כל כך הרבה סוגים של יוגה-איך לבחור?

דריה8

New member
כל כך הרבה סוגים של יוגה-איך לבחור?

אני רוצה להתנסות ביוגה ואני ממש מבולבלת מישהו יכול לעזור לי?

Sambodh Rana

New member
תגובה

כל הסוגים שאת מתבלבלת ביניהם הם כולם נכנסים בענף של "האתה-יוגה" , ז"א יוגה אימונית , זו שעובדת על תנוחות הגוף והנשימה הנכונה. כל השמות השונים הם גישות שונות בתוך האסכולה הזו. חלקם יותר אינטנסיביות , חלקן פחות אבל הכל דומה בסופו של יום. תגידי לנו מאיזה אזור את ונשמח להמליץ לך על מורים.

דריה8

New member
אשמח לקבל את המלצתכם

מורים למתחילים בדרום תל אביב תודה מראש

יוגי בר

New member
חפשי בפורום

היי דריה יש רשימת מורים בפורום הנה הקישור בברכה ואהבה יוגי בר

ניסוי בכלים שלובים

שלום לך, האם את מחפש/ת להוציא פשוט אנרגיה אבל בדרך קצת יותר חכמה? יוגה ארובית יותר בלי ענייני פיתוח מודעות לנשימה , למה שעובר לך בראש וכו'? האם את מחפש/ת הרבה הרפייה וכמעט לא לזוז בשיעור? האם את מחפש/ת יוגה אינטגראלית שמשלבת מדיטציה-אימון נשימות ואימון פיסי? האם את/ה פרפקציוניסטית, ומחפש/ת שיטה שתהייה קשה איתך? ותדרוש ממך וירטואוזיות? האם את מחפשת ריפוי? וכו' נסי/ה למקד יותר את הצורך שעלה בך

דריה8

New member
אשמח לקבל הפנייה

תודה על תגובתך אך הבנתי שזה קצת מסבך אותי... האם תוכלו להמליץ לי על מורים למתחילים באזור דרום תל אביב?

ההצעה שלי

לבחור מקום שיש בו יותר מטכניקת יוגה אחת ויותר ממורה אחד, לעשות שם מנוי לחודש או כרטיסיה ולנסות הרבה מורים וטכניקות- עד שתמצאי את מה שהכי מתאים לך.

Sambodh Rana

New member
מתוך התעניינות

איפה יש מקום כזה באזור הרצליה-רעננה-תל אביב-כפר סבא? אני פשוט בקרוב אתחיל קורס מורי יוגה ואני מעוניין להגדיל את הקשת שלי לגבי היוגה בישראל... תודה:)

למעלה