כל השירים שאביב כתב, איפה הם נמצאים? - סיקור

R h o n e

New member
כל השירים שאביב כתב, איפה הם נמצאים? - סיקור

הנה סיקור מקיף של כל השירים של אביב - חשבתם שהם נמצאים רק באלבומיהם? לא ועוד שירים שהוא כתב לאלבומים או אוספים אחרים, או לאמנים אחרים. השירים שאביב כתב לאלבומיו... איפה עוד הם נמצאים? אבא תרנגול - מתוך האוסף "ירח מלא" מופיע גם ב: "אוסף מהסרטים - Take 4" אהבנו - מתוך האלבום "שומקום" , מהאוסף "ירח מלא" ומהאוסף "רק שירי אהבה" מופיע גם ב: "כוכב נולד 2 - הרגעים הגדולים" אולי - מתוך האלבום "עכשיו מעונן" מופיע גם ב: "אנ'לא יכול יותר - אהבה מהצד האחר" אור הירח - מתוך האלבום "זה רק אור הירח" , ומהאוסף "ירח מלא" מופיע גם ב: "סוף עונת התפוזים" "גל ירוק" אמש - מתוך האלבום "זה רק אור הירח" ומהאוסף "רק שירי אהבה" מופיע גם ב: "זוג צפוף" אתה פה חסר לי - מתוך האוסף "רק שירי אהבה" מופיע גם ב: "בתוך הסערות" "אסיף" "אהבה שניים - מחכה לו (נשים שרות אהבה)" "המיטב של נורית גלרון" האם להיות בך מאוהב - מתוך האלבום "אביב גפן III" , האוסף "ירח מלא" ומהאוסף "רק שירי אהבה" מופיע גם ב: "אין כמוה אוסף שירי אהבה" "בתוך נייר עיתון" "אוסף להיטים 1" "שירים מלילה גוב - האוסף השני" המכתב - מתוך האלבום "המכתב" , מהאוסף "ירח מלא" ומהאוסף "רק שירי אהבה" מופיע גם ב: "עוד נגיעה: אוסף רוקנרול בשקט" חבר - מתוך האוסף "ירח מלא" מופיע גם ב: "שפמשותפת - מועדון השירים הבודדים" לבכות לך - מתוך האלבום "המכתב" , מהאוסף "ירח מלא" ומהאוסף "רק שירי אהבה מופיע גם ב: "לבכות לך" "יש בי אהבה" "שלום חבר" "אהבה ישראלית בלי מילים - סקס 1" "הדרך פתוחה" "גדלנו יחד" "הקופסא" "המיטב של אריק איינשטיין" "עובר בשניים" לילות לבנים - מתוך האלבום "לילות לבנים" ומהאוסף "רק שירי אהבה" נמצא גם ב: "אם כבר לבד - שירים שאחרי האהבה" מיליארד טועים - מתוך האלבום "זה רק אור הירח" ומהאוסף "ירח מלא" מופיע גם ב: "שלום חבר" "14 בפנים - סינגלים ישראליים" סוף העולם - מתוך האוסף "ירח מלא" ומאלבום הבונוס לעם הזמן "מוץ לתחרות" מופיע גם ב: "אהבה מדואט ראשון - אוסף שירים עבריים בשניים" עונות - מתוך האלבום "המכתב" ומהאוסף "ירח מלא" מופיע גם ב: "לוויתן בחוף שרתון - פסקול הסדרה" עכשיו מעונן - מתוך האלבום "עכשיו מעונן" ומהאוסף "ירח מלא" מופיע גם ב: "גדלנו יחד" "ניצוצות - אוסף רוק ישראלי" עם הזמן - מתוך האלבום "עם הזמן" מופיע גם ב: "גדולים באהבה" קבעתי עם האושר - מתוך האלבום "אביב גפן III" מופיע גם ב: "בתוך נייר עיתון דיסק 3" שנינו שווים - מתוך האלבום "זה רק אור הירח" , האוסף "ירח מלא" ומהאוסף "רק שירי אהבה" מופיע גם ב: "15 בפנים - סינגלים ישראליים" איזה שירים אביב כתב לעצמו או שביצע שלא נמצאים באלבומיו? רוקנרול מתוך: רוק & רול - אוסף שירים חדשים קיץ 99' נשל החנש מתוך: "עם הגב לים" שרים מאיר אריאל כמו בשיר מתוך: דואטים זה הרגש מתוך: תמיד אהבה - אוסף שירי אהבה מתוך: אהבה מדואט ראשון - אוסף שירים עבריים בשניים מה הם השירים שאביב כתב במיוחד לאמנים אחרים שנכללו באלבומיהם? לריטה: "תצא מזה" לגידי גוב: "נובמבר" "הלילה" ליוסי בנאי: "אל תוך האור" לנורית גלרון: "אתה כזה" "גאון" "אתה פה חסר לי" לאריק איינשטיין: "לבכות לך" לדפנה ארמוני: "בין הצדפים" לקרן הכט: "חנה" "שדה פרוש" "בואי" "תן לי לבד" "אם את הולכת" "הרוח" "לנצח" "הראש שלו" "תהיה איפה שתהיה" "זה הרגש" "בתנאי שישוב" לנינט טייב: "כשאתה כאן" "יחפה" "הכל יכול לקרות" "ימי סליחה" "איך מרגישים כשזה נגמר" "ידעתי שתחזור" "בובה" "געגועים הם הילדים של הבדידות" לג'וזי כץ: "מישהו תמיד" ליהונתן גפן: "תפילת הדרך" זהו.. תהנו
(זה לקח לי איזה 55 דקות מהחיים אבל חפיף)

Forever NemeSh

New member
יש בראש הפורום מן שורות רצות כאלה

של הודעות/כתבות נבחרות.. ההודעה שלך נוספה לשם :)

מעיין51

New member
בכפר סבא

בכפר סבא--->בית יתיר-->כלי נגינה, יש המון מוזלים תבדוק שם

יש כלי זמר יש שלא

בנתניה למשל יש כלי זמר רק לכלים של מוזיקה בלי דיסקים ולעמות זאת בחדרה אותה שם שח חנות רק עם דיסקים אז אני התכוונתי לאיפה שיש דיסקים

למעלה