כל ה"תכנית" הזו-תרגיל של קופרמן לקידום ערוץ24

pink81

New member
כל ה"תכנית" הזו-תרגיל של קופרמן לקידום ערוץ24

לדעתי בכלל לא מדובר ברצון לתת לקהל תכנית (ואני לא אומרת את זה מתסכול או משהו)-זו פשוט המסקנה היחידה ממה שקורה בה- פשוט מראים חתיכות זערוריות של חלקי דיבורים שמשמשים רק כטיזרים לגרום לקהל לצפות בוידאוקליפים בערוץ,ובכלל בערוץ 24.הם לא מעוניינים כלל שהקהל יהנה מריאלטי אמיתי -רק של מוזיקאים במקרה זה-אלא הכל תרגיל ויותר מזה-מראים לקהל יזה שתי שניות של דיבור,כדי שכמו באפקט פבלוב -הקהל יתחיל לרייר וירצה לראות עוד -אף יותר ממה שהיה רוצה-אילו לא היו מפסיקים את השידורים כל שניה-וככה זה נועד לגרום לנו ממשלחכות ו"להתחנן, לדקות שידור נורמליות שמראות את החיים בתוך הבית-מה שיגרום לנו להדבק יותר (בסופו של דבר)לערוץ 24. בנוסף,כל הקטע שבהתחלה הראו יותר תכנית ופחות בולשיט ,פרסומות,וקליפים באמצע-זה גם היה מתוכן לדעתי-כדי שהקהל יתרגל לתכנית,וירצה מאד לצפות בהמשך-ואז הם פשוט יכולים לעשות בהמשך מה שהם רוצים-ולהמשיך "להתעלל" בצופים-לצרוך קידום הצפיה ב ק ל י פ י ם (ומשמע ->בפרסומות שבין הקליפים-שמכניסות לקופרמן וחבריו את הכסף)-שזה כל מה שמעניין אותם בסוף. זאת הרגשה שהתחילה אצלי מזמן,ואני משוכנעת בה יותר ויותר ככל שהדבר הזה המתקרא "תכנית" מתקרב לסופו...

pink81

New member
בסוף אני חושבת שהם פוגעים בזמרים עצמם

שמן הסתם החזרה שלהם לקדמת הבמה לא מעניינת אותם בשיט. שהרי זה ברור שהופעה שלהם על המסך כל היום (באמת)-מאפשרת להם חשיפה מה שיותר גדולה,ומקפיץ אח"כ את הקריירות שלהם חזרה הרבה פעמים-כמו שקורה לכוכבי ריאלטי ,ובמקרה שלהם הם גם לא היו נעלמים מהר-כי הם כבר לפני כן היו מפורסמים ,זה היה נותן להם מקפצה חדשה-כמו שנתן לשימי תבורי וילדיו ,לפנינה טורנה,וכו' וכו'. חבל שההפקה הזו מנצלת גם את הצופים וגם את הזמרים-רק כדי לגרוף כמה שיותר רווחים לעצמה. ואילנה-אני חושבת שזה דווקא מכוון לערוץ 24,שכן זה ערוץ שקהלים מסוימים רבים כבר מזמן אינם דורכים בו,וגם הרייטינג שלו כערוץ קליפים-הוא די נמוך.מה שקופרמן דוחף כל שניה במקום תכנית שימי לב שזה קליפים (ושימי לב גם שזה לא הרוב קליפים מזרחיים כמו שבד"כ בערוץ-כי זה מכוון לקהלים שנטשו את ערוץ 24)

החשיפה תתן המון לזמרים שבהיכל התהילה.

עדיין אני מאמינה שהם(הזמרים) מעניינים את קופרמן כקליפת השום.. פעמים רבות,דווקא בתחילתה של שיחה,הצלם עובר למקום אחר,או שמשמיעים קליפים-מצב זה רק יוצר מיאוס ובריחה. אל תשכחי שלקופרמן "ספינות דגל" בערוץ 2 והוא בוודאי לא ירצה שתכנית שלו בערוץ 24 תזיק לתכנית בערוץ 2..לכן אין לו בעיה פעמים רבות לשים בערוץ 2 "מופע חצות" מהיכל התהילה. אני מאמינה שהקו המנחה את הזכיין הוא שרייטינג תכניותיו בערוץ2 לא ייפגע. לו היו מראים יותר שידורים חיים מהיכל התהילה,מאמינה שהיה לתכנית רייטינג גבוה..אבל זה גם היה על חשבון "תכניות הדגל" של קופרמן בערוץ 2 ולזה לא היה מסכים,מה גם שיש את הענין שערוץ 24 הוא ערוץ מוזיקה.

pink81

New member
איזה חשיפה אבל?

