כל הקופה

כל הקופה

כנראה הערב תוכלו לשמוע את השיר ברדיו וברכת הדרך: אנחנו הולכים על כל הקופה, כל הקופה, כל הקופה לא תדע עוד שקט לא תדע מנוחה, כל הקופה אנחנו הולכים על כל הקופה, כל הקופה, כל הקופה לא תדע מאיפה תנחת המכה, כל הקופה

סיונול

New member
יש למישו מושג באיזה תחנה?...

ואם לא אז שכל אחד יקשיב לתחנה אחרת שיהיה את השיר שירוץ למחשב וירשום באיזה תחנה ואז נוכל לשמוע... אאהה... מי אמר גאון ולא קיבל.... חחחחחחחחחח הקיצר אני יקשיב ל102...

אם ישמיעו את זה הלילה

אז בטח ישמיעו את זה בעסק שחור למי שלא יודע זה בגלגלץ משעה 00 עד 02 וכדאי בכל מקרה לשמוע כי יש מנחה חדש במקום קוואמי (גורי אלפי)

The Macker Girl

New member
לכל מי שלא שמע "עסק שחור":

ביום חמישי הבא תשודר תוכנית מיוחדת של העייסק - ספיישל שב"ק ס'!!! כן, כן... החבר'ה יהיו באולפן. וכמובן, שתהיה השמעת בכורה לסינגל החדש "כל הקופה". יום חמישי, 26/6, 24:00-02:00. תרשמו ביומנים :)

The Macker Girl

New member
את דפוקה בראש!

אני שמעתי שאמרת "אני באה אלייך, טוב? ואני גם אתן לך הכסף". חשבתי שאת אומרת שאת נשארת, אז אמרתי "אבל את לא נשארת אצלי, טוב?". זה היה בצחוק לחלוטין! הכוונה הייתה שתשארי. אבל לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא.... אפילו לרדת מהאוטו לא ירדת, אז... שששששששששש!!!

The Macker Girl

New member
כמה פעמים צריך להסביר לך?!

"ואולי לא...?!" לא "או שלא...?!" אוף איתך! את תלמידה גרועה!

סליחה מורתי...

למה את מצפה אני פקידה בצה"ל = סטומטמת (חיבור של סתומה ומטומטמת - אמא שלי השרוטה המציאה)

למעלה