כל הקנאים למינהם שלא יודעים לפרגן..!@

Miss lima

New member
כל הקנאים למינהם שלא יודעים לפרגן..!@

אני לא חושבת שיש לכם מה לחפש פה... אם אתם לא אוהבים את בר או לא משנה כל סלב אחר אז מה אתם עושים פה בכלל... לכו חפשו את עצמכם .. במקום לנסות לעצבן אנשים אחרים .. לא ככה ?

גיגי21

New member
מישהו יכול לענות לי............

חוץ מלהשפריץ סקס,מה היא עושה או עשתה שככה מעריצים אותה..?????????? לשחק היא בקושי יודעת...(זה מוכח!) היא מצויינת רק בלהתפשט ולהראות את הציץ המציץ שלה................ אני אישית לא אוהבת אותה,יותר מידיי פרובוקציות היא מייצרת סביבה....ישנן דוגמניות יפות,סקסיות,ואמיתיות יותר!!!!! חשוב לי לציין שזה ממש לא מקנאה, אלא ביקורת לגבי כל הבנות ש"חולות עלייה" בצורה מוגזמת!

alias 19

New member
במיוחד בנות

שיריבו עם בנות אחרות "בשביל" בר, כ"כ מגוחך... אפשר לחשוב שהיא יפה וחמודה באופי - למרות שאי אפשר לדעת בודאות. אבל הן אשכרה יריבו ויקללו-0 בואנה באיזה עולם אתן חיות לעזאזל?? איזה אחת פה כותבת לי "חפשי עצמך בקריה" בגלל שכתבתי על תמונה (דוחה) של בר דבר רע. כווווולה תמונה, לא אמרתי שבר מכוערת (חס וחלילה הן היו תולות אותי אלאלוהים). איזה דור מטומטם, רק שהילדים שלי יהיו עם קצת אינטלגנציה ולא רדודות כמוכן. אה, וכמובן , כל ביקורת שמותחים על בר זה רק מקנאה, כולם קנאים , שלאדם תהיה דעה??? חלילה! הכל קנאה כמובן. יאללללללללללללללללללללללללה.

bזוהר

New member
תקשיבי

היא דיברה אלייך ככה כי את באה להגיד לנו גם כשבר מגעילה שהיא 'משתרללת' מול המצלמות.. כאילו,את באה לפורום שלה ואומרת גועל נפש על תמונה אז זה קצת מכעיס. אני לא מצדיקה במאה אחוז את איך שהיא הגיבה כי בכל זאת רק הבעת דעה ועדיין, הדעה שלך הייתה די קיצונית וזה כאילו פורום לבר אז מה הקטע? ואת לא הראשונה שבאה ועושה את זה, כל יומיים בערך בא לפה מישו ומתחיל לקלל אותה. אני לא חושבת שזה מקנאה,אני לא מסכימה עם אלה שאומרים את זה. גם לדעתי זה דעה שלכן

גיגי21

New member
צודקת!!!!

פשוט חבל לי על בנות העשרה, הקטנות,שבמקום לרכוש ידע והשכלה בגיל הזה,מבזבזות את הזמן על דברים חיצוניים,שיטחיים ולא אמיתיים!! כמו-דוגמנית זו(שאגב,לעניות דעתי נותנת דוגמא אישית רעה)!!! להעריץ אדם רק בגלל שיש לו ציצים גדולים או נמשים בכל הפרצוף זה דבר רדוד,וזה מה שקורה כאן בפורום!! כי אנשים יפים יש בכל מקום....אך הדבר האמיתי בסה"כ...זה מה שיש בפנים!!!!! וזה הדבר האמיתי,אין לזה פוטושופ,או כל אמצעי שיקרי אחר לשם הסוואה......

A d i d a

New member
../images/Emo204.gifאת לא יודעת

מה הסיבות של אנשים להעריץ את בר, אני בטוחה שזה יותר מ"רק דוגמנית". אני יודעת שלי יש עוד סיבות, כמו זה שהיא מצליחה בחו"ל ומייצגת אותנו בכבוד. את לא יכולה להסיק שכל אחת מעריצה אותה כי היא מדגמנת וזהו. יש עוד משהו בה שכל אחת ואחד מאיתנו מצא שגרם לנו לאהוב אותה. מה גם, לא ראית את כולנו מגיבות לתגובה שלך. אני בחרתי להתעלם כי לאנשים יש דעה לצד הזה וגם לצד השני. אני מקבלת את הדיעה שלך, אבל שוב- אין שום צורך להתקיף אני חושבת שאף אחד לא מעריץ מישהי בגלל שיש לה "ציצים גדולים או נמשים בכל הפרצוף".

JoannaTaylor

New member
לגיגי21

עד כדי כך משעמם לך שאת נכנסת במיוחד לפורום של אדם שלא מעניין אותך כדי להעביר ביקורת? חיה ותן לחיות... שכל אחד יעשה מה שמתאים לו...

אחח התמונה מהתוכנית של קיציס...

היא אמרה לי שהחולצה האדומה היא מרומא...

למעלה