כל כך לא טוב לי

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
כל כך לא טוב לי../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

הי לכולם. היום אני מרגישה די זיפט. אין לי תאבון, כואב לי כל הגוף והכי גרוע המצב רוח שלי ירוד ביותר. יוצא לי בזמן האחרון לחשוב על הרבה דברים כמו למה אני לומדת משהו שאני בכלל לא רוצה לעסוק בו ( לא קיבלו אותי ללימודי סיעוד בגלל המחלה), למה אני צריכה להתמודד עם מה שיש לי, למה אני בדיכאון ואיך אני יוצאת מכל זה. היום הלכתי ברחוב והיסתכלתי על האנשים וכמעט שפרצתי בבכי. ראיתי אנשים מחייכים, מאושרים והרגשתי כל כך מרוחקת מהם. אני לא זוכרת כבר מתי הייתה הפעם האחרונה שבה הייתי ממש מאושרת. אני מרגישה שכל השנה האחרונה זו פשוט לא הייתי אני. פעם הייתי בחורה כל כך אנרגתית ומלאת שמחת חיים. לאן כל זה נעלם? אני לא חושבת שאני יכולה להמשיך ככה עוד הרבה זמן. אני מצטערת אם דיכאתי אותכם- באמת לא היתכוונתי.

3ויוי

New member
שמש|-----אין תרופות פלא

שירי , נגעת באמת לליבי,אני ממש מבינה את כל התהליכים הנפשיים שאת עוברת הסימפטומים שלנו דומים ,(מתוקף היותי עסוקה בתהליכים של נפש המון שנים עם ניסיון )איך השינה שלך בלילה? תדעי לך שאם את לא ישנה טוב ,מכאן הסיבה להיתעוררות במצב של כאבים עייפות חוסר תאבון מחשבות ירודות מוטיבציה על העתיד כל כך וההווה .מה את לומדת). כל החיות והאנרגטיות שלך לא נעלמה יקירתי החביבה ,,היא ישנה . את מותשת רוב הזמן . אם לא עשית תוכנית מוטיבציה עד עכשיו כדאי לך לתכנן ולעשות ,, לקחת שליטה על החיים וזה כולל להוריד מטלות לא חיוניות , להוריד מחשבות קשות , לא להעמיס רגשות ,וללמוד אסטרטיביות, ולומר לא! עשי דברים שיגרמו לך הרגשה טובה ומספקת. יש לך מי שתומך ומבין מהסביבה הקרובה שלך.? שתקווה שיעברו עליך ימים טובים עם הרבה מצב רוח. ויוי.

ל3

New member
אני באמת מנסה.....אבל

הי ויוי. אני לומדת תואר ראשון לאנגלית ואני כרגע בשנה שנייה. זו לא היתה העדיפות שלי. החלום שלי היה ללמוד משהו שקשור ברפואה וניסיתי להיתקבל לבית ספר לאחיות. עברתי את השלבים וכשהם קיבלו את הטופס הרפואי שלי הם סירבו לקבל אותי ללימודים. אין יום שעובר אצלי בלי תחושת תיסכול ואכזבה. לגבי סביבה תומכת, אני מקבלת את כל התמיכה האפשרית. גם מצד המשפחה כמובן וגם מהחברות. כמו כן אחת לשבוע אני נפגשת אם פסיכאטרית ( כי לפני שנה כבר אובחן אצלי דיכאון) וזה מאוד עוזר לי. בתקופה האחרונה יש יותר מורדות מעליות. אני לא מצליחה לראות את החיוב שבדברים וכל דבר קטן שקורה, גם אם אין לו קשר אישי אלי משפיעה עלי מאוד - אני מאוד מאוד רגישה. אני דווקא ישנה טוב בלילה למרות שלפעמים קצת קשה לי להירדם. אולי אני ישנה יותר מדי כי אני סובלת מחולשה ועייפות. אני מקווה שאחזור לעצמי למרות שזה נמשך כבר תקופה ארוכה וקצת איבדתי את האמון. בכל אופן תודה על ההיתיחסות והאיכפתית. זה נחמד שיש עם מי לדבר. שיהיה לך שבת מקסימה שלך, שירי

שאנל

New member
שימחת החיים שלך

היא בתוכך, את רק מותשת ועייפה, לכן לא רואה אותה. תני לתקופה לעבור ותראי שהשמחה הזו תחזור אלייך בטבעיות וללא מאמץ.

