כל יום כיוף קטן

SHIRITA13

New member
כל יום כיוף קטן../images/Emo140.gif

|אני נורא רוצה לעשות לי תוכנית כיוף. אני תמיד מלאה מטלות ומטלות ומטלות ואף פעם אין זמן לעצמי. אז זהו, לא עוד
כמו שאני קובעת לי מטלות ופגישות וסידורים ביומן, ככה אקבע לי פינוקים קטנים, אפילו פצפונים. עכשיו לקחתי לי קצת זמן באינטרנט, אפילו שהיום עם הילדים עוד לא נגמר. מחר בבוקר באה אלי קוסמטיקאית לטיפול ופינוק. ביום שלישי או שאסע עם הבן שלי ליום טיול בחיפה, או שתבוא אלינו אורחת מצרפת. ביום רביעי? עוד לא החלטתי אבל אני אעשה משהו כיפי קטן. אני חייבת לחזור ולהרגיש את אותה ההרגשה של סיפוק, של שלמות, ולא ללכת לישון בהרגשה שחסר לי משהו. הרבה פעמים לפני השינה אני הולכת לאכול, למה? למלא את החור השחור, ותאמינו לי שזה לא עוזר. די, החור השחור שלי יתחיל להתמלא בפינוקים, פינוקים לעצמי. וכמו שהפסיכולוגית שלי תמיד אמרה לי: שינוי אמיתי הוא שינוי קטן. אז מקטן אגיע לאט לאט לגדול, אני באמת מאמינה.

ס ו ז א ן

New member
זה נשמע רעיון מגניב ככה תהיי עסוקה

ולא רק באוכל ותרגישי שאת גם עושה משהו עם עצמך אני בעד

../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif ושמחה המון בלב שלי.

שיריתההההההההההההה, יותר מגאה, זה לא מילה. אוהבת אותך, דליה.

SHIRITA13

New member
דליה, גם אני התגעגעתי אלייך

מזמן לא "דיברנו" וזה באמת חסר לי.

זהו. סגרנו. יש לי רעיון.

כל יום (או-קי, יומיים) דיווחצ´יק על משהו קטנטן טוב שעשית.
מדליה. (וחסר לך לא להגיע למפגש שיהיה. חסררררררר לך).

SHIRITA13

New member
מתאים לי../images/Emo42.gif

כל יום אדווח על משהו פינוקי שעשיתי לעצמי. אפילו שזה בניגוד למורשת שגדלתי עליה, שבה מאדירים את הסבל והאומללות. (בעלי יאמר שזה מנוגד לרוח הפולניות). אז בסדר, אעשה זאת, אבל דליה, כמו תינוקת אני, והדברים הקטנים שלי יכולים להיות ממש קטנטנים. כבר סיפרתי לכם שאני לומדת נהיגה, למרות בעלי, ולמרות ההורים ולמרות כולם, ומה אני אגיד לכם, כייף חיים!!! ובקשר למחר, פעם שניה בחיי, שתטפל בי קוסמטיקאית. הפעם הראשונה היתה ביום חתונתי.

שיריתה

את נפלאה. (ובטח אני יודעת על איזה רוח פולנית את מדברת. אחלה שאת עושה ההיפך. בעצם, אני מתה עלייך שאת עושה את זה
). ודברים קטנטנים. אפילו אם תספרי על פרח שקנית או קטפת. אני יבין יותר מהמילים שתכתבי. שיריתה, את עושה לי את הערבים והימים מאודדדדד, הרבה
(בסוף אטביע אותך בחום ואהבה
), דליה.

firte

New member
שיריתה...רעיון נהדר../images/Emo127.gif

שאספר על הפינוק שלי??????..... (גם אם הוא קשור באוכל?) טוב,אז,אכלתי בורגר טוב מבשר משובח לארוחת ערב . בטח תחשבו שזה יותר מידי היום בורגר ,אתמול כריך גבינת עיזים,אבל מה אני אגיד לכם ...טוב לי ככה ..אני מרגישה שזה לאט אבל בטוח .בל נשכח שאין לי הרבה להוריד...אצלי הקטע הוא יותר ספורט. לילה טוב אפי

למעלה