כל יום אני רואה אייפוד ברכבת

Subway0

New member
כל יום אני רואה אייפוד ברכבת../images/Emo132.gif

שלום חברים באתי לבקר... מה נשמע? רק רציתי להגיד שעכשיו בתור חייל, אני יום יום רואה אייפודים ואפילו לא חסר דור רביעי
פעם הייתי מסמן את האוזניות הלבנות או מנפנף באייפוד שלי... אבל עכשיו אני מרגיש שזה מיותר כי זה ניראה להם (!) חלק מהשגרה שיש להם אייפוד, לי זה לא (בגלל סיבות אידיאולוגיות
) איזה כיף לראות אייפודים ברכבת... רק היום בבוקר ראיתי בקרון שלי 3 אייפודים (
) אני אומר לכם האייפוד תפס את ישראל חזק... מי היה מאמין... נקווה שעכשיו שאנשים מודעים לכך שאפל חייה אז גם המקינטושים
או הצד ה"טוב" של המחשבים יתפוס.... חחחח
בכל מיקרה יום טוב לכולם... נ.ב ראיתם את הכתבה בסCNN על בסיס המאמר של Think Secret על האייפוד הצבעוני??

Antigo

New member
אני לא ראיתי ../images/Emo10.gif

יש לך מושג אם משדרים את זה שוב או משהו (למרות שאני בספק)?? יום טוב,

Subway0

New member
כנסי לאתר הבית של CNN

את לוקחת את הרכבת מרחבוות?
משם אני רואה יום יום, יותר מאייפוד אחד!

weird dust

New member
מתי היה בCNN על האי פוד?

אלי תוכל לספר יותר פרטים? וכן האי פודים תופסים חזק איזה אי פוד יש לך?, כמה זמן?

Subway0

New member
אני בעל 2 אייפודים...

1. שהתקלקל (מהדור הראשון ראשון ראשון) 2. והשני דור שלישי, שעדיין שורד חחחח

weird dust

New member
אפשר את הדור הראשון ראשון שלך?

אני ישמח לקבל אותו אם אין לך צורך בו?

AboveBeyond

New member
אני בתיכון

גם התחלתי לראות הרבה איפודים מכל הדגמים ומכל הדורות התמסחרות אנשים חחחחחחחח

רק אני בבדידותי נישאר ../images/Emo3.gif

איך כל פעם שאני נכנס לרכבת אני לא מוצא את האיפודיסטים?

*GormE*

New member
כן, גם אני!

ברכבת מכפר סבא אני לא רואה אף איפוד לרפואה. רק לפעמים יש בחדר המתנה אצלנו בבסיס ממתינים עם אוזניות לבנות, אבל עדיין- מעט מעט.

Sweet SuGaR

New member
אצלנו בביצפר הם מתרבים

בעיקר המיני הורודים:| [לפחות יש לי חריטה
]

weird dust

New member
אני מדבר עם אנשים ואין להם מושג...

מה זה אי פוד. זה מראה על כמה האיזור שלי מפותח.

המדריך שלי

בפסיכומטרי ניגש אלי באמצע השיעור כשאנחנו פותרים תרגילים (על סטופר!) ועושה לי: "תגידי, זה איפוד?" אחרי שיצאתי מההלם שמישהו מכיר את המכשיר עניתי לו שכן וזה לא נגמר, הוא המשיך לשאול אותי כל מיני שאלות עליו ואת התרגילים כבר לא פתרתי :) הרגשתי כמו בפורים שעבר... כל החג אני חורשת מסיבות כי אני מתלהבת מהתחפושת שלי ורק בן אדם אחד הבין. חפיף... אני רגילה להיות "אנדרגראונד".

weird dust

New member
התחפשת לאי פוד??

אנחנו דורשים תמונה. ובלי קשר תכניסי אותו לכאן אנחנו אוהבים שאלות

לא

התחפשתי לדמות מסרט ובגלל שהסרט לא היה הכי חדש אנשים לא קישרו. ואני יודעת שזו הסיבה כי התחפושת היתה ממש מוצלחת.

weird dust

New member
לא נורא

אני יתחפש אבל השנה לאי פוד דור רביעי
או אולי הדור שיצא בקרוב??

לפי השמועות

ההבדל היחידי יהיה מסך צבעוני, 60 ג'יגה ועוד כמה דברים אבל רק שיפורים טכניים כי לפי השמועות במחינה חיצונית חוץ מהמסך הצבעוני הוא יראה אותו דבר (למרות שקשה לי להאמין כי אפל ידועים בעיצובים המיוחדים והיפים שלהם אז לא מתאים להם להשאיר את הצורה החיצונית זהה לרביעי)

weird dust

New member
טוב ככה, יש שינוי בגודל

בתרגום לעברית מהפורום: "הנגן שעוביו יהיה כ 2 מ"מ יותר מהדגם בעל ה 4 ג'יגה וישקול מעט יותר. המסך יהיה זהה בגודלו לדור הקודם אך בעל איכות משופרת התאפשר הצגת תמונות." או באנגלית "The new iPod's form factor will be identical to the existing 4G iPods, sources report, but will be two millimeters thicker than the current 40GB iPod and marginally heavier."

למעלה