כל הקטע עם סאם וזה שהוא משנה צורה

תמר333

New member
כל הקטע עם סאם וזה שהוא משנה צורה

לא אהבתי את זה. זה הופך את הסירה לבידיונית מדיי. לא יודעת הרס לי קצת

STAR whore

New member
אני חושבת....

שהכותבים די נתקעו עם העלילה של הדמות, אז בסוף הם בנו לה סיפור שלם על שינוי צורה. אנערף

אני חושבת שאת צודקת

זה בטח נועד כדי לשרת משהו אחר בהמשך העלילה. ולא מספיק משני צורה, יש גם אנשי זאב ועוד כול מני יצורים. קצת הגזימו עם זה. אולי כמספר סוגי האנשים כך גם סוגי היצורים.

ליהי 24

New member
חחחחחח

כבר אין להם נושא נורמלי לדמויות , אז הם ממציאים כל מיני סיפורי דימיונות ....

תמר333

New member
*כת וכן גם אני אהבתי..

בעיקר שהוציאו להוא את הניבים זה היה מצמרר אבל מגניב

../images/Emo44.gif

בצורה מסויימת זה באמת הרס. זה משנה קצת את ההרגשה של הסדרה. נראה אולי זה יתברר כמשהו שיגרום לנו לאהוב יותר את הסדרה, אולי זה יוסיף לזה המון. ואולי לא.

על מה אתם מדברים כותבים חחחח הקטע הוא

שזה מבוסס על סידרת ספרים וחוץ משינוים קטנים הם שמרו נאמנות והסופרת עשתה אותו משנה צורה אז למה שישנו את זה בסידרה ><

א. אני לא קראתי את הספרים

ב. אז מה, אסור לנו לא לחבב את מה שעשו רק בגלל שזה היה בספרים. זה רק בפוקס שזה לפי הספרים, אנוי מבטיחה לך שברגע שירד הריטינג (בתנאיי שהו ירד) הם יעשו הכול כדי להחזחיר אותו, כולל לשטות מעלילת הספרים.

Selene108

New member
הסדרה ממש שונה מהספר גם ככה

קראתי את הספר לפני בערך חודש והוא ממש שונה מהסידרה ~ אין את הדמות של טרה, אין כמעט קטעים עם ג'ייסון, יותר מדברים על אריק... הספר הרבה יותר רגוע מהסידרה...

זה ברור אבל הפרטים הקטנים כמו המשנה צורה

קימים ובחרו להשאיר אותם אני גם לא מבינה למה הכניסו את הדמות של טרה אין לה ממש טעם

Selene108

New member
לדעתי היא דווקא מגניבה כזאת

תוספת מעניינת ~ היא לא מוסיפה הרבה לעלילה אבל הקטעים איתה נחמדים במובן מסוים..

Selene108

New member
בעיקרון

אי אפשר לדעת ~ בספר הראשון היא לא מופיעה בכלל וכמה שקראו את שאר הספרים אמרו שהיא גם לא מופיעה בהמשך.. אז בטח ימציעו איזה משהו כמו הקטע עם השדים שהיה עם אמא של טרה

למעלה