פה זה לא בורדל1
Well-known member
קודם כל כצופה בעונות הישרדות בארה"ב, העונה הזאת הייתה בדיחה עצובה.. זלזול מוחלט באינטליגנציה של הצופים, סתם לידע כללי, בעונות בארצות הברית בפרק אחד יש משימת פרס,משימת חסינות ומועצת שבט. אין התערבויות של ההפקה ויש רק דיבורים על אסטרטגיות ומהלכים מבריקים, מי שאוהב את הפורמט אני ממש ממליץ לו לראות את העונות בהישרדות.
בכל מקרה, אתחיל עם הטעות הגורלית של עידן - הוא היה חייב להדיח את ירדן, הקולות שלהם הם על אותם מושבעים ואם הם מגיעים לגמר ביחד, רובם יעדיפו את ירדן על עידן.
נכון שהיא תיפגע, אבל בסופו של דבר אני מאמין שהיא תבין שעידן פעל מהשכל.
עכשיו לתסריטים של הגמר :
להערכתי זה בין אלינה לישראל, ובסופו של דבר אלינה תהיה המושבעת האחרונה מפניי שעידן וירדן ירצו עוד קול בטוח במושבעים ובנוסף לכך, המושבעים שיצביעו לאסי וישראל יתפצלו בניהם.
אבל הטוויסט הכי גדול שהמושבעים מצביעים רק בשלישייה האחרונה, אז אני לא יודע עד כמה חשיבות יש כאן.
ומכאן זה הופך למאוד מאוד פשוט.
1. גמר של אסי/ישראל, ירדן, עידן = אסי/ישראל מנצחים.
2. גמר של אסי,ישראל, ירדן/עידן = עידן/ירדן מנצחים.
אני חושב שההפקה בעצם מחליטה מי יזכה, כי שישארו 4 שורדים, צריך להדיח עוד שורד (כי המושבעים מצביעים לזוכה כאשר נשארים שלושה שורדים).
וכאן ההפקה יכולה לעשות כל מיני טריקים כדי לבחור מי המודח יהיה.
הערכה שלי של מה יהיה?
עידן - זוכה בשורד הכי אהוב + מגיע לגמר.
ירדן - מגיעה לגמר.
אסי - זוכה.
שתפו גם אתם!
בכל מקרה, אתחיל עם הטעות הגורלית של עידן - הוא היה חייב להדיח את ירדן, הקולות שלהם הם על אותם מושבעים ואם הם מגיעים לגמר ביחד, רובם יעדיפו את ירדן על עידן.
נכון שהיא תיפגע, אבל בסופו של דבר אני מאמין שהיא תבין שעידן פעל מהשכל.
עכשיו לתסריטים של הגמר :
להערכתי זה בין אלינה לישראל, ובסופו של דבר אלינה תהיה המושבעת האחרונה מפניי שעידן וירדן ירצו עוד קול בטוח במושבעים ובנוסף לכך, המושבעים שיצביעו לאסי וישראל יתפצלו בניהם.
אבל הטוויסט הכי גדול שהמושבעים מצביעים רק בשלישייה האחרונה, אז אני לא יודע עד כמה חשיבות יש כאן.
ומכאן זה הופך למאוד מאוד פשוט.
1. גמר של אסי/ישראל, ירדן, עידן = אסי/ישראל מנצחים.
2. גמר של אסי,ישראל, ירדן/עידן = עידן/ירדן מנצחים.
אני חושב שההפקה בעצם מחליטה מי יזכה, כי שישארו 4 שורדים, צריך להדיח עוד שורד (כי המושבעים מצביעים לזוכה כאשר נשארים שלושה שורדים).
וכאן ההפקה יכולה לעשות כל מיני טריקים כדי לבחור מי המודח יהיה.
הערכה שלי של מה יהיה?
עידן - זוכה בשורד הכי אהוב + מגיע לגמר.
ירדן - מגיעה לגמר.
אסי - זוכה.
שתפו גם אתם!