כל כך לבד וכל כך תועה

magal101

New member
כל כך לבד וכל כך תועה

אז הנה אני כאן-מביט על עצמי. מביט על אדם בן 36, מבוגר ולבד, כל כך לבד. אוכל לבד, חי לבד-הכל כל כך לבד. בלי עבודה, בלי חברה, בלי בעל חיים לארח לי חברה. לילה אחרי לילה אני מנסה למלא את הזמן וכבר אין לי מושג במה. ואני כועס- כועס על כל אילו שהצליחו, שהצליחו לבנות משפחות, על כל אותם בחורות יפות וחלקות שאני כל כך רוצה לגעת בהם, לחוש אותם והן אפילו לא מסתכלות עלי- בטח נשואות, מסודרות. אני רואה את הבעלים שלהם, מחייכים, שבעי רצון בעבודה הקבועה שלהם, בוחשים בקלחת החיים. ואיפה אני-אני מפחד לצאת החוצה, מפחד ממש להתקדם. אז למדתי הרבה בחיי, אבל למה אני לבד???

Michallllllllll

New member
יפה וכתוב כל כך נוגע..

למה אתה לבד? התשובה נמצאת רק אצליך. אתה בטיפול? יכול לעזור.. ויש כאלו בלי כסף. למדת המון בחיים למה לא עובד? לא שופטת חלילה.. מנסה להבין. תכתוב עוד על הפחד מלהתקדם איך הוא נראה ומה חוסם אותך מבפנים.. איתך,מחכה לשמוע עוד. מחזיקה לך אצבעות עכשיו שכל כך קשה.. אתה לא לבד אנחנו פה בשבילך.

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
זה שיר שכתוב מהלב-מה גרם לך...

יש שירים או יצירות שהאדם מצליח לתפוס מהם מהמרחק. במצב הזה אתה ממש בתוך הכאב והיצירה היא מאוד סובייקטיבית. אם אתה מוכן, אנחנו ננסה כולנו כאן בפורום לעזור לך. אתה יכול לספר קצת על עצמך בשם בדוי אבל להיחשף באמת, מה גרם לך לכתוב את השיר הזה

magal101

New member
תודה רבה לך בן חורין ולמורן

ממש מחמם את הלב. לבקשתו של בן חורין אני אספר קצת על עצמי. אז אני בן 36, גר לבד, אין לי חברה, אין לי עבודה. יש לי תואר שני בביולוגיה אבל אין ממש מה לעשות עם זה. אני כל היום יושב בבית, קורא, מסתכל טלוויזיה, לפעמים יוצא עם בחורות אבל מאוד קשה בגיל כזה למצוא מישהי וגם ההיצע לא משהו. אני ישן בימים וער בלילות, כך הזמן עובר יותר מהר ואני ממש משתגע מהבדידות, מחוסר המעש-לא יודע מה לעשות. אולי תוכלו לייעץ לי?

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
נשמח לעזור לך....

אם תרצה, נוכל לעשות את זה דרך הכתיבה. תנסה לכתוב סיפור או קטע המתאר את המצב שלך- לא שיר אלא ממש סיפור ומשם נמשיך.

magal101

New member
המון תודה-ממש עודדת אותי!!!

אני אכתוב בקרוב סיפור שמתאר את מצבי. רק שתדע, בן חורין, ורק שתדעי, מורן, שהתגובות שלך עשו לי ממש טוב!!!

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
זה בסדר-בשביל זה אנחנו פה

מעבר לכך, מחכים לסיפור שלך. ננסה לפתור את העניין בדרך היצירה.

magal101

New member
הסיפור לבקשת בן-חורין

שוב אני מתעורר בשעה שתיים בצהריים. האור חודר מבחוץ. אני מנסה למשוך את הזמן במיטה, להסתובב מצד לצד. אין לי מושג מה לעשות היום. לחפש עבודה, לספוג שוב את ההשפלות הלו. אין לי כוח ליזום פעולות אקטיביות, מכסימום להיות פסיבי, בנוחות של הבית. אז אני יושב בבית, קורא קצת, כותב, גולש באינטרנט, מכין לי משהו קטן לאכול. בגיל 36 ואני מכין לי אוכל לבד. פעם חשבתי מה כל כך רע בי. אני נראה בסדר, אני מלומד, יכול להיות שאני פשוט אוהב להיות לבד? יכול להיות שאני פשוט פחדן לשנות דברים? יש לי הרבה דברים להגיד אבל איכשהו המילים לא ממש יוצאות לי כמו שצריך. בשמונה בערב אני מחליט קצת לצאת מהבית. הולך לקניון, מסתובב שם. רואה אותך עם השיער הבלונדיני השופע והעיניים הירוקות עוברת מולי בלי בכלל לשים לב. אולי את בטוחה שאני נשוי. אני גם רואה אותך, עולל על כתפיך כשאשתך מסיעה בעגלה מאחורה את התינוקת שלכם. איזה יופי לראות את זה. אני משפיל מבט, יכול להיות שאני מקנא? אין לי הרבה מה לעשות בקניון. קניתי לי משהו קטן. אין לי יותר מידי כסף לבזבז, כעת כשאני לא עובד. ואני חוזר הביתה לעוד לילה של בדידות.

