כל כך כואב לי הלב....

yahir73

New member
כל כך כואב לי הלב....

לסבתא שלי גילו לא מזמן את מחלת האלצהיימר, סבתא שלי אחות בכירה בבית חולים אשה מאוד חכמה וצלולה אשר עברה כל כך הרבה בחייה כולל את השואה הארורה... קיבלה את המחלה הזו ולא די בכך גם גילו לה בנוסף כאילו זה לא מספיק פרקינסון. אנחנו אובדי עצות וכאן אני פונה אליכם בבקשה תספרו לי כמה שיותר. איך מתמודדים? מה עושים? שמעתי שיש תרופה חדשה לפרקינסון שמה אזילקט אם אני לא טועה, האם זה עוזר? האם יש לכם נסיון בזה? כל תשובה תשמח אותי בנושא תודה רבה עת תמיכתכם.

מני בר

New member
היי

חזקו ואמצו. לגבי פרקינסון אינני יודע וכאן המומחיות לאלצהיימר. אני מציע לך להכנס לפורום גריאטריה ב ynet ולברר על התרופה. במה האלצהיימר מתבטא? עם מי היא מתגוררת? אני מבין שאתה קשור אליה מאוד וזה כואב. ברוך הבא

אירילה

New member
ברוך הבא לפורום יאיר ../images/Emo140.gif

בפורום זה תוכלו אתה ומשפחתך לקבל עצות ותמיכה מבני משפחה בעלי ידע ונסיון רב שקרוביהם חולים במחלת האלצהיימר ,לכולנו כאן מכנה משותף והוא מחלת האלצהיימר שפגעה ביקירנו. מציע לך בחום רב להיכנס לקישורי הפורום ולמאמרים ולקרוא בעיון רב את הכתבות על המחלה ,כמו גם את הדעות של הגולשים ע"ג הפורום. כפי שכתב לך מני רצוי גם להיות בקבוצת תמיכה ונראה לי מתוך דבריך שאכן אתם זקוקים לכך ,קבוצות התמיכה מתקיימות בחסות עמותת האלצהיימר ומחלות דומות ולנוחיותך אני מצ"ב את הקישור. רציתי גם להביא לידיעתך שבראשון לציון ישנה קבוצת תמיכה לחולים עצמם אשר עדיין נמצאים בשלבי המחלה הראשונים ובתובנה ,אני מלווה את חמי לפגישות אלו וממליץ לך בחום רב להגיע ,חולים מערד ומאילת מגיעים לפגישות אלו אחת לשבועיים ,שווה בהחלט את המאמץ ,בזמן הפגישה מתקיימת פגישה עם בני המשפחה הממתינים בחדר אחר לחולים. לצערי פורום זה עיסוקו הוא במחלת האלצהיימר בלבד , אלא אם כן ישנם כאן גולשים אשר יש להם ניסיון גם במחלת הפרקינסון ,בכל מקרה מני ייעץ לך לפנות לפורום ב YNET ואכן הוא צודק ישנו גם אתר דוקטורס www.doctors.co.il תוכל להעזר גם בו. שיהיה לכם רק טוב גרשון

למעלה