אממ... אנסה. ../images/Emo80.gif|מיוחדת|
בואי נגיד על הקראש הנוכחי - אני יודעת שיש לו חברה. אז לא משנה כמה ניסיתי להגיד את זה לעצמי, וכמה ידעתי שפשוט אין סיכוי, במיוחד שהוא והיא כאלו חמודים ביחד, וכאלה מתאימים אחד לשני, עדיין אני כן מרגישה אליו משהו. ואני וידתע שאני מרגישה משהו, וזה לא סתם כי אם זה היה סתם זה היה עובר, זה לא היה גורם לי להרגיש רע. ביום שישי היינו כמה חברים אצל חברה והוא בא והביא את החברה שלו. מה שגרם לי להבין שזה לא סתם זה שזה ממש כאב לראות אותו שם עליה יד, נותן לה נשיקה. זה יעבור מתישהו, אני בטוחה, אבל זה עדיין די כואב, במיוחד כשהוא נותן מן "רמזים" כאלו שאם לא היתה לו חברה הייתי מפרשת אותם לגמרי אחרת. כמו למשל שהוא ממש מתעניין במה שקורה לי, רוצה לדעת אם ולמה אני עצובה, מדבר איתי שעות בטלפון מרצונו, נותן לי מחמאות, שואל אותי איך אין לי חבר לעזאזל? הוא אמר לי את הדבר הכי יפה ששמעתי שמישהו אמר לי ("אני לא יודעת לחייך..." "מה פתאום! בואי נגיד שאם לכל העולם היה את החיוך שלך, כל העולם היה יפה"), למרות שאני לא מסכימה איתו, זה עדין נחמד שהוא חושב ככה. כשהיינו יחד בפולין, במשלחת, הוא התחיל לצחוק איתי על אביזרי מין ומאז זו כזו בדיחה של בואי לשירותים וכאלה, בצחוק. ויש עוד כל מיני דוגמאות. נורא קשה לי להגיד לעצמי: 'אוקי, שום דבר לא ילך ביננו, צאי מזה כבר', כשהוא אומר לי דברים כאלה, כשהוא מתנהג אליי כמו שהוא מתנהג. בסוף היום אני הלכתי מהר לתחנת אוטובוס והוא ממש רץ *עד* לתחנה, כדי לתפוס אותי ולהגיד לי משהו. כל אחד אחר היה מתקשר... לוידעת, אולי אני סתם עושה עניין מכל דבר? אולי זה סתם כזה? אם תוכלו לתת לי את הפירוש שלכם אני מאוד אשמח, כי אולי (ופרובבלי) משהו דפוק בי. תודה!