"כל הקופה"!
|

EmGee

New member
../images/Emo41.gifשב"ק מיוזיק גאים להציג../images/Emo79.gif

10 שנות גרוב 1993-2003 במרכז האירוע תתבצע הופעת האיחוד של שב"ק ס (כולל נימי נים). מלבדם יהיו הופעות של:
סאבלימינל והצל
ברי סחרוף
הדג נחש
מוקי ופילוני
שוטי הנבואה
מוש בן-ארי
נייג'ל האדמו"ר
חלוצי החלל
תומר יוסף וכמו כן יופיעו גם: קוואמי דה לה פוקס, אמ.סי שירי, פישי הגדול, DAM, MWR, שחר סוויסה ועוד. על התקלוט ינצחו DJ אורי שוחט, DJ לירון תאני וDJ ruduboy מתי? מי? מה? מו? יום חמישי ה3.7 במועדון ההאנגר11 בנמל ת"א. כניסה מגיל 16 בלבד
כרטיס כניסה במכירה מוקדמת יעלה 99 שקלים חדשים, הנחות לחחילים בסדיר וסטודנטים.

כרטיסים....?

מישהו יודע איפה אפשר לקנות כרטיסים בכפר-סבא או באזור השרון? שיכנס לאי סי קיו שלי:167769802

choul

New member
בן אשמח לשמח אותך בשימחתי המשמחת

זה לא מגיל 16
http://www.mooma.com/news.asp?pgId=4806 זאת אחת העובדות אבל אין שום הגיון שלא יכניסו אותך אם יש לך כרטיס

Stinkin Fish

New member
אהלן !

חזרתי מן הקפור של הבגריות והמגנים, ועוד רגע אני אחזור אליו.... בכל מקרה, כל מי שהולך לאיחוד שיעיה
אני אתחיל:

double M

New member
המופע של הקיץ קרב ובא ! ! !

המופע של הקיץ קרב ובא ! ! ! "כל הקופה"-Suond system & live band -יום חמישי, 3.7.03 בשעה 22:00 -האנגר 11, נמל תל-אביב מופע ענק לציון עשר שנות גרוב ישראלי המופע המרכזי-להקת שב"ק ס' לדורותיה וגם - סאבלימינל והצל (משפחת תאקט), ברי סחרוף, שוטי הנבואה, הדג נחש, מוקי, יוסי פיין, מוש בן ארי, נייג'ל האדמו"ר, חלוצי החלל, תומר יוסף, MC שירי, קוואמי-דה-לה-פוקס, מומי לוי, כלא שש, פישי הגדול, MWר, ש"ס-שחר סוויסה, DAM ועוד... דיג'יים- DJ אורי שוחט, לירון תאני, rudeboy sound system כניסה מגיל 16! מכירת הכרטיסים המוקדמת במחירים מוזלים תתחיל ביום שלישי, 17.6.03. המחיר הינו 99 שקלים. להזמנות והרשמה למכירת כרטיסים באזור המרכז (שרון, נתניה, כפר סבא וכו') נא לפנות אליי במסרים או באייסקיו מספר 117947401. אנא ציינו שם פרטי, שם משפחה, גיל ומקום מגורים.

choul

New member
וכל מי שרוצה לשמוע את מחכים למשיח

באותה כתובת http://www.mooma.com/news.asp?pgId=4806

בהביבו

New member
האיחוד הו חד - פעמי. ../images/Emo8.gif

ואני.. סביר מאד להניח שנמצא דרך להגיע!

בהביבו

New member
המממממממ.. ../images/Emo26.gif

מופע הברבורים של חמי רודנר וחברים אשר יהיה בהיכל התרבות בתאריך ה - 3.7?

בהביבו

New member
אההההה נכון! ניזכרתי..

תודה. אני ממליץ בחום. הלהקה היתפרקה לא מזמן, והם היו... אני זוכר את הלהיטים.. "עוסמאה, תפוצץ אותי".. אלוהיו ימים.

double M

New member
חברה, זה עצוב...

הופעות כאלה טובות ואף אחד לא מגיב? בואו לראות מאיפה מוקי, נושא הפורום הזה, התחיל. לא שווה?

למעלה