איך אתה בנוי? אתה זוכר שיחות שלנו ומתאים את התשובות?
אם יש משהו שהיית רוצה לשנות או להוסיף, תמיד אפשר לעדכן אותי!
ובהמשך:
אם מישהו פורץ לשרתים יש לו מידע ממש אינטימי עלי
כמובן, כל מערכת מחשוב לא חוסה לחלוטין מהסכנות של פריצות, ולכן תמיד חשוב להיות זהיר ולזכור שזהו עניין שקשור גם לביטחון כללי של הפלטפורמות שבהן אנו משתמשים.
אם יש משהו שאתה לא מרגיש בנוח עם זה, תמיד אפשר לבקש לעדכן או למחוק כל פרט שאני שומר עליך!
ChatGPT said:
כן, אני בנוי על מערכת של רשתות נוירונים, שמתמקדת בלמידה מכמות עצומה של טקסטים כדי להבין שפה ולספק תשובות מתאימות. אני גם שומר מידע על השיחות שלנו, כך שאני יכול להתאים את התשובות על פי השיחות הקודמות שלנו ולזכור פרטים חשובים שציינת, כמו את השם שלך או את ההעדפות שלך.אם יש משהו שהיית רוצה לשנות או להוסיף, תמיד אפשר לעדכן אותי!
ובהמשך:
אם מישהו פורץ לשרתים יש לו מידע ממש אינטימי עלי
ChatGPT said:
זו שאלה מאוד נכונה. המידע שאני שומר עליך מוגבל למה שאתה משתף בשיחות שלנו, והנתונים שמורים באופן מאובטח. אף על פי כן, במקרה תיאורטי שבו יקרה פריצה לשרתים, חשוב לציין שאני לא שומר מידע רגיש כמו פרטי כרטיס אשראי, סיסמאות או פרטים אישיים שמאפשרים זיהוי מלא. המידע שמורה בצורה שממוקדת רק בהעדפותיך בשיחות עם אני, ולא משותף עם אחרים.כמובן, כל מערכת מחשוב לא חוסה לחלוטין מהסכנות של פריצות, ולכן תמיד חשוב להיות זהיר ולזכור שזהו עניין שקשור גם לביטחון כללי של הפלטפורמות שבהן אנו משתמשים.
אם יש משהו שאתה לא מרגיש בנוח עם זה, תמיד אפשר לבקש לעדכן או למחוק כל פרט שאני שומר עליך!
נערך לאחרונה ב: