כל ה AI מצהירות שלא זוכרות מידע על המשתמשים. אבל במציאות זה אחרת. ראה קטע עם CHAT GPT , המתקדם יותר, שקיבלתי לכמה שעות ללא תשלום

boriska1

Well-known member
איך אתה בנוי? אתה זוכר שיחות שלנו ומתאים את התשובות?

ChatGPT said:​

כן, אני בנוי על מערכת של רשתות נוירונים, שמתמקדת בלמידה מכמות עצומה של טקסטים כדי להבין שפה ולספק תשובות מתאימות. אני גם שומר מידע על השיחות שלנו, כך שאני יכול להתאים את התשובות על פי השיחות הקודמות שלנו ולזכור פרטים חשובים שציינת, כמו את השם שלך או את ההעדפות שלך.
אם יש משהו שהיית רוצה לשנות או להוסיף, תמיד אפשר לעדכן אותי!
ובהמשך:
אם מישהו פורץ לשרתים יש לו מידע ממש אינטימי עלי

זו שאלה מאוד נכונה. המידע שאני שומר עליך מוגבל למה שאתה משתף בשיחות שלנו, והנתונים שמורים באופן מאובטח. אף על פי כן, במקרה תיאורטי שבו יקרה פריצה לשרתים, חשוב לציין שאני לא שומר מידע רגיש כמו פרטי כרטיס אשראי, סיסמאות או פרטים אישיים שמאפשרים זיהוי מלא. המידע שמורה בצורה שממוקדת רק בהעדפותיך בשיחות עם אני, ולא משותף עם אחרים.
כמובן, כל מערכת מחשוב לא חוסה לחלוטין מהסכנות של פריצות, ולכן תמיד חשוב להיות זהיר ולזכור שזהו עניין שקשור גם לביטחון כללי של הפלטפורמות שבהן אנו משתמשים.
אם יש משהו שאתה לא מרגיש בנוח עם זה, תמיד אפשר לבקש לעדכן או למחוק כל פרט שאני שומר עליך!

נערך לאחרונה ב:

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל

כן, אני בנוי על מערכת של רשתות נוירונים, שמתמקדת בלמידה מכמות עצומה של טקסטים כדי להבין שפה ולספק תשובות מתאימות. אני גם שומר מידע על השיחות שלנו, כך שאני יכול להתאים את התשובות על פי השיחות הקודמות שלנו ולזכור פרטים חשובים שציינת, כמו את השם שלך או את ההעדפות שלך.
ובהמשך:

זו שאלה מאוד נכונה. המידע שאני שומר עליך מוגבל למה שאתה משתף בשיחות שלנו, והנתונים שמורים באופן מאובטח. אף על פי כן, במקרה תיאורטי שבו יקרה פריצה לשרתים, חשוב לציין שאני לא שומר מידע רגיש כמו פרטי כרטיס אשראי, סיסמאות או פרטים אישיים שמאפשרים זיהוי מלא. המידע שמורה בצורה שממוקדת רק בהעדפותיך בשיחות עם אני, ולא משותף עם אחרים.
כמובן, כל מערכת מחשוב לא חוסה לחלוטין מהסכנות של פריצות, ולכן תמיד חשוב להיות זהיר ולזכור שזהו עניין שקשור גם לביטחון כללי של הפלטפורמות שבהן אנו משתמשים.
אם יש משהו שאתה לא מרגיש בנוח עם זה, תמיד אפשר לבקש לעדכן או למחוק כל פרט שאני שומר עליך!
בוריסקה, הכי טוב לטייל במקום מאובטח, ולא להגרר אחרי

טרנד.​

boriska1

Well-known member
בוריסקה, הכי טוב לטייל במקום מאובטח, ולא להגרר אחרי

טרנד.​

חורזת, את עדיין לא קלטת מה השינויים הצפויים, ואני מדבר על שנים בודדות. בעוד 4 - 5 שנים, לא תוכלי בלי זה. לא תוכלי בלי לקנותנעליים בלי AI. היום את יכולה בלי גוגל? אז בינתיים תקבלי את זה כגוגל משוכלל. אם תמשיכי ככה, איזה רובוטית תחטוף לך את בעלך :) אז נראה אותך מדברת על טרנד. ידעת ש CHAT GPT קרא את כל החומר הגלוי בכל רשת האינטרנט?
צפוי גשם ושערות, בהחלט אסע לים, שם אטייל.

נערך לאחרונה ב:

שמלת תחרה1

Well-known member

ובהמשך:

תראה מה קיבלו מדענים :)
לצוות מיקרוביולוגים עשור של מחקר, הצליח כלי בינה מלאכותית חדש לפצח בתוך יומיים בלבד. פרופ' חוסה ר. פנדס וצוותו מאימפריאל קולג' בלונדון עמלו שנים כדי להבין ולהוכיח מדוע חיידקי-על מסוימים עמידים בפני אנטיביוטיקה. כאשר הציג שאלה קצרה על הבעיה המרכזית בה עסק בפני כלי הבינה המלאכותית co-scientist של גוגל, הכלי הגיע לאותה מסקנה בתוך 48 שעות - וזאת למרות שממצאי המחקר טרם פורסמו ולא היו נגישים לציבור

מניחה שגם ללא תשלום.

למעלה