כל הצעקות הללו

longleggedlady

New member
כל הצעקות הללו

מביא רק עצבים. די חאלאס. יוסי לא התכוון וגם זה דיבור שלו. כאילו הם לא קיללו אותו בסתר. ונסה לא סוטמת. די!! כולם שם מקללים בצורה שלהם. אוי סליחה. .תיקון..חוץ מאיתי שלא מבין מה הוא עושה שם הלואי שרנין תפרוש. היא יצאה כמו שי ..שתלך לטייסיר שכבר לא ירצה אותה לאחר מה ראה איתה ושי. די!! תפסיקו גם כאן באתר לקלל אחד את השני. אנחנו מתעבנים על משחק. עוד מעט יכניסו אנשים נוספים כדי לשבור את הקבוצה המזופתת הזו ואנחנו נוכל לראות תוכנית נורמלית. סבלנות וכל טוב שוב פעם די!!

rosedal

New member
וונסה מוכנה לזרוק ליוסי מחבת בפנים

אם יגיד לה שרמוטה.... וזה היא חושבת שבסדר???? הבחורה הזאת טיפשה לחלוטין. פשוט אין כלום בפנים. היחידים הנורמלים שם זה יוסי ואיתי, כל השאר חייבים טיפול דחוף. הם לא בסדר.

droriko

New member
איתי הוא כלומניק

יוסי היה חבר שלו ואיתי עכשיו הולך עם ה"מקובלים" ומלכלך איתם עליו מאחורי הגב שלו . הטמבל לא מבין שהם סתם מנצלים אותו , ושהם בכלל לא סובלים אותו וברגע שירגישו שהוא מיותר הם מעלים אותו על הגריל(יכול ליהות אפילו יום ראשון).

איתי משחק משחק כפול ולא אתפלא עם יגיע לגמר

הוא רוצה להיות נחמד גם עם אלה וגם עם אלה ונסה אמרה לו בפירוש שרנין, היא, עינב,יוסי וליאון מתים עליו ולכן הם בטוח לא יעלו את השם שלו להדחה לעומת 3 בלבד שלא יעלו את השם של צבר ושהוא ירים ראש ... אבל מיד בתום השיחה הוא הלך אל רנין צבר שפרה ולאון ... בקיצור גם פה וגם פה וככה ישרוד עד הגמר

bibaso

New member
הסיבה שאיתי עובר מפה ולשם

משום שפשוט הוא משתכנע כל פעם מהבן-אדם האחרון שדיבר איתו

זה בסדר כי זה הדיבור שלו?

סליחה? למה אנשים צריכים לשתוק כשמישהו מקלל אותם? עלק לא התכוון. התכוון ועוד איזה. ודיי "לחגוג" על זה שהוא מבוגר (עינב מתרצת בשבילו). כמו שלא מדברים למבוגרים לא יפה, גם הם לא צריכים לדבר ככה לצעירים מהם.

rosedal

New member
הבעיה היא שזאת הייתה הפעם היחידה שיצא ליוסי

קללה על מישהי (שלדעתי הוא דיי צדק בהגדרה לשיפרה אבל לא משנה, אין עוררין שלא היה צריך להגיד ואף לבקש סליחה שאמר) והם מתלבשים על זה כמו ילדים קטנים וטיפשים חסרי חיים. שיפרה המתייפייפת הדיבור שלה הרבה יותר גרוע וקודם שתפסיק לבלוס ושתשטוף ידיים שהיא יוצאת מהשירותים וגם את הפה המטונף שלה שאמרה על אשר שיילך להזדיין...... הפה של שי גם מאוד מטונף עם כל מה שאמר לנעמה.... וכל השאר שלא ישחקו אותה צדיקים כי הם לא! כולל וונסה.

הפעם היחידה?

מה עם מניאק וקחבה ללאון. ועוד כמה יציאות לא במקום (שלא עולות לי כרגע)..?

BeN ShaDe

New member
והנה גם וונסה נמחקה אצלי.

יוסי לא אמר סתם בת שרמוטה לשפרה. היא מחקה לו פריט שהוא רצה וצריך בחדר של האח הגדול. זה היה מסריח , מגעיל ומה לא. היא יצאה פה עוד בזול כי אני לא מאמין שאני או כל מישהו אחר היה מסתפק ב"בת שרמוטה". זה יצא לו באותו הרגע ובצדק. היא הביאה את זה על עצמה. ועכשיו וונסה מדברת אם ואם ואם. היא פוחדת שיוסי יבוא אליה מחר ויגיד לה בת שרמוטה ואני אומר - מה הקשר בכלל? פשוט תסתמי את הפה ואל תנסי למצוא בכוח תירוצים להדיח את יוסי. יא אללה , האנשים היחידים שאכפת לי מהם כרגע הם רק יוסי ועינב. כל הבית עושה עליהם אמבוש וזה רק כי המלך שי אמר. בעעעעעעעעעעע.

B a 7 a K

New member
איך אתה או הוא יודעים שהיא מחקה?

אדם חף מפשע עד שהוכחה אשמתו, תלמד. אבל מה אני מדבר בהגיון. אתה בסך הכל, ואני לא מאשים אותך, כמו כולם ניזון מהתעמולה הבובלינית של ההפקה ומהבלאגן באוויר.

אתה מעוות את המציאות!

4 אנשים העידו שהלחם שהוא רצה לא נכתב לבסוף ברשימת הקניות. כבר כל הטיעון שלך הלך קאפוט.

למעלה