אנחנו כאן בדיוק בשביל הרגעים האלה

היי ל3 לא דיכאת אותנו, הצלחת לשקף במידה רבה את התחושות שלנו לעיתים קרובות. ובכלל, את לא צריכה להתנצל על כך, זו בדיוק הבמה להגיד את כל מה שיש על הלב. השאלה שאני רוצה לשאול אותך: מה את עושה עם ההרגשה הכבדה הזר? רק לא לשקוע לתוכה. לחשוב, מה עוזר לך לצאת מזה, ולצאת לאט לאט, לא לחשוב שיש איזה כפתור, שלוחצים עליו והדכאון עובר לנו. זה עובר בהדרגה, אבל אנחנו צריכים לעזור לו לעבור בהדרגה. יש לך חברה טובה? חברה שלא מעיקה עליך אלא משרה עליו נינוחות? הזמיני אותה לטייל ביחד. אל תטיילי לבדך... הסתכלי בטלויזיה בקומדיות מטופשות, צחוק תמיד עוזר. או תלכי עם החברה לאיזו קומדיה טובה בקולנוע. בכל מקרה, אל תחזיקי בבטן את התחושות, אנחנו כאן, כדי שתשתפכי ואנחנו נקשיב לך. מחבקת אותך כוכי

ל3

New member
אני בהחלט נעזרת באחרים

הי כוכי. כשאני שוקעת בדיכאון עמוק כל מה שבא לי הוא להעלם. לא מתחשק לי לצאת החוצה ואפילו לא לצפות בטלויזיה. למזלי יש לי אמא מקסימה שכל הזמן מעודדת אותי ואני לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיה. יש לי גם כמה חברות טובות שבלימודים הם תמיד יודעים לשפר את מצב רוחי. אחת לשבוע אני נפגשת גם אם פסיכאטרית שיחד עם שיחות ושילוב של כדורים אנטי דיכאוניים יודעת להקשיב לי ולעודד אותי.בזמן האחרון התחלתי לכתוב שירים, עד עכשיו בכלל לא ידעתי שהכישרון הזה חבוי בי. אולי אני אכתוב לכם אחד לדוגמה. אני בהחלט לא מתביישת במה שיש לי -לא אני הזמנתי את זה על עצמי ואני צריכה למצוא את הדרך הכי טובה להתמודד עם זה. לפעמים יותר טוב ולפעמים פחות אבל אני מקווה שיחד עם החברות, אמא ואני עצמי אני אצא מזה תודה על ההקשבה, שלך שירי

gaia20

New member
אני לא יודעת מה עם כולם אבל....

אני ממש אשמח אם תתני לי דוגמא קטנה מהכישרון החבוי בך...(לא הגיע הזמן להוציא אותו החוצה?!) לכתוב שירים זו אחת הדרכים הכי טובות להוציא את מה שבפנים. לכתוב שירים זו צורת התבטאות מדהימה... חבל שאני לא זכיתי בכשרון כזה... אני שמחה לשמוע שיש לך אמא נפלאה ותומכת, אני יודעת (כי גם לי יש אמא כזאת
) שזו התמיכה הכי חזקה.... "כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא"...... רק שתדעי שכולם כאן אוהבים אותך ודואגים לבריאותך אז תרגישי חופשיה להמשיך לשתף אותנו ברגשות שלך, אנחנו כאן... שלך,