מורןא

New member
בלאגן...

קודם כל לפי דעתי תתחיל לסדר את השעות של היום. תישן בלילה ותהיה ער ביום. תמצא עבודה מסודרת. המממ כנראה שלא בתחום שלך אבל בטוח יש משהו שאתה יכול לעשות כי אתה בעל תואר שני וכבר בשוק העבודות מסתכלים על זה אחרת. אולי תהיה מורה לביולוגיה? אין לך אפשרות לעבוד במעבדה או משהו בסגנון? סתם מעלה רעיונות . אבל אתה חייב למצוא עבודה. אחר כך אולי דרך העבודה תוכל להכיר מישהי חמודה. דרך חוג חברים אולי. אבל אתה חייב להתנער ולהתחיל לעשות בשביל עצמך דברים... ואם זה ממש קשה לך אז תמיד אפשר ללכת לדבר עם אדם מקצועי. בכל אופן אנחנו כאן מורן

magal101

New member
למורן....

אני לא יודע אם פעם היית מובטלת אבל הזמן עובר הכי טוב כשערים כל הלילה ואז ישנים בבוקר עד איזה 2-4 בצהריים. ככה לא מרגישים את הזמן. אני גם לא יודע מה קורה לי,אני מרגיש עצלן, אני לא מעיז לעשות שום דבר לצאת מהמצב שלי. הכל תקוע, אני כבר לא יודע מה לעשות?

הנה-עיצה...

קודם כול אהלן! תתקדם שלב שלב...קודם-תחפש עבודה {סתם דוגמא} ותכתוב לך את המטרה הזו מול מקום שתראה אותו-ותקציב לך זמן למטרה הזו-תשקיע את כול כולך בה!! ואחרי שתגמור בהרגשת סיפוק את המטרה הזו-תעבור למטרה הבא-עד שתיהיה מאושר!

מורןא

New member
היו לי את התקופות שלי

התקופות שלא עבדתי והפכתי לילה ליום ויום ללילה. בעיקרון אני חולה על הלילה ואני מוכנה לעבוד בלילה ולישון ביום... אבל זה לא בריא לדעתי. לכן הצעתי לך שבתור התחלה תהיה ער ביום ותישן בלילה כי זה כבר מסדר את השעון הביולוגי. כמובן הצעתי לך גם לחפש עבודה. לדעתי נכנסת למעגל ואתה חייב להכריח את עצמך לצאת ממנו... אני יודעת שזה קשה אבל אפשרי..

עצוב לקרוא.

אני בערך בגילך... נשואה-כן.אבל אם סתם מתחשק לך לפטפט,(לא בכיוונים רומנטיים...) אז אני אהיה אוזן קשבת. יש הרבה בנות 30 פלוס שהן פנויות-הן היו נשואות,ועכשיו הן שוב רווקות. אולי בינהן תמצא את האחת? הרבה הרבה בהצלחה לך. נ.ב-ביולוגיה וכימיה היו הנושאים האהובים עליי בתיכון... ככה שייש איזה מכנה משותף בינינו...

magal101

New member
תודה אמא של שירה ולמורן ומיכאל...

המון תודה לכם, אתם לא מתארים כמה אתם מחזקים אותי שאתם שם. עומד לפניי עוד לילה בודד אז אני אכתוב את מה שביקש ממני בן חורין ואני מקווה שדברים ישתפרו. בינתיים אני בזכותכם לא מתייאש!!!

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
הלילה שלך לא בודד...

שלחתי לך מסר עם הטלפון שלי, אם אתה מרגיש בודד-אתה יכול להתקשר. אין לי גם בעיה להיפגש איתך ללא תמורה אם אתה מאיזור חיפה. כדי שלא תרגיש שאנשים כאן סתם מאחלים לך בהצלחה, אנחנו איתך עד שתצא מהמשבר.

למעלה