כל הפרוצדורה של אפילציה

מצב
הנושא נעול.
כל הפרוצדורה של אפילציה

כל הפרוצדורה של אפילציה
האם יש קרמים מסוימים שאסור להשתמש בהם בין הטיפולים?
יש לי שגרת טיפוח מאוד ספציפית. האם במהלך טיפול באפילציה אסור להמשיך להשתמש במוצרים הרגילים שלי או שמותר?
כי הבנתי שיש רכיבים מסוימים בקרמים שעשויים לפגוע בעור במהלך הטיפול
האם מקבלים הדרכה מפורטת מהאפילטורית במהלך הטיפול?

תהליך לאחר טיפולי אפילציה

כל הפרוצדורה של אפילציה
האם יש קרמים מסוימים שאסור להשתמש בהם בין הטיפולים?
יש לי שגרת טיפוח מאוד ספציפית. האם במהלך טיפול באפילציה אסור להמשיך להשתמש במוצרים הרגילים שלי או שמותר?
כי הבנתי שיש רכיבים מסוימים בקרמים שעשויים לפגוע בעור במהלך הטיפול
האם מקבלים הדרכה מפורטת מהאפילטורית במהלך הטיפול?
היי
אסור להשתמש בכל חומר לאחר טיפולי אפילציה מלבד מסיכות מכווצות אלוורה להרגעה ומי פנים עד 30 אחוז אלכוהול ,הנקבוביות פתוחות למשך 4 ימים ויתכן שיכול להתפתח זיהום או גירוי כמובן מומלץ לקבל הדרכה איך להתנהג לאחר טיפול,

האם אפשר להניח מייק-אפ על עור הפנים לאחר טיפול באפילציה?

היי
אסור להשתמש בכל חומר לאחר טיפולי אפילציה מלבד מסיכות מכווצות אלוורה להרגעה ומי פנים עד 30 אחוז אלכוהול ,הנקבוביות פתוחות למשך 4 ימים ויתכן שיכול להתפתח זיהום או גירוי כמובן מומלץ לקבל הדרכה איך להתנהג לאחר טיפול,
אני לא חושבת שאהיה מסוגלת להגיע לעבודה ככה בלי מייק אפ, אסור לשים אפילו לא משהו קליל כמו BB קרים?
האם יש סכנה בכך שהנקבוביות פתוחות עבור מי שיש לו נטייה לאקנה?
תודה

תכשירים על הפנים לאחר טיפול באפילציה

אני לא חושבת שאהיה מסוגלת להגיע לעבודה ככה בלי מייק אפ, אסור לשים אפילו לא משהו קליל כמו BB קרים?
האם יש סכנה בכך שהנקבוביות פתוחות עבור מי שיש לו נטייה לאקנה?
תודה
תכשירים על הפנים לאחר טיפול באפילציה
היי
כן מכיוון שהנקבוביות פתוחות למשך 4 ימים הראשונים יתכן שיכולים לחדור פנימה מזהמים וליצור זיהום בעור ,זה לא אומר שזה וודאי ויקרה לכל אחת ובכל מצב אבל ישנו חשש,הימנעי בימים הראשונים ממריחת תכשירים שונים שלא קשורים לריפוי העור ,

מצב
הנושא נעול.
למעלה