"כל הרווקים חיים ברווקותם בגלל החיפוש

Hadas Ariel

New member
"כל הרווקים חיים ברווקותם בגלל החיפוש

אחרי האדם המושלם, שאינו קיים...." מסכימים עם האימרה הזו? חולקים עליה? מה דעתכם? אם תרצו לקרוא את ההקשר- כנסו לבלוג של עמרי וויל. תהנו

לא רק בגלל זה

זה נכון שיש הרבה שמחפשים מושלמים שלא קיימים, וזה נובע מאשליית ההיצע ושטיפת המוח בטלוויזיה ובסרטים, שם מראים לנו כל מיני דמויות שלכאורה מושלמות. אומרים גם שאי שמירת נגיעה גורמת לזה. כי איזו סיבה יש לגברים כיום להתחתן? החתונה לא נותנת להם כלום חוץ מהתחייבות עקרונית להיות עם אותה אחת כל החיים. אז לא פלא שהם לא ששים להתחייב. גם אחוזי הגירושים (שרק עולים) לא מוסיפים מוטיבציה.

מסכימה באופן חלקי... :)

אני לא חושבת שזאת הסיבה שכל הרווקים חיים ברווקותם... בכל זאת, לפעמים פשוט לא מוצאים את האחד/אחת ולא יוצאים גם עם מישהו מספיק קרוב כדי להתפשר... ומי בכלל חושב שצריך פשרות בתחום הזה.. (ואל תשכחי שזה מצריך פשרה הדדית..). אבל מצד שני, כן, יש הרבה בינינו שאם לא היה להם את החלום על האדם המושלם אולי הם היו "מתפשרים" (ואולי "מתפשרים" זאת לא המילה המתאימה..?) על מישהו שהוא פחות ממושלם אבל עונה על כל הצרכים שלהם.. מי אמר שרק בחור שהוא מעל 1.80, חטוב, שחום, עם עיניים כחולות ובעל תואר (שני, כמובן!) יהיה הבן זוג האידיאלי? (ולגברים, לצורך הדוגמא: בלונדינית, רזה, בעלת חזה שופע, רגליים שלא נגמרות ובעלת תואר, תהיה הבחורה האידיאלית?).

funky n

New member
יש כאלה אבל לא כולם.

ויש כאלה שסתם מכורים לאתרי הכרויות (מכירה כאלה
). ויש כאלה שלא סגורים על מה הם רוצים. ויש גם את אלה ששוללים אחרי דייט אחד כשהם לא חוו אהבה ממבט ראשון.שלדעתי האישית זה לא תמיד נכון. אגב יש כאלה שדווקא לא רוצים בן אדם מושלם או קרוב למושלמות כי זה מטריד קצת.

n o a b i

New member
לא מסכימה!

אני חושבת שרוב האנשים הבוגרים - שלא לומר כולם - יודעים שאין דבר כזה "מושלם". נראה לי גם שרוב האנשים מחפשים שילוב של משיכה טבעית, רמה אינטלקטואלית דומה, ומוכנות להתמסר. למרבה הצער, קשה מאוד למצוא אנשים שהם שילוב משולש של כל המרכיבים האלה, ועוד שהתחושה תהיה הדדית, כי בדרך כלל או שאחד המרכיבים חסר, או שהתחושה לא הדדית. הייתי אומרת משפט הפוך על זוגיות - הרבה מאוד אנשים שמצאו זוגיות (ברור שלא כולם) חיים בזוגיות אומללה בגלל עיוורון וצורך קיומי להתפשר, להתפשר על דברים שלא עושים להם טוב, פן ייאלצו להתמודד עם קיומם הבודד, ועם כל מיני שדים פנימיים. רבים מהרווקים שאני מכירה הם אנשים חזקים, חכמים, מפוקחים וממש לא חיים בסרט, שישמחו להתפשר למען האהבה ברגע שיהיה עם מי לעשות את זה. סינגלז וסינגלזיות, אל תרימו ידיים ואל תאמרו נואש! ברגישות ננצח :)

Hadas Ariel

New member
אז אני בעד

שיתפכחו כבר ביחד
המצב של להשאר במים החמים שמרתיחים לך את הישבן, ולגווע בהם בסופו של דבר, זה משל מוכר שלדעתי קיים אצל מחצית מהזוגות כיום, אם לא יותר מכך. להתחבר לבנזוג זה חשוב בחיים, אבל חשוב יותר לשמור על מה שאהבה נפשך. כך או כך- החיפוש והמציאה לא קלים או פשוטים בכלל. בטח לא בימינו.

n o a b i

New member
לא מכירה את המשל...

מים חמים שמרתיחים לך את הישבן? ואז אתה גווע בהם? לא הבנתי את הנמשל. וגם לא הבנתי מאיפה המשל על המים שמרתיחים לך את הישבן. יש לי רק מקלחון בבית... אולי בגלל זה...

Hadas Ariel

New member
LOL!!

המשל הולך כך: מסופר על צפרדע, שתפסו אותה והכניסו אותה לסיר מים רותחים. היא מיד קפצה החוצה בבהלה וברחה. מסופר על החברה של אותה צפרדע, אותה הכניסו לסיר עם מים פושרים, ככה שיהיה לה נעים בישבן
אחרי שבוע היא התרגלה למים, ולאט לאט המים רתחו יותר ויותר... עד ש... הצפרדע התבשלה. מסקנה: קל לנו להתרגל לשינויים קלים בחיים, ואילו לשינויים גדולים, קצת יותר קשה. צריך להזהר לא להרדם בסיר המים הרותחים פן נמות.

למעלה