כל יום משהו חדש

כל יום משהו חדש

אבי החולה אלצהיימר חזר מבית החולים אחרי דלקת ראות. המצב בבית קצת נרגע הוא כבר לאבא בטינות לאמי על כך שיש לה מאהבים חדשים. אך זה ערך בדיוק שלושה ימים. אימי חולת cva נפלה בלילה במזל לא קרה לה כלום. אך אבי הזמין 5ותי לשיחה היום והסביר כי הסימנים הכחולים של אמא זה כתוצאה ממכות שקבלה משני מאהביה. כאשר הוא אומר זאת הלב שלי צונח, אני נכנסת ללחץ ולא יודעת מה לעשות. אמי נפגעת ואומרת מה הוא לא זוכר שנפלתי? כעת אני בחיפושים אחרי עובד זר אני מקווה שזה יואיל ויעזור לכולנו. אני פתאום מרגישה חוסר רצון לעשות משהו או שאני מתפלת בהם או שאני בוהה בתקרה רותי

ענתי44

New member
שלום רותי../images/Emo24.gif

מה שעובר עליך טבעי. לא קל לראות את הוריך האהובים במצב כזה. תבכי אם את רוצה, או תשבי עם עצמך ותבהי בקיר לזמן מסוים. ואם אפשר תדברי עם מישהו, או בן משפחה או חברים או אפילו עובדת סוציאלית. באשר לאבא שלך. אל תפגעי. זה לא אבא מדבר זה המחלה. אני מכירה מקרה שהחולה האשים את אשתו בבגידה וככל שניסו להגיד לו שזה לא נכון הוא התרגז יותר. פשוט לא להגיב ולא לקחת ללב. כל פעם שהוא אומר את זה תגידי לעצמך אבא לא מתכוון. אנחנו בפורום כאן לרשותך מתי שתרצי לשאול משהו או סתם לשפוך את הלב. כולנו איתך. ומחבקים אותך.

למעלה