כל התנך אמר
והתרגש..

גרי רשף

New member
כל התנך אמר ../images/Emo51.gif והתרגש..../images/Emo22.gif

כנראה שסיבכנו את עצמנו בצרה צרורה עם השרשור הזה שהתבלגן לחלוטין, היה קשה מאוד למיין אותו, לזהות שירים ולהחליט אילו שירים הם שירי תנך.. בדיעבד ראוי היה לשרשר כל פרק בנפרד במועד אחר, ואולי נעשה זאת בעתיד. מבחינת התרומה לשרשור מוענק בזאת
ל-dearj שציין 55 שירים חוקיים, וזאת לאחר שנפסלו שירים רבים שהוזכרו לפניו, שירים שאינם מספרי התנך שנכללו בשרשור ושירים שלא הצלחתי לזהותם. האמת שהיינו צריכים לקנוס אותו על שחזר שוב ושוב על אותם שירים, לא שרשר נכון והעמיס עבודה בשפע על ST, אבל כנראה שגם לאחר מכן הוא היה נשאר באותו מקום אז נסלח לא הפעם. במקום השני-שלישי נמצאת אתנה33 עם 26 שירים, שלזכותה יאמר שהיא שרשרה בדרך כלל במקום הנכון, ורשימה ארוכה של שירים היא רשמה דקות ספורות לפני ש-dearj רשם אותם. יחד איתה חולק את המקום השני-שלישי מוגג שיתכן שפספסנו כמה משיריו כי תשובותיו נראות לעיתים ככתבי חידה.. לשניהם מוענקים
(שניים לכל אחד).. תודה לכל השאר, ואנחנו מבטיחים שלהבא השרשורים יהיו יותר מאורגנים ומסודרים למרות שחלק מחינם הוא סיעור המוחות והבלאגן החוגג.

dearj

New member
מה לא זהית?

תוכל להעביר לי/ לפרסם את רשימת שירי התנ"ך שלא זהית (מתוך אוסף הרשימות המבולגן, אני מודה, שפרסמתי בפורום)?

גרי רשף

New member
מתנצל, אך אין לי כח לחפש..../images/Emo22.gif

לא הכל אני מכיר, ומן הסתם יש הרבה שירים שתהיתי על קנקנם. בפעם הבאה כבר נבקש לציין פרטים מזהים לגבי שירים שאינם מוכרים לכולם.

למעלה