כל יום אני והיא יושבים

כל יום אני והיא יושבים

כל יום אני והיא יושבים בבית קפה מקומי שנמצא ליד מקום העבודה שלנו היא מספרת לי מה עובר עליה אני מספר לה על העולם שלי ולשנינו יש עולמות דומים ושונים ... מספרים על חוויות פחדים תסכולים קשיים למרות שיש לה חבר.. אנחנו רק חברים/ידידים טובים... ואני מרגיש גאה בעצמי שהצלחתי ליצור איתה קשר... למרות שהיא לא מההוסטל שלי ולמרות שלא הייתה ממקום העבודה שלי נעשנו חברים הכי טובים מזמינים אחד את השנייה... זה קצת כואב לי לפעמים שיש לה מישהו אבל לא נורא העיקר הידידות זה גם דבר טוב מאוד בשבילי זה סוג של אימון של יצירת קשרים שתבוא המישהי המיוחדת שלי אדע אייך לנהל את היחסים יותר טוב בזכות זה...

אבא טס אני מרגיש נטוש...

אבא טס היום לטיול של שבועיים לחול למרות שאני מחשיב את עצמי לעצמאי.... אני חש פחד כאילו הוא נוטש אותי יש אצלי מין הרגשה של פחד באוויר שאשוב השבוע הבייתה יחכה לי בית ריק זה נכון שהבית כבר ריק מזמן מרגשות חמים ... אבל בכל זאת זה מפחיד כאילו מזהיר אותי מהסתלקותו של אבי מ.... (אולי) אני מרגיש אולי גם כאילו ננטש עד ידו שאני עדיין בתקופה של בילבול ופחד אך הוא אינו מבין זאת למה פחד? קיראו 3 הודעות למטה אם אתם בבלוג שלי ותבינו למשל

איכשהוא...

לא משנה כמה עצמאיים נהיה, אנחנו צריכים את ההורים שלנו, ומפחדים כשהם נוסעים. כשהייתי קטנה יותר וההורים שלי נסעו לחו"ל לשבועיים, קנינו לי מחברת וכל יום כתבתי להם בה מה עברתי ומה היה לי- כמו יומן מפורט. הם הבטיחו שיכתבו גם יומן כזה בערב, וככה זה כאילו נהיה יחד. אני לא זוכרת אם הם עשו את היומן בסוף, ואם הם קראו את שלי- אבל אני זוכרת שהכתיבה "אליהם" ביומן, עשתה לי הרבה יותר קל. אולי כדאי לך לנסות? אולי תסע לקרובי משפחה לשבת, או תזמין מישהו אליך, כדי לא להיות לבד? ואולי תראה את הבית הריק כהזדמנות להוכיח לעצמך כמה אתה עצמאי. אני יודעת שאני אפילו נהנית מכך שכל הבית לרשותי ואני יכולה לעשות מה שבא לי.

ידידות עם בן המין השני

זה מעלה אצלי שאלות לגבי ידידות עם בן המין השני. אתה אומר שאתה בכ"ז מצטער שיש לה מישהו. כלומר, מקנא לה קצת. האם זה אפשרי - ידידות טהורה עם בן המין השני?

reedgreenwhait

New member
הממם...

מה אם את נמשכת לשני המינים? אז לא תיתכן שום "ידידות טהורה"?

למה לא?

לא כל אדם שפוגשים ברחוב - מייד מתקיימת משיכה מינית כלפיו. אותו הדבר לגבי שני המינים.

reedgreenwhait

New member
הסבר

אם לא יכולה להתקיים "ידידות טהורה" בין מינים שונים (בגלל משיכה מינית), אז משמע שלא יכולה להתקיים "ידידות טהורה" גם בין בני אדם מאותו מין, אם אחד מהם או שניהם נמשכים לשני המינים...לא?

נכון. אני חושבת..

אבל אני מאמינה שכן תתכן ידידות אפלטונית בין שני מינים שונים. בהתאם לכך, תתקיים ידידות כזו גם בין בני אותו מין. וללא קשר להעדפה מינית.

זה יתכן זה אפשרי....

זה יתכן זה אפשרי.... ידידות טהורה עם בת המין השני למרות שלפעמים יש חשק ....את יודעת... למשהו יותר מיזה...במיטה... אבל זה בהחלט אפשרי מבחינתי.... כי יש לי והיו לי ידידות.... לכל מיני דברים ומטרות

מניסיון- לא ממש...

אני חושבת שתמיד איכשהו יצוץ אחד מהשניים או אפילו שני האנשים וירצה יותר...

למעלה