כל השירים בפסקול הסרט נכתבו במיוחד?

1Shir

New member
כל השירים בפסקול הסרט נכתבו במיוחד?

במיוחד עבור הסרט??

עד כמה שידוע לי אז לא

אבל חלק מהשירים קיבלו קליפ חדש לכבוד הסרט. אני יודעת שהשירים של סטינג, ביורק והפו פייטרס כבר היו קיימים.

1Shir

New member
../images/Emo12.gif

משום מה חשבתי שקראתי איפשהו שהשיר של הפו פייטרס נכתב במיוחד לסרט... ומה סטינג שר שם? מי מזהה אותו בכלל

Gilliana

New member
את צודקת לגבי ה-Foo fighters

Walking after you אכן נכתב במיוחד לסרט.

Gilliana

New member
את בטוחה שזה היה לפני הסרט?

או שפשוט יש שתי גרסאות לקליפ? כי אני באמת מכירה שתיים, אבל לא ידוע לי שהיתה אחת לפני הסרט ומלבד זאת - השיר צעד לראשונה במצעדי הפזמונים כשיצא הסרט.

Gilliana

New member
טוב, מכיוון שכך...

... הלכתי לאתר המקיף והאמין ביותר בענייני מוסיקה והעליתי בחגכתי ש... את צודקת. השיר הופיע באלבום של ה-Foo fighters מ-97 בשם Colour and sahpe אבל כנראה שלא זכה לחשיפה אלא לאחר שנכנס לפס-קול הסרט. הנה המידע.

1Shir

New member
זה בהכרח אומר שהוא לא נכתב לסרט?

יכול להיות שהם כללו אותו גם באלבום שלהם קודם פשוט, לא? ומה, אין אף שיר שנכתב עבור הסרט?! אפילו לא השיר של הקיור?

FeLL67

New member
טוב נו אולי עבור הסרט לא נכתבו

שירים אבל סתם ככה יש די הרבה שירים שקשורים לתיקים

Gilliana

New member
מה זאת אומרת "די הרבה"?

אילו יש מלבד אלו שמופיעים בפסי-הקול ובאמת, זה של קטטוניה ששיר ציינה?

FeLL67

New member
יש איזה 10 אני חושבת

שירים על תיקים עצמה ושירים על דיוויד וג'יליאן : 01 - Catatonia - "Mulder And Scully" 02 - Darkangeles - "I Wanna Watch X-Files In The Rain" 03 - Lee Hayes - "David Duchovny's Bride" 04 - Barenaked Ladies - "One Week" 05 - Bree Sharp - "David Duсhovny, why won't you love me" 06 - Yellow Sloth Chicken Broth - "Gillian Anderson (I Wanna Be With You)" 07 - Jacobs&Hildreth - I Wish I Was Fox Mulder 08 - Abduction - I Want You To Love Me Like I'm David Duchovny 09 - Turtle Bend - Ode To Gillian 10 - Eric D. Snider - The Scully Song 11 - Sheryl Crow - A Change (Would Do You Good) 12 - The Swarm - "X-Files" 13 - Mold - Agent Scully 14 - bonus track Catatonia feat. Welsh Choir - "Mulder And Scully" (99 г.) 15 - bonus track Catatonia - "Mulder And Scully" (Live in Manchester, 2001 г.) 16 - bonus track Catatonia - "Mulder And Scully" (Live in Newport Centre, 98 г.) 17 - Gillian Anderson&Hal - Extremis הורדתי את זה פעם מאתר כלשהו ברוסית יש בעיה עם הקבצים עצמם, אבל לפחות יש לי את השמות של השירים את חלקם יצא לי לשמוע ואת חלקם חיפשתי ולא מצאתי בשום מקום

למעלה