כל ה-references שהיו בטרילוגיה

dansha

New member
כל ה-references שהיו בטרילוגיה

אחד הדברים שהכי אהבתי בטרילוגייה ששודרה עכשיו בארה"ב היה כמות הקריצות לסרטי קולנוע שהם דחסו פנימה. אני מציע לעשות רשימה של כל הדמויות הדמיוניות שהצלחתם לזהות בטרילוגיה ואת כל שאר הקריצות שהיו שם. אז אני אתחיל עם הברורים: קריצות: סטארגייט - הפורטל הצבאי שדרכו עוברים לארץ הדמיון (כמו כן קורט ראסל ששיחק בסרט) שר הטבעות - עשרות אלפי יצורי אופל בקרב אפי נגד קומץ של טובים (קריצה לסצינה שלמה בפתיח של פרק 12) דמויות: the super best friends סופר מריו (כולל הגרסה המרושעת שלו) הליצן של מקדונלד'ס דובוני אכפת לי הדמויות מ"צוללת צהובה" של הביטלס Count Chocula - מאריזה של דגני בוקר בטעם שוקולד מר שמח רפונזל אופטימוס פריים צבי הנינג'ה ביגפוט גיזמו (גרמלינס) Flying Toaster - היה שומר מסך מפורסם דרדסים My Little Pony הכובען המטורף (עליסה בארץ הפלאות) קטאמארי דאמאסי!! (משחק מחשב יפני מעולה!) כיפה אדומה טאקו ענקי שמחרבן גלידה (מהפרק Canceled) האמפטי דאמפטי דיק טרייסי הדחליל מהקוסם מארץ עוץ The Flash צ'רלי בראון (סנופי/Peanuts) הדרקון המטופש מהסרט "הדרקון האחרון" סנארף מ"חתולי הרעם" מייטי מאוס! לינק מ-Legend of Zelda אלה הדמויות שאני הצלחתי לזהות מהפרק הראשון בטרילוגיה, יש עוד מלא שלא זיהיתי אתם מוזמנים להוסיף לשרשור ומישהו חייב להגיד לי מאיפה לקוחה הסצינה ישר אחרי הפיגוע, זה מוכר לי בטרוף

Th3onE

New member
טוראי ריאן :)

בכל הקטע שסטן בהלם קרב זה ממש בול טוראי ריאן בD-day, הקטע עם החייל שמאבד את היד ומרים אותה. מחר אמשיך עם דמויות שהבחנתי.

Under the GUN

New member
אם כבר פרדי וג'ייסון

אני פשוט שונא את העובדה שהם ביחד בסרט הזה.. פאק, לכל אחד הייתה סדרת סרטים מעולה, הסרטי אימה הטובים בעולם.. ואז הרסו את זה כשאיחדו אותם... גם זה וגם הנוסע השמיני נגד הטורף זאת פשוט טעות ענקית.. הם סתם ממחזרים סרטים בשביל עוד כסף.. שלא לדבר על הנוסע השמיני נגד הטורף 2.... זה ממש כמו בפרק 609, שסטיבן ספילברג רק רוצה עוד כסף...

pharaoh08

New member
פרדי נגד ג'ייסון

זה די טוב לדעתי, נכון שהעלילה לא משהו ואתה לא יכול לשבת ולהרהר בתדהמה אחרי הסרט, אבל זה כיף לראות, באותו הרגע, כמו כל פרק בעונה הזו של סאות' פארק..

Under the GUN

New member
העונה הזאת גדולה

ופרדי נגד ג'ייסון היה חרא של סרט, עם חרא עלילה וחרא אפקטים הדבר היחידי שאהבתי בסרט זה את הסוף.. ש***** יוצא עם הראש של ***** והראש כזה קורץ... זה היה גדול...

למעלה