ל3

New member
לגאיה

גיאה קודם כל תודה על המילים החמות והעידוד. זה בדיוק אחת הסיבות למה אני מרגישה כל כך טוב בפורום הזה. היחלטתי לכתוב לך שיר דוגמה שכתבתי לפני שבוע בערך. השיר מדבר על המחלה שאיתה כולנו פה צריכים להתמודד והוא הולך ככה: אש התמיד היא נמצאת שם תמיד ביישנית, נבוכה מסתגרת בפנים לא נותת מנוחה כבר אימה כי תפרוץ ותקהה כל חושים כבר חתכה בבשר וחרטה סימנים ריקודה הוא ריקוד מחולות מטורף רגע נח רגע זע כה נחוש וחזק אף אחד לא יוכל לה היא הבטיחה "תמיד" וצילה מרקד עוד בין עבר לעתיד. נו, איך השיר? מקווה שלא דיכאתי אותך.

3ויוי

New member
../images/Emo42.gifלשירי../images/Emo8.gif

היי שירי מוכשרת ,,,לא סתם! השיר גם חביב גם ממצא וקולע וכן , יש לו מסר,, רגיש כמוך,,, שולחת לך פרחים (איזה מזל את ?)
ויוי.

3ויוי

New member
בוקר טוב לך שירי

התאריך שלי ממש בסוף יולי 31. אם תכתבי לי את שעת הלידה המדויקת שלך (ביום או בלילה), אוכל לומר לך , מהם תכונותייך לפי הירח והאופק שלך . שיהיה לך יום מהנה יום מקסים. אני הולכת לעשות היום בדיקת שדה ראיה בת´ל השומר (בגלל הפלקווניל) . מקווה שלא תישכחי גם את. שלך הלביאה ויוי.

ל3

New member
לויוי

הי ויוי האמת שאני לא יודעת את השעה המדויקת. אני רק יודעת שנולדתי אחרי 12 שעות צירים כשהרופאים היו צריכים להפוך אותי פעמיים בתוך הבטן של אמא שלי. נולדתי ב 8/2 ואני אוהבת את המזל שלי. בכלל אני ילדת קייץ

gaia20

New member
שירי, שיר מקסים!!../images/Emo140.gif

אני רוצה להגיד לך שאת כותבת ממש יפה, יש לך מילים חזקות. אני מקווה שתמשיכי לפתח את הכישרון הזה ולא תזניחי אותו, וממש לא דכאת אותי, נהנתי לקרוא אותו.
שלך,

נועה בת

New member
היי שירי ../images/Emo140.gif

תקופה מגעילה שעוברת עליך , גורמת לרגות הזדהות בפורום . העיקר שאת לומדת ושיש לך תעסוקה, ואפרר למצוא אחכ עבודה, החיים לא ניגמרו ... קחי נשימה ארוכה כי עליות וירידות, ונורא באנלי להגיד אבל הכי נכון - זו רק תקופה וזה עובר!!! תרגישי טוב ושיהיה לך מצב רוח טוב !!! כשרע לי אני לוקחת יום חופש מהחיים מסתובבת לבד לבד, וחושבת לעצמי , מכינה את עצמי להמשך התמודדות עם המצב... קונה לעצמי משהו והולכת להתפנק תנסי .. בטח יעבוד ..
נועה

PowerFul

New member
שירי...../images/Emo24.gif

לפעמים גם טיול על חוף הים יכול לעזור... לים מספר דברים נעימים, צבעו הכחול, החול הנעים, הרוח הנושבת... טיול לבד מרגיע ומשחרר... ושתרגישי רק טוב קובי

ברנקו

New member
שירי

שירי אני שומע כמה קשה ורוצה להגיד שני דברים הראשון הוא שאת לא לבד שם וזה שאת משתפת אנשים נוספים בקושי זה ניפלא והדבר השני הוא שלפעמיים זה בכלל לא כל כך נורא ל"שהות" זמן מה במקום בו כל כך קשה במובן זה שזהו המקום האמיתי שלנו ברגע זה וממנו אפשר ללמוד לא מעט

למעלה