כל הפורום מת... \:

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifהצעה קטנה...

אולי במקום להגיד כמה שהפווורם ריק ומשעמם, תנסי לעשות משהו כדי לשפר אותו ?!?!?
מבחר רעיונות לבחירה...
משחקים/טופיקים/שרשורי תמונות/חידות...
פשוט חבל, כל הערה כזו פוגעת במנהלות שלכן ומבעסת אותן, אם שי הערות תנסו לשפר לא להתלונן...

אם הייתי כזאת יצירתית,הייתי מנהלת .

הקטע שאני לא, וגם אין לי מחשב בבית,אני לא מתחברת כל יום ועד שאני מתחברת מבאס לראות שכשאני כותבת הודעה עונים במקרה הטוב אחרי שבוע... לה לה לה לה לה החיים יפיםםם לה לה לה לה לה

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifתראי...

המנהלות של הפוורם בסך הכל תלמידות והן לומדות במהלך היום, אז לא עונים בבוקר, אני יודעת בוודאות שסטייסי נמצאת המווון מחוברת ( אני מדברת איתה במסנג'ר... ). אני לא יודעת מה עם קרינה כי אני יותר מדברת עם סטייסי שכותבת איתי בפורום אחר.
אבל ממש מוטעה לחשוב שאין כאן אף אחד הרבה זמן...
אגב אמרת יצירתיות - תסתכלו בגלריות, המנהלות עדכנו אותן, עשו סקר חדש, מביאות לכן משחק של פינק ( למרות שהוא ישן... ), מנסות לפתוח טופיקים ונושאים לדיון...
אפילו ראיתי שהביאו לכם את הקליפ החדש להורדה...
הפורום הזה יכול להיות מצויין בהרבה שיתוף פעולה שלכם ביחד עם המנהלות...
אני לצערי לא נמצאת כאן הרבה ...חוסר זמן שלי להכנס לכאן...
אבל אני יודעת שהמנהלות עושות פה עבודה מצויינת...
אגב בקשר להערה " אם הייתי יצירתית הייתי מנהלת " - מנהלת לא צריכה לשבת מול המחשב 24 שעות ביממה ולחשוב על טופיקים ומשחקים, חלק משיתוף הפעולה צריך להיות גם שלכם...

אבל...אבל...אבל...

אני לא באה בתלונות לאף אחד\ת.. אני בסה"כ מציינת עובדה \: שקט כאן.... לא נחמד לי לבד!!!!!! הביאו משחק, ואתם מתייאשים ממנו מהר, כאילו בחרתי שורות קשות, נכון,אבל משחק זה משחק... לה לה לה לה לה לה לה אוהבת את החיים האלה כ"כ לה לה לה לה לה לה לה pinkkkkkkkkkkkkkkkkk

למעלה