כל הרשת גועשת על זה |ספויילר| להמשך הסדרה

Blackshift

New member
כל הרשת גועשת על זה |ספויילר| להמשך הסדרה

קיט הארינגטון נצפה בטורניר ווימבלדון עם שיער ארוך,
עד עכשיו הוא התלונן שכל עוד הוא בחוזה אסור לו להסתפר..
כנראה שהוא עדיין בחוזה

תסלחו לי, כן?

תקציב לממותות וענקים - יש.
תקציב לשעות של דרקונים באנימציה ממוחשבת - יש
תקציב לשכירת ערים בכל אירופה - יש.

תקציב לפאקינג שתי פיאות לשחקנים הראשיים - אין, נגמר.

CallMeCavanaugh

New member
מישהו בחפירות אמר

שלרוב השחקנים דווקא יש פיאות ובסט צוחקים על קית הארינגטון שהוא סובל עם השיער הארוך.
לא יודע מה המקור.

hagashaga

New member
זה ברור וידוע לפחות על הנשים

ידוע לכולנו שהשיער של מארג'רי, סרסי, דאינריז וכו' הוא לא אמיתי אלא פאה.
אני חושב ששמעתי פעם באיזה ראיון אני חושב עם סופי טרנר, שנאמר שם שמבין כל הדמויות הנשיות (אריה בטח לא נחשבה אז היא הייתה ילדה קטנה מדי), סופי היא אחת השחקניות הבודדות שלא משתמשת בפאה כי השיער שלה כה יפה וכה מושלם לתפקיד או משו...

אז למה ההמנעות מלקצר אותו ? ( ספויילר לריקוד)

לפחות בשלושה מקרים יש לנו צורך בקרחת מושלמת בעבור דמויות נשיות, וב walk of shame של סרסיי זה משהו מאוד חזק, למה הם נמנעו מזה ?

hagashaga

New member
מה הקשר בין מחט לתחת

למה הם נמנעים מלהציג קרחת? מי יודע. זה לא שונה מלשאול על כל שינוי שהסדרה עושה וכל דבר שהם מוותרים עליו. זה לא שהם לא "יכלו". וזה לא קשור למה שאני אמרתי. כל מה שאמרתי זה שהרוב המוחלט של הדמויות הנשיות זה לא השיער האמיתי של השחקנית אלא פאה. ולא צריך להיות גאון בשביל זה פשוט צריך להסתכל על השחקניות מחוץ לסט ולראות לבד. ובגלל זה היה לי תמוה למה חשוב להם כל כך הקטע עם השיער של ג'ון כשגם ככה כמעט לכל הדמויות הנשיות משתמשים בפאות.
לסרסי שמו פאה של שיער קצר במצעד שלה (ולא פאה מוצלחת ביותר). בסוף העונה הראשונה באמת חסר לי הקרחת של דאינריז (כן, נכנסת למדורה ונשרפו לך כל הבגדים אבל היי! השיער שלך נשאר עם אותה התסרוקת! כמה מדהים).
&nbsp

למעלה