כל השרשורים ארוכים אז אני פותח חדש

כל השרשורים ארוכים אז אני פותח חדש

האיגואנה!!!! (נדבקתי מזה) עכשיו ויגו משחק עם סנדרה בולוק ב- 28 יום\ימים. וואו יצא לו בקריירה לנשק אז סנדרה. איזה כיף לו........ אגב מזכירים הרבה את השם של ויגו בסרט הישן "מכסחי השדים 2".

Y. Welis

New member
מזכירים שם את השם 'ויגו' בכלל

בלי קשר אליו... זה שם של רוזן רשע, כמו דראקולה, שמוזמן לחזור להווה. האמת שאחרי הסרט הזה קשה לשמוע את השם הזה בלי לחייך...

אני יודע. עדכון:

במכסחי השדים 2 הפעם הצוות נלחם במין ריר מוזר ומגעיל שניזון מכל הרגשות הרעים של תושבי ני יורק. הריר הזה גם נותן כוח לתמונה של רוזן רשע ששמו ויגו! אני עדיין לא מבין איך השחקן השחור אומר "l love this towne!" בסוף הסרט הראשון...

LeAnNe

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo62.gif

נשמע כמו סרט הזוי ומזעזע לחלוטין..

Y. Welis

New member
כי הקסם של ניו-יורק הוא זה שניצח את

הרשע. בראשון זה נראה פחות, אבל בשני האייקון הידוע של העיר הוכנס לתמונה, כזכור. מעבר לכך, כמעט כל מי שחי בה אוהב את העיר הזו; זה כמו עולם בפני עצמו. הלוואי שהייתי יכול לבקר שם לפני ה-9/11. היה בה הרבה קסם.

maglor

New member
הקסם השתנה

אבל לא בהרבה, תאמין לי, הייתי שם מספיק פעמים. ניו יורק היא ניו יורק היא לא תשתנה בעקבות אירוע כזה, הקצב שלה בהחלט לא השתנה.

adva g

New member
28 ימים-

הסרט עצמו לא כל כך עניין אותי. ראיתי חלק ממנו וויגו (אוקי, האיגואנה) נראה שם טוב כמובן. אבל...אין מה לעשות, הוא נראה הכי טוב בתור אראגורן וממש מוזר לי לראות אותו בתור דמות אחרת שנראית כל כך שונה. אני כבר רגילה אליו עם השיער הארוך, זה כל כך יפה לו

למעלה