כל השלטים האלה שנכתבים הם בדיחה אחת גדולה...

yoav7777

New member
כל השלטים האלה שנכתבים הם בדיחה אחת גדולה...

בואו נגדיר למה בכלל אנשים משתמטים מהצבא ואני לא מתייחס כאן לבנות. למה לאנשים עם קשרים מגיע להתכונן לפסיכוטכני ולהשיג שאלות עליו מראש או לשרת בקריה בתור עוזרי אדריכלים, עוזרי כלכלנים??!, יחידות מחשבים להגיע למודיעין לתלפיות...למשטרה חוקרת כן אני לומד במכללה צפונבונית חלק גדול (90%) מהאנשים שם צברו נסיון תעסוקתי במהלך השירות כל זאת תוך ארוחות קיטרינג...!לא אוכל שהטבחים השתינו לתוכו. אני אישית אחרי קלקול קיבה גמרתי לעצמי את המשכורת על המבורגר למיקרו. למה לי (הייתה לי תעודת בגרות מצוינת אנגלית מצוינת וכו' ולא היה לי בטחון עצמי לשרת כקרבי- באמת שלא -על כך יכולים להעיד אנשים שלמדו איתי בתיכון) מגיע לשרת בבסיס בדרום מלא ערסים שונאי אשכנזים בתור עובד כללי ולאכול חרא פלוס לעשות מטבחים ושמירות בלי סוף ולראות אנשים שיוצאים על 21 כל שבוע בכמויות? באמת שחשבתי שצבא זה מקום שמפרגנים אחד לשני ולא שיקראו לי "טמבור" מעולם לא עשיתי לאף אחד רע. לא נתחיל לדבר על היחס שלהם לרוסים... הלוואי עליהם להיות חצי כמו הרוסים, מזל שהיו כמה רוסים.... מקושר ששירת בקרייה\מודיעין\תלפיות\יחידה מתקדמת שתורמת לו\ 3 שנים זה שווה ערך למישהו שששירת בבסיס חרא שנה! וככה זה צריך להיות. צריכים לעשות את אותו היחס שמקבל מאבטח מתקנים. ואני לא אתייחס עכשיו לעניין המוצא... כי כמו שלמשרד הבטחון מתקבלים רק מזרחיים ... במקומות אחרים מתקבלים אשכנזים עם קשרים שונים... הנקודה שלי היא למה מישהו שעשה עבודה בידיוק כמוני קיבל תפקיד כ"פקיד" בגלל שאבא שלו טייס וקיבל בסיס יותר טוב בעוד שמישהו אחר נרשם כעובד כללי. זה עוד יותר הזוי! כל הצבא הזה מסריח מהיסוד... למישהו ששירת בתור עוזר כלכלן בקרייה\כתב בבמחנה\שדר בזמן שהוא יכל לשרת כקרבי כמו אחי תוך סיכון חיים אין זכות לקרוא למישהו שאכל חרא בבסיס בדרום משתמט. הבדל המשכורות בין 400 ל1,000 למישהו שנמצא תחת סיכון חיים הוא עוד יותר הזוי. למה מישהו שעובד כממסניק וקורע את עצמו משתכר כמו עוזר כלכלן בקרייה?! ולא כל עוזרי הכלכלן... "מחלקת החו"ל" וכו' לא חותמים יום אחד קבע! למה חרדים לא עושים יום צבא? למה ערבים מתקבלים לטכניון בלי יום אחד התנדבות תוך רמאות בבגרויות? ויש להם גם את השלוש שנים לתקן את הפסיכמטרי.. הרי הממוצע בגרויות שלהם באופן מפתיע תמיד שואף ל100. אחי הקרבי תריך לנסוע עכשיו להונגריה כאות תודה על סיכון חייו למען ישראל למרות שיש לו תעודת בגרות מעולה, גם הכיפה הסרוגה עושים "רק שנתיים" וישנים טוב בלילה. ברגע שיטפלו בבעיות האמיתיות במקום לצרוח משתמטים ולהיות צבועים אולי אנשים באמת לא יעזבו את הצבא אחרי שנה! הצבא מלא בשחיתות... רקוב. מה שכתבתי כאן זה על קצה המזלג. והאמת כואב לי שלא סיימתי שירות מלא בכל זאת! בניגוד לאחרים שלא עברו חיול ולא מזיז להם!

למעלה