כל הצעה תתקבל בברכה
שלום שלום
אז ככה: אני לא מכירה הרבה מקומות בילוי ולכן צריכה את עזרתם של מי שכן מכיר, אז כמו שהכותרת אומרת: כל הצעה תתקבל בברכה
יש לי חברה שתמיד נכנסת לדיכי קטן ביום האהבה (הממשמש ובא), אז השנה החלטתי להוציא אותה מהבית, לנסות לצחוק קצת על כל העניין ה"וולנטיינס דיי" (למען הפרוטוקול, אני לא חושבת שיש בזה שום דבר מצחיק - אני לחלוטין בעד היום הזה! הצחוקים זה בשבילה...), ולגרום לה לא לחשוב על העובדה שהיא עדיין לא מצאה את ה-significant other שלה (משימה בלתי אפשרית אבל אני אוהבת אתגרים
). אולי נצא כמה חברות, נראה.. אניוואי: בדרך כלל, אם אנחנו יוצאות, זה סרט או בית קפה.. אבל הפעם אמרתי שנצא קצת מהקופסא שלנו ונלך לאיזה פאב. אולי משהו עם הופעה. מקום שבו עדיין נוכל לשבת ולדבר אבל שלא היה כזה "רשמי" כמו בית קפה. אה ואף אחת מאיתנו לא ממש שותה (קוקטייל זה המקסימום).. והיא בכלל נוהגת, אז אין על מה לדבר. ובכן, פאב נחמד.. אולי עם הופעה.. קהל בגילאי ה-25+ (לפחות.. לא ילדודס).. בת"א, הרצליה או ר"ג (זה מה שקרוב למקום מגורינו).. אה, ואם אפשר, לא מקום שבו אחרי כמה כוסיות אנשים מתחילים לרקוד על הבאר............ ממש לא מתחשק לנו לראות רגליים במיני מעל הראש שלנו
חשוב להדגיש: אנחנו לא הולכות לחפש "אהבה ללילה"... רק a fun night out לשמח חברה
שלום שלום