כל חברי הפורום נא להיכנס

yael olsen

New member
כל חברי הפורום נא להיכנס../images/Emo70.gif

לכבוד ראש השנה ותחילת שנת הלימודים לפי דעתי כאדי שנעשה שירשור "ראש השנה שמח" ובוא כל אחד יוכל להביע את דעתו על החופש וכמובן לאכל שנה טובה ועוד..... אפשר לעשות כזה דבר לקראת כל חג או לסיום חג (חג הפסח) אגב חג הפשח אומנם הוא יגיע עוד הרבה זמן אך אנשים תתעודדו
יש את חופש פסח
שיגיע עו שנה....
אבל בכל זאת בחודש תישרי אין כימעט לימודים...קודם ראש השנה ואז יום הכיפורים לומרות שלא ניהיה על המחשב לא נלמד
ובנוסף לכל יש את סוכות
אז להתעודד

../images/Emo74.gif

אוקי:) אממממ אני נורא לא רוצה לחזור אני לא יכולה לאתר אותי מחר הולכת לבית ספר יש לי השנה בגריות מלא ואני ילמד נהיגה והכל אני לא מאמינה
אני בשוק אני בהלם אני המומה חחחחחח סתם!:) איך אני מסכמת את השנה
השנה כיתה י´ עברה לי הכי מהר אבל היא השנה הכי מוזרה שהייתה לי והכי קשה מבחינות אישיות בעיקרון לא הכי משנה לי כי גם ככה בפסטמבר יש מלא חופשות איך שחוזרים ואני גם נוסעת לאילת אבל אבל בכל זאת לאאאאא לאאאא רוצה):

motib4

New member
שנה טובה ומתוקה לכל חברי הפורום../images/Emo70.gif

היה לי חופש מאוד מאוד מהנה, למרות שהוא עבר מהר. אני רוצה לאחל לכולם שנת לימודים מוצלחת, הרבה הצלחה ושנה טובה!

מריה2002

New member
היה לי חופש...

נהדר הייתי באנגליה ופשוט היה נפלא ועכשיו יש לי עוד מעט יום הולדת

RinRan

New member
שנה הלכה שנה באה...

החופש עבר לי ממש ממש ממש מהר ולא עשיתי שומדבר מיוחד ואני ממש מצטערת על זה שכל יום ישבתי על המחשב... אבל לא נורא..... נשתדל לשפר שנה הבאה... בכל מקרה- שנה טובה לככככככל הפורום
שיהיה לכם בהצלחה בלימודים, עם חברים, בנות, בנים וכל שאר השטויות... אז תהנו בחיים ותמשיכו לגלוש בפורום היקר שלנו
Love ya all

מחר בית-ספר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הי חבר´ה
טוב קודם כל שנה
ומוצלחת
לכולם
אני לא יהיה הרבה בפורום מכיוון שהשנה יש מבחנים , עבודות כל כמו שנה !!! אבל
אני יבוא מידי פעם,כמובן עם יהיה לי זמן
כי צריך להשקיע בלימודים
אז שוב פעם שנה טובה לכולם

yael olsen

New member
שנה טובה לכלל חברי הפורום../images/Emo70.gif

ולא נורה שנגמר החופש הנה ניגמר גם יום הלימודים הראשון סיימתי ב12:30 וחזרתי בשתים
כי האוטובוס שלנו אידיוט........ו...שנה טובה לכול חבריה הפורום

למעלה