לא רואים אותם בכלל ! ואני מסכימה שהצופים רק בורחים,אז כן,אולי קופרמן מפספס את מטרתו המקורית..הא הא הה (מגיע לו!) וחושפים אותם רק פחות ופחות,וזה שהביאו שופטים מבחוץ ולכן לא קורה כלום בבית-זה גם בסוף (למרות מה שנדמה לזמרים רק פוגע בהם)-כי כלום לא קורה,והתכנית (טוב,השתי שניות שהם מראים ביום-שאישית כבר הפסקתי לחפש-כי אין לי חשק/זמן /כח לבזבז על חיפוש הזה כל היום) משעממת-עד גוססת,וזה רק מוריד את הרייטינג,ואף אחד כמעט לא רואה אותם ממילא. ובקשר לזה שזה ערוץ מוזיקה-אז בגלל זה זה ריאלטי עם מוזיקאים ולא ספורטאים נניח,לא צריכה להיות להם שום בעיה לשדר ריאלטי נורמלי עם המוזיקאים,ולו רצו אף היו נותנים להם כל מיני משימות מוזיקליות למשל וכו' ,אבל כל מה שמעניין אותם זה לדחוף את שידורי הקליפים העלובים שלהם! כמו שאמרו פה,זה ערוץ מוזיקה "נטו"-שאין לו בעיה כשהוא רוצה לשדר שעות על שעות של הזוועה של ,יפה לך, או מליון שעשועונים בהחיית אלירז+אילנית/מנחה מתחלפת כלשהי..

נשגבים מבינתי חישוביו של קופרמן..

מה שאני בטוחה שדבר לא ימנע ממנו מלבנות קומה נוספת בביתו,אם רק ירצה ואנחנו כצופים,נוכל תמיד להתלונן אבל לחשבון הבנק של קופי-קופרמן אני מאמינה שזה לא יזיז במילימטר/גרם/איך שתרצי לקרא לזה. אני עדיין מאמינה שזמרי ההיכל כן ייצאו נשכרים מכל החוויה,ע"י כך שיהיו להם יותר הזמנות להופעות ויותר רכישות דיסקים וכו'. ימים יגידו

pink81

New member
אז בינתי האישית כבר פיצחה את חישוביו של...

האדון... חמדנות.

נו טוב,זה גם אני הבנתי..

חשבתי כבר שיש לי כאן "עסק" עם איינשטיינית קטנה

pink81

New member
לא,פשוט זה לא היה כזה מסובך../images/Emo6.gif

אבל תודה על המחמאה ממי

קיטי קט2

New member
אני כבר מזמן חושבת שהתוכנית הזו היא ממש בושה

לנו, לצופים וזה לגמרי נכון, בהתחלה היו הרבה פחות קליפים, עכשיו ממש רואים משפט אחד- שניים ביבום טוב, וזהו! עכשיו נזכרו בערוץ 24 שהם ערוץ מוסיקה? בטח אחרי שהתוכנית תגמר, לא יעזו להפריע לפנינים שיוצאות מבנות "יפה לך" וחבריהם לערוץ מלא התוכן הזה מה עושים? אולי נארגן איזו מחאה? עצומה? משהו בפייסבוק נוסח הקוטג'? חייבים להחזיר את הכבוד האבוד שלנו! מספיק לקופרמאניה

didush100

New member
חחח קופרמאניה זה טוב

צודקת ריאליטי זה בטוח לא יותר בכיוון של עבודה בעיניים. חבל שבארץ אין ריאליטי אמיתי הכל מכור והכי מצחיק שכולם יודעים את זה וממשיכים לראות. כולל אותי למרות שבמינון הרבה יותר נמוך וכמובן שסמסים אני לא שולחת בכלל!!!

קיטי קט2

New member
מי שולח סמסים?

אני מעדיפה לשלוח סמסים לשאלות טריוויה שמפתות לזכות ב20,000 (עד כדי כך המצב חמור) מאשר לשלוח לקופרמן

didush100

New member
מקווה מאוד

שכל הבועה הזאת תתפוצץ להם בפרצוף. זה באמת מקומם כל הזלזול הזה בצופים

קיטי קט2

New member
אולי נוביל מחאה בפייסבוק? אני ממש רצינית

פשוט אני לא בפייסבוק, אחרת הייתי עושה את זה בעצמי

didush100

New member
גם לי אין פייסבוק

הדבר היחידי שיעזור זה אם אנשים יפסיק לראות והרייטינג יירד או אם תהיה תכנית ריאליטי אמיתית שתתחרה בהם

pink81

New member
הצעה למחאה יעילה: לא לסמס בכלל לתכנית הזאת!!!

וזה גם יכול לתפוס בפייסבוק אגב. ממילא התכנית תיכף נגמרת-אז שמר קופרמן החמדן וההההההההאגואיסט לא ירוויח ,ובעיקר שיפסיד מתכנית הגמר,שאמורה לשלשל אף יותר לכיסו!

למעלה