כל הפירוק בגלל ויקטוריה..

• פותח הנושא jo83
  • פורסם בתאריך

jo83

New member
כל הפירוק בגלל ויקטוריה..

את האמת אני לא מבין למה הן לא ממשיכות את ההופעות גם בלי ויקטוריה אפשר להמשיך הרי היא ממש לא תורמת כלום ללהקה אין לה קול והיא משעממת מידיי אם היא הייתה פורשת במקום ג'רי כלום לא היה משתנה ועדיין הן היו בטופ!!!! קיצר ויקטוריה את ממש לא נחוצה בכלל ולא היית נחוצה אף פעם לא אהבתי אותך האמת!

NSH2

New member
זה מזכיר לי

שראיתי ראיון עם מל סי ביוטיוב וכשהמראיין דיבר איתה על חלקה של ויקטוריה'ס סיקרט באיחוד הוא אמר "וכמובן שהסוד העיקרי של ויקטוריה הוא שהיא לא יודעת לשיר..." הבנתם? ויקטוריה'ס סיקרט? קורע.

NSH2

New member
היא אמרה

שהיא התכוונה לתת לו כרטיס להופעה אבל בגלל זה היא מחקה אותו מהרשימה שלה...

Natali Milano

New member
גם אני אף פעם לא אהבתי אותה

תמיד בכל התמונות היא לא מחייכת ותמיד לא נראת קשורה

pinkdor

New member
דווקא ויקטוריה היא הנערצת ביותר...

בקרב המעריצים בלונדון. כמובן שגם מל סי מצליחה לא רע בקריירת סולו שלה, אבל בלי שום קשר, ויקטוריה נחשבת לאלילה, היא מזמן לקחה שם את כסא המלכות, היא ודיויד. בהופעה תמיד כשהגיע הקטע שהיא שרה, כולן מחאו כפיים בטירוף. ללא ספק, אם היא הייתה פורשת, המוני מעריצים היו מוותרים על ההופעה של הבנות. דרך אגב, אני גם הכי פחות אוהב אותה אבל יש בה משהו שאין בשאר הבנות ולכן היא מיוחדת.

tamir r

New member
מה הקטע?

הן חזרו לחודש?

אני לא מעודכנת כנראה, למה בגלל ויקטוריה?

כי היא אמרה שהילדים חוזרים לביה"ס? זה לא מוכיח כלום.

jo83

New member
לא.

מכיוון שהיא ךלא רוצה להמשיך בתחום המוזיקה והיא אך ורק בתחום האופנה ואין לה צורך להמשיך עם הלהקה ולכן זה מסתיים

britmel

New member
הנה כתבה ../images/Emo13.gif

אמנם מואללה אבל עדיין סוף סוף הם לא מכפישם סתם... פה

gaga9

New member
העיקר האשמת את מלאני סתם

יאללה טוב שנגמר המופע ככה מלאני יכולה לחזור לקריירה סולו שלה ולהוציא עוד דיסק טוב אני מניחה שאני מרגישה ככה כי אני כבר ראיתי אותם בהופעה וזאת הייתה הופעה באמת טובה ותאמת אין שום בעיה שהם ימשיכו את ההופעה בלי ויקטוריה גם ככה ב2 וחצי שורות שיש לה לשיר לא שומעים אותה שומעים רק מוזיקה

britmel

New member
../images/Emo45.gif מסכימה איתך

מאתי ביוטוב את ההופעה ממדריד ממש באיכות טובה!! חלק1 -טוו מאץ'
חלק2-אמה וויוה פוראבר חלק3- הולר ג'רי ומל סי איטורן טו יווו

למעלה