jakovstyle120
New member
כל חברי הפורום שכל כך התגעגתי אליהם!! ../images/Emo24.gif
אני באמת לא יודע איך להתחיל אחרי כל כך הרבה זמן שלא יצא לי להגיב בפורום המדהים הזה!! יפים שלי..כמו כל בן אדם , וכמובן כמו כל תלמיד בתיכון ושחקן , נכנסתי לתקופה כל כך לחוצה, המון עומס, ריגושים, הפתעות מכל הכיוונים, הופעות והצגות , לימודים, בגרויות, ועוד כל כך הרבה דברים מסביב שאם אני אתחיל זה לא יגמר, אבל כמובן..שהכל הכל הכל לטובה!! אני בתור טיפוס שקצת קשה לו לדעת להפריד בין דברים, הסיבה העיקרית שלא מצאתי זמן לפורום זה הזמן.. התגעגתי כל כך, אתם באמת לא יודעים כמה שמחה בזכות כל העידכונים החמים שקיבלתי כל יום וכל שעה מההפקה של דודי שרון וג'ואל, תמיד שאלתי עליכם, התעדכנתי איך הולך, וכמובן איך שמצאתי כמה דקות ..ביקרתי בפורום !! האוירה כל כך שונה וחיובית, כיף, ותענוג להיכנס כל פעם מחדש לראות את כל השמחה , הפירגון, האהבה, הכבוד וכל הטוב שבעולם כלפי צמד המלכים דודי שרון וג'ואל
. טלילה , אני רוצה לומר תודה רבה על הכל, מכל תקופת ההכרות איתך , הספקתי להכיר אדפ מדהים, גם כתפקיד המנהל של דודי וג'ואל וכמובן גם כ-א-ד-ם ומי שאתה- שזה בעצם אחד המרכיבים הכי חשובים בשביל לתפקד כמנהל אומנים מדהימים !! דודי וג'ואל , מפעם לפעם רמת הגאווה כלפיכם ולעצמי גדלה יותר, אין לי הרבה מילים בשביל להוכיח באמת כל מה שעברתי איתכם..רק אתם יודעים באמת.. אני עושה את כל המאמצים על מנת להפגין ולהראות כל מה שאתם עושים בשבילי. חברי הפורום - באמת שאין עליכם,..התגעגתי מלאאאאא !! אחרי כל הקשקשת..חברססססססס אוטוטו מפגש המעריצים - לראשונה פה ברשת תפוז בשידור לייב של המלכה ג'ואל וההפקה. יום חמישי, שעה 18:00, במקרה שינויים נעדכן ...!! חייב לציין, שהוואג' של ג'ואל והשינוי הדראסטי הזה הפתיע אותי לטובה..וכמו שאמרתם: מלכה תמיד תשאר מלכה.. אני אמשיך להגיב כמה שיותר, לעדכן ולעזור כמו שהיה עד עכשיו.. אוהב המון , שיהיה המשך יום מקסים ושבוע טוב. יעקב
אני באמת לא יודע איך להתחיל אחרי כל כך הרבה זמן שלא יצא לי להגיב בפורום המדהים הזה!! יפים שלי..כמו כל בן אדם , וכמובן כמו כל תלמיד בתיכון ושחקן , נכנסתי לתקופה כל כך לחוצה, המון עומס, ריגושים, הפתעות מכל הכיוונים, הופעות והצגות , לימודים, בגרויות, ועוד כל כך הרבה דברים מסביב שאם אני אתחיל זה לא יגמר, אבל כמובן..שהכל הכל הכל לטובה!! אני בתור טיפוס שקצת קשה לו לדעת להפריד בין דברים, הסיבה העיקרית שלא מצאתי זמן לפורום זה הזמן.. התגעגתי כל כך, אתם באמת לא יודעים כמה שמחה בזכות כל העידכונים החמים שקיבלתי כל יום וכל שעה מההפקה של דודי שרון וג'ואל, תמיד שאלתי עליכם, התעדכנתי איך הולך, וכמובן איך שמצאתי כמה דקות ..ביקרתי בפורום !! האוירה כל כך שונה וחיובית, כיף, ותענוג להיכנס כל פעם מחדש לראות את כל השמחה , הפירגון, האהבה, הכבוד וכל הטוב שבעולם כלפי צמד המלכים דודי שרון וג'ואל