כל כך הרבה חוסר הגיון בעלילה שזה מתחיל להפריע

Mr wizard

New member
כל כך הרבה חוסר הגיון בעלילה שזה מתחיל להפריע

1) קודם כל למה לערפדים כ"כ חשוב להסיר את הקללה ? הם יכולים להחשף לאור יום די בקלות עם טבעת קסומה שכל מכשפה מתחילה יכולה להכין ( מסתבר ). ובהקשר הזה קטע שלא ברור לי איך לערפדית ותיקה כמו רוז אין טבעת ? כזה קשה לאתר מכשפה ? נראה שבסדרה הזאת לכל ערפד מתחיל יש מכשפה /סיידקיק ( סטפן ודיימון , קתרין וכו' ). 2) בהמשך הפרק הם מנסים לתת תרוץ מוזר בסגנון של " אם אנשי הזאב יסירו את הקללה ראשונים ..." אז שיסירו ראשונים , הם בכל מקרה נכחדים . קתרין הייתה צריכה להתאמץ וליצר אנשי זאב ( לגרום למייסון וטיילר להרוג) כדי שהיא תוכל להשתמש בהם לקללה או לכישוף או למה שזה לא יהיה ...יהיה כ"כ קשה לאלפי ערפדים להתמודד עם כמה אנשי זאב ? 3) עוד נקודה שלא הבנתי למה קלאוס הרג את המשפחה של קתרין ?? הוא הרי רוצה כפילת פטרובה . ואנחנו מבינים שהיא חייבת להיות נצר למשפחה שלה (בגלל זה אלייז'ה חושב בהתחלה שאין כפילה בגלל שלקתרין לא היו צאצאים לכאורה) למה לא להניח למשפחה להתרבות במקום להרוס כל סיכוי לכפילה שאתה כ"כ רוצה ? 4) וכמובן דבר אחרון . אלאריק אמר בפרק הקודם שהקללה הוטלה לפני 600 שנים (עזבו שזה נשמע גרוע שהקללה כ"כ "חדשה" יחסית) שזה אומר 100 שנה לפני שקתרין עורפדה . מסבירים את הצורך להשתמש דווקא בכפילת פטרובה כי בה השתמשו האצטקים כשהם הקריבו את המקור אני מניח בקורבן הראשון שהטיל את הקללה. האצטקים נמצאים באמריקה . קולומבוס גילה את אמריקה ב1492 כלומר שנתיים לפני שקתרין עורפדה . לא הגיוני שלקתרין הארופאית היו שורשים באמריקה ....

אתה צודק, אבל בכל זאת זו סדרה

ולא צריך כל כך להכנס לפרטים הקטנים. אני נהנת ממנה גם עם כל החוסר הגיון הזה

Shiri from the block

Active member
דווקא שאלות מעניינות מאוד.. הלוואי והיו נותנים לזה מענה כלשהו.. שלא יתחילו להיות כמו אבודים!../images/Emo3.gif

יש תשובה הגיונית לכל השאלות ../images/Emo58.gif (כמעט)

1. מכשפות כנראה שיש בשפע, אבל כמו שראית מסבתא של בוני (שתיחנק) לא כולן כל כך ששות לעזור לערפדים. כנראה שרובן לא. ולכן לרוז כנראה אין טבעת. וחוצמזה גם אם יש טבעות, תמיד יכולים לקחת לך אותן... כמו שקרה לדיימון כשסטפן לקח לו את הטבעת. ויש לי תחושה שיש עוד אלמנטים לקללה שיתגלו בעתיד... כנראה שלקלאוס יש עוד עניינים שמפריעים לו. 2. הם אמרו שמי שיסיר את הקללה ראשון, יגזור את הקללה על החצי השני לנצח. לכן חשוב להם להיות ראשונים. לא נראה לי שהחשש הוא התמודדות עם אנשי הזאב. 3. הוא כנראה ידע שקתרין ילדה בת לפני שהיא שונתה... זה יכול להסביר את זה בקלות. הרי עובדה שבסוף יש עוד כפילה, ככה שהקו המשפחתי שלה המשיך.. 4. הם אמרו אצטקים? הם לא אמרו שאמאן? כי זה באמת מוזר. אולי הם נתקעו עם הסיפור הזה שקתרין מבולגריה בגלל שנינה משם במקור והם רצו להשתמש בזה.... לא יודעת. אבל אם הם באמת אמרו אצטקים אז נראה לי שהם פישלו. אלא אם כן, וזה די תלוש אבל עדיין אפשרי- איכשהו אנשים הגיעו מהאמריקות לאירופה לפני שקולומבוס גילה את היבשה. הרי זה שהוא גילה אותה לא אומר שהיא לא היתה קיימת קודם

ארטמיס6

New member
*ספויילר*

את כתבת "הם אמרו אצטקים? הם לא אמרו שאמאן?" אז התשובה שלי היא שאפשר להיות גם שאמאן וגם אצטקי. שאמאן זה סוג של מכשף שהיה כמעט בכל העמים. ודרך אגב, הם באמת אמרו ששאמאן אצטקי עשה את הכישוף.

../images/Emo58.gif

את לא הבנת אותי כל כך... שאמאן הוא סוג של מכשף\ מרפא קוסמי, ולכן ברור לחלוטין שהוא יכול להיות כמעט מכל עם.זה לא מה ששאלתי. ידוע שיכול להיות שאמאן אצטקי, אבל יכול להיות גם שאמאן שאינו אצטקי, ולזה התכוונתי. זכרתי שאמרו ששאמאן הטיל את הקללה, אבל לא זכרתי אם הם ציינו במפורש שהוא היה אצטקי. זו היתה השאלה שלי, האם הוא במפורש אצטקי. ככה שלמעשה רק השורה האחרונה של התשובה שלך רלוונטית, אבל תודה בכל מקרה

ארטמיס6

New member
אופס....

אני לא הבנתי אותך בגלל שהייתי עייפה, ובגלל זה לא הצלחתי להתרכז... סורי

למעלה