כל הפחדים והחששות שלי התממשו...

כל הפחדים והחששות שלי התממשו... ../images/Emo7.gif

כל כך פחדתי מהסוף שבוע הזה... הייתה לי תחושת בטן מאוד חזקה שאמרה שהוא לא יעבור טוב... על מה אני מדברת לעזעזאל
אז ככה... סיפרתי לכם על התיסבוכת שנקלעתי אליה בכך שהתאהבתי בבן אדם שיהיה לי הכי קשה לממש איתו את רגשותיי כי זאת סיטואציה מגעילה שכזאת שבה הוא גם אחי החורג... בקיצור, אתמול בבוקר נסענו ליום הורים בבסיס הטירונות שלו וכבר מהרגע הראשון שהוא ראה אותי הוא התייחס אליי כמו אל אויר כל היחס הופנה לאחיו הקטן (אחי החורג הקטן) שלא ראה אותו שבוע... (אני לא ראיתי אותו 3 שבועות
) הוא חיבק אותי מאין חיבוק לא חיבוק שכזה ומאוותו רגע אפילו לא הפנה את מבטו אליי במשך כל הזמן שהיינו שם בבסיס וגם שלא לאחר מכן בנסיעה הבייתה (3 שעות- הבסיס הוא בקציעות בנגב) הוא פשוט כל הזמן עם דן (אחיו) כל היום רק דן, דן ודן
אתמול כשהלכתי לישון אמרתי לעצמי : "לא נורא, היום היה לו יום קשה, הוא עייף מחר יהיה יותר טוב..." אבל איזה יותר טוב ואיזה נעליים! גם היום הוא לא אמר לי יותר משתי מילים!!! אבל לעומת זאת הוא קם בבוקר וישר הלך עם דן לסנטר ל"סידורים" ואפילו לא טרח לשאול עם גם לי בא לבוא...! אבל זה מילא- אחרי הכל מותר להם לבלות קצת ביחד, לא? אבל עכשיו הם הלכו לסרט שגם אני רציתי לראות ושוב לא טרחו להזמין אותי...! אל תבינו לא נכון אני עד לפני כמה שעות עוד אמרתי לעצמי מתוך האינסטינקט האמאי המאוד חזק שבי: "תני לו (לדן) הוא לא ראה אותו שבוע- בשבילו זה מהון זמן כי הוא נורא קשור אליו" אבל אז שמתי לב שגם יותם עצמו לא עושה שום מאמצים להיות איתי... איזה טיפשה, מטומטמת, עיוורת וניאיבית אני... ואני עוד חשבתי לתומי שהוא גם מרגיש משהו... אני מרגישה שהדבר היחידי שאני רוצה לעשות כרגע זה לקבור את עצמי עמוק עמוק באדמה ולא לצאת ממנה לעולם!!!! אני לא חושבת שמה שכתבתי פה משקף ולו במעטי מעט את הרגשתי כרגע אבל אני לא חושבת שאני יכולה לעשות יותר כי אני נורא מבולבלת כרגע וקשה לי לספר את מה שאני מרגישה למישהו שלא עד הסוף מכיר את הסיפור לפרטיו... בכל אופן- תודה רבה למי שקרא! שלכם, יוני

רותם טל

New member
קראתי הכל יוני!

קבלי חיבוק ממני, כמומ שאת תמיד אמרת זה עניין מסובך,וזה שהוא היה עם אחיו החורג כמה ימים ובילה איתו כמה זמן,עדיין לא אומר שום דבר. אולי הוא רצה לבלות איתו יותר,אני בטוחה שהיה פעמים שהוא בילה אולי קצת יותר איתך מאשר איתו,ואף פעם אחיו הקטן לא חשב שהוא אוהב אותך יותר ממנו. אז יש את האפשרות הזאת,ויש את האפשרות שהוא באמת לא רוצה. את לא טיפשה,לא נאיבית ולא שאר הדברים את פשוט מאוהבת. !!!!!! כאן תמידדדד

אני כן טיפשה ואני כן נאיבית!

אבל אני גם מאוהבת! אבל זה לא קשור... אני מוצאת את עצמי מתעצבנת על דן (הקטן) מתוך קינאה... אז תגידי לי שזה לא ילדותי נורא? לא, האמת שלא הייתה לא אף חופשה שהוא בילה יותר איתי בעיקר משום שאני לא פה בכל סוף שבוע אז לדן אין מה להתלונן! (ושוב אני מדברת מתוך קינאה) אבל בחופשות הקודמות הבלגתי (שוב- מתוך האינסטינקט האמאי שאומר: הוא ילד צריך קודם כל לדאוג לצרכים שלו!) על זה וחזקתי את הקינאה בפנים אבל הפעם זה אפילו יותר קיצוני וזה מה ששבר אותי! תוודה! אני מאוד מעריכה את העובדה שקראת! (אין ללך מושג עד כמה!!!!) שלך, יוני

גמני קראתי את הכל!!!

