כל הפורום להיכנס לכאן מיד

כל הפורום להיכנס לכאן מיד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

דייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי קודם כל מצטערת על פתיחת ההודעה החדשה אבל זה היה נחוץ!!!!!!!!!!!!!!! נמאס לי מכל הילדים(וזה לא אישית)שפותחים כל שניה הודעה חדשה ואומרים איזה פורום מגעיל....אני שוקל/ת לעזוב
איזה מעצבנים
מה אתם חושבים שכל אחד יבוא ויתחנן אליכם אז לא ממש לא!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה הבעיה שלכם לא נאה לכם תעזבו!!!!!!!!! אבל תפסיקו להיות קרציות מעצבנות
מצטערת על האגרסביות אבל כבר לא יכלתי להתאפק יותר זה פשוט מעצבן

netta12

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo41.gif

שאלה אחת
את מדברת עליי
תראי אולי אני ושלי אמרנו שאנחנו אולי עוזבות ת´פורום כי קצת התעצבנו ואם את מדברת על מישהי מאיתנו אז את יכולה בבקשה להגיד את זה לנו
(או לי אני לא אדבר בשם שלי)

מממ ... ../images/Emo187.gif

תקשיבו אנשים
נמאס , אבל פשוט נמאס
מה הקטע שכוווווווווווווווווווולם עוזבים
אני גם כנראה עוזבת . לא נשארו בכלל אנשים
אני אבוא מדיפעם להתעדכן
ביי
אני אוהבת אותכם
חיים טובים לכולם
נדבר במסנג´ר ובמסרים שאני אבדוק מדי פעם וגם באימייל - [email protected]

הכי חשוב בעולם../images/Emo70.gif כל הפורום לפו מיד

אני החלטתי שאני עוזבת..... ממש נעלבתי מרובכם- 1.אף אחד לא מתיחס אלי וגם בטח לא תתיחסו להודעה הזאת.... 2.אף אחד לא כותב לי.... 3.יש כאלה שכבר קיללו אותי והציקו לי (אני לא ינקוט בשמות) 4.יש כאן מישהו שאכפת לו ממני? (מי שכן שיקיש
) 5.אתם עושים עלי חרם כי לא יכולתי לבוא לכאן מלא זמן? 5.יש כאן כאלה שבכלל זוכרים אותי? 6.אתם ממש מעליבים ופוגעים! עם זה לא היה מספיק אז תדעו שאני באמת עוזבת אותכם ולא בגלל שהרבה עזבו אלה בגלל היחס שלכם אלי - ממש פגעתם בי! ועוד משהו: עם למישהו איכפת ממני שיכתו למה?
אבל כרגיל, לא תתיחסו להודעות שלי! אני ממש מצטערת שאני עוזבת ושדיברתי ככה אבל הוןצאתי את כל מה שהיה לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני עוזבת למקום אחר.....ביי
שיהיו לכולם חיים טובים ומאושרים יותר בלעדי! (בטח תחגגו בלעדי...)
- ביי ל-כ-ו-ל-ם....

SupeR BayB

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo24.gifלי אכפת... ומכולם../images/Emo70.gif

דיי עם העזיבות האלה... עם עוד מישהו אחד עוזב גםפ אני!!!! מה זה יהיה פורום לחמישה ילדים

כן!

כן נו דיי כבר, אם אתם חושבים שזה ישיג לכם צומי, אז די. כי עכשיו כבר הפורום לא כמו שהוא היה. למה אתם מפרקים ת´פורום? שלי, נטע, קארין, שי, עומר, הילה, ועוד ועוד. לא רוצים? חבל. הפורום היה תמיד פורום חיי ויפה. חבל שקארין פתחה הודעה חדשה וגררה אחריה הרבה הודעות ועזיבות. זה "המודה". לא נאה לי, העליב אותי, משעמם לי, אני עוזב.

sweetie tweety

New member
בא לי לבכות../images/Emo7.gif

לפני כמה חודשים הכל היה בסדר ועכשיו כולם עוזבים ואני בטוחה שמוטי לא רצה שזה מה שיקרה לפורום שהוא פתח
קארין לא אשמה
אני חושבת משו גרם לה לעזוב ולכל השאר
אני חייבת להודות שאם אני אנסה לעזוב אני לא אצליח אבל זה לא קשור לתאומות שאולי יש כאלו שחושבים ש:מי שעוזב לא אוהב את התאומות אבל חברה שלי אוהבת המורדיםמאוד והיא לא בפורום
ועוד מלא
אני חושבת שמלא אנשים חושבים שהתאומות סתם מפגרות אבל למה מוטי פתח פורום- בשביל שייעזבו
לדעתי אנחנו צריכים לזכור את החודש הזה ינואר תחילת 2003 שגרם לעזיבות רבות. היה לנו לפני כמה זמן את הפורום הכי מגובש ככה אני חושבת לפחות וכולם צריכים לנסות להחיות את הפורום
נכון שכל זה לא יהיה ממש שווה בלי קארין, שי הילה ועוד רבים ואני מקווה שלא יהיה יותר עזיבות
מה קרה לכולם
עד עכשיו הכל היה פה בסדר עם המשחקים... ונכון שהיום אני מאוד כעסתי ואני חושבת שגם נטע אבל אני אקבל את הסיבות שלכם ולא הייתה לי סיבה לקרוא לכם מטומטמים אבל נורא היתעצבנתי... אתם סולחים
וגם אני ואני בטוחה שעוד רבים יתגעגעו לכל מי שעזב ותמיד רציתי לראות את קארין ושי ואסף במפגש שאני אגיע אליו אם יהיה כמובן... אני לא מאמינה כמה מזל רע יכול להביא לנו החודש הזה ינואר... ואני גם לא מאמינה שאני תריכה לכתוב כזה מכתב ושאני מקווה שאם קארין שי וכל השאר שעזבו קוראים את זה אז שיבינו שאנחנו זקוקים להם כאן והפורום יהיה שונה כשהם לא יהיו פה אבל... מה לעשות... ואני רוצה לומר לכם שהמכתב הזה נכתב מה
שלי...

netta12

New member
אוי שלו´ש

אל תהיי עצובה גם אני עצובה מאוד מאוד מאוד הפורום מתפרק

C H E N c h e n

New member
לכולם../images/Emo70.gif

סמתם
שאתם כועסים אל מי שעוזב אומרים שזה לא בסדר ועוזבים
מה קרה לכם? אל תעזבו כי מישהו אחר עוזב
כי אז יעזבו אחריכם וכולם יעזבו! זה מה שאתם רוצים? תחזירו את הפורום לאיך שהיה בלי כל ההודעות של מי שעוזב זה מעצבן
הפורום ניהיה משעמם ועצבני! דרך אגב אני לא עוזבת! וגם אתם אל תעזבו

למעלה