"כל כולה שופעת קסם"-דפנה והעוגיות בלבונטין 7.

"כל כולה שופעת קסם"-דפנה והעוגיות בלבונטין 7.

איי איי. בטח שיש הערות. נכון שמערכת ההגברה העצומה לא תאמה את הלבונטין הפצפון, וגם נכון בענבל זובלסקי הבאסיסטית פשוט משביתת שמחות. אבל אם מישהו יצא אתמול מההופעה של דפנה והעוגיות וזה מה שהיה לו בראש- אני צנצנת. בוא'נה, הופעה מצויינת! באתי מפוצצת בספקות. הרי אתמול הייתה גם ההופעה של אביב גדג', ונורא התלבטתי לאיזו מהן ללכת. כשזכיתי בכרטיס מהפורום (ותודה רבה על זה
) התקבלה ההחלטה. קצת נתקעתי בלי פרטנר ללכת איתו, וגררתי איתי את אבא, שדי מחבב אותם, ממה שהוא שומע מעבר לדלת. קודם כל אני חייבת להגיד שהןפתעתי מהגיל הממוצע של הקהל- 25 כזה. ציפיתי להמון טינאייג'רים, והייתי בערך היחידה. לא שזה הפריע למישהו. הקהל היה אחד מהטובים שראיתי, תומך, משתף פעולה, רוקד.. נהדר פשוט. אבל(!) שלא יהיה לכם ספק. לא היתה שום ברירה אלא לרקוד ולהינות. היה מעולה. דפנה פרפורמרית לא מהעולם הזה, היא כולה פצצת אנרגיה וצחקוקים, ושרה נהדר. הכימיה שלה עם כל הלהקה (שתכלס, אחד-אחד, הם אדירים..) נותנת לקהל להרגיש חלק מהמסיבה, והבדיחות שנוצרות במהלך ההופעה תמיד באות בשיתוף הקהל. המוזיקה שלהם כל כך מהנה וכל כך משוחררת, ונראה שכל אחד מהלהקה נהנה כמו שהוא לא נהנה בחיים על הבמה הזו.
הפלייליסט:
תאמיני סלמונלה היחידה איזה גבר איך תודה רבה (בערך כאן, בעקבות הערות של הקהל הלהקה התגלגלה לביצוע השיר הידוע "ינתי פרזי"
) קובי סימפטי ("קצת לא רגיש מצידי לשיר לכם את זה עכשיו, כי לכם אסור לעשן, האהא!") נוסטלגיה חבר ערבי מסך כישלון אין לנצח דפנה פיק לנו לנו --------------- כל הסרטים בעולם (שדנג'ה שרה כל כך כל כך יפה) קח אותה אנרגיה פוטנציאלית. לסיכום- האנרגיה של הלהקה היא מהנדירות שראיתי כאן, וכך גם האופי השמח של המוזיקה. ענבל זובלסקי.. מצטערת, אבל לא ברור לי מה היא עושה על הבמה. היא מנגנת מצויין, אבל לא זזה ולא מחייכת וקפואה.. ובוא'נה, אחרי שלוש שנים! תשתחררי! טל זובלסקי הוא ללא ספק הבחור הסקסי ביותר בעולם. אגב- ההופעה אתמול הייתה הופעת פרידה מהמתופף, אור זובלסקי, שלפי מה שנאמר- הקליט עכשיו אלבום משלו. אין לי מושג איפה ואיך אפשר להשיג, אבל נשמע לי שווה את המאמץ. תודה רבה לפורום על הכרטיס, ורוצו לראות.

clyps

New member
אולה ../images/Emo6.gif

כמה מאכזב שלא יכולתי להגיע
אך לגרור את ההורים לת"א עד שעות הלילה הקטנות זו משימה של חודש הכנה לפחות.. נישמע באמת מעולה.. הייתי כבר בכמה הופעות שלהם, והם אף פעם לא מאכזבים.. מסקרן לראות איך יהיו ההופעות בלי אור... תודה על הביקורת
שיר
.

למעלה