כל-כך מעצבנת!!

סינטטית

New member
כל-כך מעצבנת!!

הייתי רוצה שתגידו מה דעתכם, זה באמת מעצבן אותי. אני בת 18, יש לי אחות בת 20 [עוד מעט 21]... היא הוציאה רשיון בגיל 17, עוד לפני שהיה לה רשיון אבא שלי קנה לה אוטו. כשאני הגעתי לגיל 17 גם אני הוצאתי רשיון. ועכשיו מין הסתם שהאוטו מתחלק בין שתינו, נכון? אז היא רוב השבוע בצבא... אז רוב השבוע כן, האוטו אצלי. זה אומר שכל סופ"ש הוא צריך להיות אצלה? הרי כמה אני כבר משתמשת באוטו באמצע השבוע? כמעט ולא. אני לא יוצאת במשך השבוע כי אני עובדת וצריכה לקום מוקדם.. אז מה זה נותן לי התירוץ המפגר שלה ש"האוטו אצלך כל השבוע", תיאורתית זה נכון, מעשית אני לא משתמשת בו!!! בהתחלה שהוצאתי רשיון סוכם שנתחלק סופ"ש היא וסופ"ש אני, ואם יהיה מקרים מיוחדים שנצטרך אז נסתדר בינינו. פייר? פייר! ואני באמת מסכימה לזה. העניין הוא, שמאז שיש לה חבר והוא גר בחיפה [אנחנו מנתניה], אז הם מתחלקים בסופ"שים שסופ"ש הם אצלינו, וסופ"ש הם אצל המשפחה שלו. מה שיוצא זה שבסופ"ש שהם נוסעים אליו, הם נוסעים עם האוטו. ובסופ"ש כשהם פה, הם רוצים לצאת עם האוטו. ככה שמתי אני יכולה לצאת עם האוטו? אתמול היא עשתה משהו שממש הרתיח אותי! אני יצאתי לחברה, ונסעתי עם האוטו. וכשהיא חזרה הביתה וגילתה את זה היא התקשרה אליי בעצבים ושאלה מתי אני חוזרת ושהיא צריכה את האוטו כי הם נוסעים לחיפה!! ואז היא אמרה לי עד איזה שעה היא "מסכימה" לי לחזור!! היא פשוט חוצפנית!! אני גם לא מבינה מה הקטע שלה לנסוע ברכבת, היא חיילת היא יכולה לנסוע חינם ברכבת! שניהם חיילים!X: בקיצור, זה ממש עצבן אותי. נראה לי שזה היה המקום המתאים להוציא את זה... [ד"א, נראה לי שאני אכנס לפה בתדירות יותר גבוהה, אז בהזדמנות זו אני אציג את עצמי - אור, 18 מנתניה, נעים מאוד
]

ברוכה הבאה אלינו ../images/Emo24.gif

אני חושבת שאולי שווה לשוחח שוב על עניין המכונית ולקבוע חלוקה אחרת שתתאים יותר למצב, עכשיו כשיש חבר שגר רחוק והנסיבות השתנו.

סינטטית

New member
תודה../images/Emo140.gif

וכן, יכול להיות שאת צודקת. למרות שאני לא חושבת שיש משהו שיכול להיות יותר פייר מזה שזה יישאר כמו שזה היה פעם. שייסעו ברכבתX:

למעלה