיים מאמינה בו בבורא עולם אך לאור "שתיקתו" באלה הימים, כואבת ומאוכזבת מ-אל הרחמים. *** לרגע אינני מתכוונת לפגוע במי מהחברים/ות לי יש "מריבה" איתו גם באופן אישי/משפחתי, וכל הנכתב, זה רק הרהורים ממכאובי נפשי.

טאKילה

New member
חן וואוו

כל כך אמית,כל כך נכון לרגעים מסויימים. ואת נגעת בדיוק באותם מיקרים,רגעי הכעס רגעי התחינה. כשהאדם במצוקה אילה הרגעים בהם נאמרים כל המילים, וכל השאלות לאלוהים, בעיקר למה? שלעולם לא נדע,שלעולם לא נשתמש באותם תחנונים,וכעס,אמן.

למעלה