ואל תכעסי על עצמך...זה רגשות ואין מה לעשות איתן(חוץ משטיפת מוח) ואת לא טיפשה ואת לא נאיבית(את קצת מזכירה לי את עצמי..לא משנה) אל תדאגי..זה יעבור..ותנסי לשכוח..(למרות שזה קשה..) ותנסי גם לסלוח(גם זה קשה...ואני מתחילה להשמע כמו איזה שיר אחד...) ואני לא יודעת עוד מה להגיד..כי בדרך כלל אני בכלל לא תומכת ואני צינית..אבל בשבילך עשיתי מאמץ...
אהה ו...קבלי
ממני ! (ושתדעי לך שאני לא מרשה לאף אחד לחבק אותי..אפילו לא לאמא שלי ! ולפעמים חברות שלי רבות איתי על זה שאני לא מרשה להן לחבק אותי...ופעם אחת..שנתתי לחברה שלי נשיקה על הלחי היא אמרה לי שלקבל נשיקה ממני זה כמו לזכות בלוטו
אז ...לא יודעת...)

moon light boy

New member
יוני אהובתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo13.gif

קראתי.. ו... את זוכרת שדיברנו בטלפון.. והצעתי לך מה לעשות איתו בשישי-שבת.. אז תנסי בכל זאת לעשות איתו משהו.. יכול להיות שהוא מתנהג ככה כי גם כן הוא חושש.. בטוח שהוא חושש
.... ו.. נדבר כבר בטלפון! פשוט.. כל הזמן תפוס אצל אבא שלך, אנחנו צריכים לדבר!!!!!!! אז תתקשרי
אני אצל אמא או בפלאפון.. שבת שלום שיהיה לך
ולכולם.. יוני, גם אם יותם לא ממש אוהב אותך בצורה שאת רוצה שיאהב אותך.. אז תזכרי תמיד, שאני אוהב אותך

Silviya Bamper

New member
יוני../images/Emo20.gif

מה שאהבה יכולה לעשות, נכון? אז את חושבת שאת נאיבית קנאית וילדותית? אז מה... מותר לך, את מאוהבת. תבואי לכאן, תשפכי את הכל אני כבר אמרתי את דעתי לקשר שכזה ועוד אחרי איך שהוא לא התייחס אלייך בכלל אני חושבת שזה לא כדאי לך וסתם יכאיב (כן, כמו עכשיו) ואני יודעת שהכל פקה פקה ורק דיבורים ושזה ממש שטויות מה שאני אומרת כי את נדבקת במחלה המקוללת הזו-אהבה ושום דבר שאני אגיד לא יעזור לך לשכוח אותו. אני רק מקווה שתרגישי יותר טוב מצטערת על מה שקרה (ועל מה שלא קרה- על מה שרצית שיקרה) קבלי
אוהבת, לימור

פ ר פ ר 18

New member
חמודה שלי...

אני לא יודעת בדיוק איך את מרגישה כי אף פעם לא הייתי במצב הזה... אבל בקשר לאהבה אני דיי יכולה להגיד לך שגם אני התאכזבתי מימשהו לפני כמה ימים... אני מקווה שהכל יסתדר ואם את צריכה לדבר עם מישהו אני יכולה לתת לך את המספר שלי

תודה לכולכם... אין לכם מושג...

כמה חשוב לי לדעת שלפחות מישהו מקשיב לי ומתייחס שלא כמו ... תודה, תודה , תודה, תודה!!!!!!!! אוהבת אותכם, יוני

adam65

New member
טוב, אז גם אני קראתי...

את כל השירשור, ובתור מי שכבר היה ב"סרט הזה", רק מהצד של יותם, נראה לי שהבחור פשוט "התקרר". אני ממש לא יודע מה הסיבה, אולי הריחוק ממך ואולי משהו אחר, אבל הוא לא התגעגע כמוך... הסיבה שהוא לא אומר את זה, עד כמה שזה נשמע מפגר, היא בגלל שהוא לא רוצה לפגוע בך (למרות שככה הוא פוגע הרבה יותר) וגם בגלל שאין לו מושג איך להתמודד עם זה (שלא כמוך, הוא עדיין ילד...). אם הייתי במקומך, הייתי יוזם איתו שיחה ואומר לו שאין לך כוונות "רומנטיות" לגביו, אבל אם הוא ימשיך להתייחס אלייך כמו אל "מחלה" הוא יאבד את החברות והידידות שלך, הוא צריך להחליט... בהצלחה

אדם...

לא הייתי פה דיי הרבה זמן ולכן לא ראיתי את התגובה שלך... חשבתי שגעגועים זה טוב למערכת יחסים... ככה אומרים, לא? כנראה שלא... "מפתח המרחק פתח לי שער של געגועים" (אביב גפן) תודה על העצה! אני חייבת להגיד שמכל העצות שנתנו לי אנשים בעניין זה זאת הטובה ביותר! תודה, תודה, תודה! שלך, יוני

למעלה