סי וונג מוּ
New member
כל חברי הפורום - לכאן!
אני לומדת בכיתה ט' ובבית ספר שלי יש אשכול פיס. מדי שנה כל בתי הספר בארץ שיש בהם אשכול פיס משתתפים בפרוייקט (מיזם, תחרות. אני יודעת מה.. תקראו לזה איך שאתם רוצים) : "גם אני יכול". למי שלא שמע על פרוייקט "גם אני יכול" - זה בסגנון של "יזמים צעירים", רק במקום לפתח סתם מכשיר, המשימה היא לפתח מכשיר עזר לנכים. חשוב לציין שאמי היא כבדת שמיעה ולכן בעצם אני פה.
הרעיון שהעלתי הוא לא בדיוק המצאה, אלא יותר בכיוון של שיפור מוצר קיים. אוקיי, זה הולך ככה : מדי קיץ, שנה בשנה, אמא שלי מבלה שעות בייבוש המכשיר שמיעה שלה. מדוע זאת, אתם שואלים? החלק של המכשיר שמאחורי האוזן מתחכך עם העור ומשום שהוא עשוי מפלסטיק כזה חלק תוך כמה שניות הכל מלא בזיעה ולעיתים קרובות הנוזלים חודרים לתוך המכשיר עצמו ואני לא צריכה עוד להרחיב. אני יודעת שכבר קיימת מעטפת כזאת למכשיר, אבל ראיתי אותה וזה גומי כזה ממש ממש עבה! אמא שלי אומרת שהיא לא יכולה ללחוץ על הכפתורים, זה לא נוח ו..מה היה המונח שהיא השתמשה בו..? אה כן, קונדום לאוזן!
טוב, מה שחשבתי זה על מדבקה משוכללת..
היא תעטוף את המכשיר (רק את החלק שמאחורי האוזן, כמובן). בצד שמתחכך עם העור תהיה מן כזאת מדבקה מבד, אני לא זוכרת איך קוראים לזה.. יש מדבקות כאלה של כל מיני חיות לילדים, מדבקות כאלה שעירות קצת. נעימות למגע.. משי כזה, אנערף..
לא משנה! בד שסופג זיעה.. על כל שאר הצדדים המדבקה תהיה שקופה, כמו הניילון שעוטפים איתו סנוויצ'ים..
כמובן שהרבה יותר נוח לשימוש.. אז.. ממממ.. מה אתם אומרים? זה בר-ביצוע? כבר קיימת מעטפת עדינה יותר מהקונדום של אימא שלי (
)בשוק וזה מיותר?
אני לומדת בכיתה ט' ובבית ספר שלי יש אשכול פיס. מדי שנה כל בתי הספר בארץ שיש בהם אשכול פיס משתתפים בפרוייקט (מיזם, תחרות. אני יודעת מה.. תקראו לזה איך שאתם רוצים) : "גם אני יכול". למי שלא שמע על פרוייקט "גם אני יכול" - זה בסגנון של "יזמים צעירים", רק במקום לפתח סתם מכשיר, המשימה היא לפתח מכשיר עזר לנכים. חשוב לציין שאמי היא כבדת שמיעה ולכן בעצם אני פה.