כל העניין של סיאנס קשור כאן?

כל העניין של סיאנס קשור כאן? ../images/Emo29.gif

אם כן, מי מוכן לעשות לי פה הסבר מפורט איך עושים? וקחו בחשבון שאני לא מבינה בזה ממש כלום ככה שכל מושג צריך להסביר לי

ילדה קטנה

את לוקחת לוח ומציירת עליו את אותיות האלף בית את מציירת את המספרים מ0-9 את רושמת כן ולא , נקודה אחת במרכז,יציאה בקצה,וכניסה בקצה השני את מניחה את הכוס על הכניסה שמה עליה אצבע(חלש) וקוראת לרוח כאשר הרוח תכנס תבקשי ממנה לזוז למרכז ואז תוכלי לשאול כל מה שתרצי לא בטוח שהיא תענה לא בטוח שהיא תסכים לצאת אם תבקשי ממנה אבל רק תדעי לך שזה דבר מאוד טיפשי לעשות וסיאנס אינו קשור במיסטיקה אלא יותר במאגיה.... לכי לפורום מאגיה וכישוף

batgalim

New member
לדוקרת האשכוליות

הילדה הקטנה לה סיפרת כיצד עושים סיאנס, היא באמת קטנה... רק בת 14, נראה לך שהיא תקרא את דבריך עד הסוף ותפנים את השלילי והמטופש שברעיון? לי נראה שהיא רצה כבר להכין את הלוח ולקרוא לרוח... ילדה קטנה! זה טפשי ומסוכן! רוחות לעיתים מזיקות ויכולות להשאר בבית וסתם להפחיד אותך
למה לך???

מצטרפת לבת../images/Emo19.gifגלים../images/Emo19.gif

אהלנים ילדה
ממש ממש לא ממליצה לערוך סיאנסים, לא רק משום שאת רק בת 14, אלא, בשום גיל. סיאנס זה בערך לקרוא לרוחות על מנת לבקש מהן תשובות, כך לפחות על פי הדעה הרווחת, ואני מסכימה עם בת גלים שהציעה לך לעבור לפורום מאגיה עם השאלה הזו, כי פה לא כל כך מתלהבים, במיוחד לא אני. אני חושבת, שאם יש למישהו מה לומר לך, הוא ימצא את הדרך להגיד גם מבלי שיוטרד על ידך, ובאמת שאין צורך "להעיר את המתים מקברם". יידעונים, את יודעת, "נאסרו לשימוש"... שלך,
גילי
והנה משהו שכתב "אש" בבית הקודם שלנו..
הסיאנס הוא דרך להעלאה באוב (הדרך החלשה ביותר אך בזה לא נדון כרגע) לפני שנתחיל מי שכבר רוצה לדעת סיאנס זה א---ס---ו---ר, ואני לא מדבר פה רק על היהדות סיאנס נחשב למאגיה שחורה! אני מכיר אישית אנשים אשר מתעסקים במאגיה שחורה ונמנעים ממגע מהסיאנס כי הסיאנס לא יכול לעזור ומדוע זה ? הסיאנס מעלה ישויות מהמעלה הנמוכה ביותר כלומר מעלה רוחות אשר נתקעו בעולם הזה או רוחות שכרגע נפטרו, כלומר הם נורא מבולבלות מה שהופך אותן למסוכנות. בנוסף לכך כאשר אתה מעלה את הרוח בסיאנס אתה מעלה אותה בכאב רב אז כמובן שהיא תהיה עצבנית. סיאנס הוא אמיתי ומאד מאד מסוכן לכן לא שווה לסכן את עצמך בשביל רגע אחד של שטות, עם חברים וסתם לעשות את זה כי גם אם אינך מתכוון לכך ברצינות זה עדיין יכול וכמעט בטוח יפגע!
כמה סכנות יותר נפוצות בסיאנס הם: דיבוק- הדבקות השד, רוח, שטן קטן אל גופך והשתלטותו על נפשך ורוחך הדרך להעיף אותו היא מאוד קשה ולפעמים גם כואבת! טרוף- האנרגיה אשר משתחררת בזמן הסיאנס היא הרסנית והמראות או המילים אשר נאמרים ע"י הרוח, שד, שטן קטן יכולות לגרום לפעמים לטרוף! מוות- המקרה הקיצוני ביותר אשר יכול לגרות הוא מוות ע"י הרוח הפסקת חייך.... הסיאנס הוא פתח או שער לכל דבר לא טהור אשר יש בעולמות האלו. בפורום שאני משתתף בו אמר פעם מישהו (צר לי ידידי שכחתי מי אתה) "הסיאנס הוא שער לזבל אסטרלי" אני חושב שזה אחד המונחים הטובים ביותר ששמעתי על הסיאנס) אז תודה לך אני אשתמש במונח הזה הרבה. אני מקווה שהצלחתי לגרום לכם להבין קצת יותר על הסיאנס. אם בכ"ז יש לכם שאלות ספצפיות על הנושא אשמח לענות לכם. פנו אלי בדואר אלקטרוני[email protected] שלכם בהרבה אהבה ובתקווה שתמיד תהיו מאושרים ובעיקר בריאים אש

לדעתי

הגיל שלה לא חשוב כאן כמעריך לרמת המסוכנות כלל מי שעושה את זה בסכנה אז ילדה בואי אספר לך על הסכנות שבדבר את יכולה לחטוף דיבוק יכול להיות שתפחדי עד מוות יפריע לך בשנתך רוב הסיכויים שזה ירדוף אותך שנים עד שתקחי טיפול רוב הרוחות באיזור הארץ ממורמרות ולכן את תרגישי את הכאב שלהם ורוב הסיכויים שירצו להכאיב גם לך ודעתי האישית? לדעתי סיאנס לא נועד להיות כאן זה יצר מגעיל,אינטרסנטי ומטומטם במיוחד רק בשביל הסקרנות מפריעים כאן למשהו שלא נועד לעולם הזה כאילו ולך היו קוראים לעולם המתים מן החי ילדה קטנה תהיי לרגע חכמה ותקשיבי לאזהרות כי לעשות סיאנס זה כמו ללכת על שכבת קרח דקה כאשר לבה מתחתיה.

למעלה