כל כך מפחדת

נויה131

New member
כל כך מפחדת

אז ככה: כרגע יום 14 לאחר החזרת בלצוטיסט מוקפא מהשאיבה הראשונה שלי שמימנה יש לי ילד בן שנה ו8 ,ועברתי הפלה לפני 4 חןדשים בשבוע 13 בגלל שציסטק היגרומה.
אז נכון להיום בטא 250 כל כך פוחדת, אני רגילה בהריונות לערכים גבוהים יותֹר ובכלל בלי צורך להכפלןת.
גם בהריון של הבן שלי וגם בהריון שנגמּר הבטאות היו מעל 1000.מה אתן אומרות?
אגב יש לי הקאות, הקאתי היום אם זה עוזר במשהו…
אווף איך זה שמאבדים את האופטימיות כזה מהר?? במקום לשמוח אני לא מפסיקה לחשוב לרגע..

שירהד1

Member
מנהל
ברוכה הבאה

שמחה לראות אותך כאן, ועוד יותר אשמח- אם תישארי פה עוד המון המון זמן, עד הסוף הנפלא.
אני לא מבינה בערכים של בטא, ואני מקווה שמישהי פה תוכל להתייחס לעניין זה.
לגבי ההקאות- הבחילות וההקאות מקורן הוא בשינויים ההורמונאליים, אך אין הדבר מצביע על תקינות או אי תקינות העובר וההריון.
אצלי- בכל ההריונות- התקינים והלא תקינים- לא היתה ולו בחילה ו/או הקאה אחת. אז בינינו- עדיף בלי הקאות ובחילות, כי עובדה שזה לא מצביע על כלום בכל מקרה.

במקום לשמוח את לא מפסיקה לחשוב ולחשוש לרגע, כי איבדת את התמימות שהריון=תינוק. ואת התמימות הזו אי אפשר כבר להחזיר, לצערי הרב. מה שכן אפשר- זה להמשיך ולקוות שהפעם העובר תקין. העובר הקודם היה עם ציסטיק היגרומה- דהיינו- היה לא תקין. בואי נקווה שהפעם הסטטיסטיקה תהיה לטובתך
.

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז
09-7749028

נויה131

New member
שירה שירה שירה

כמה טוב בבן אדם אחד??
תודה רבה לך על האיחולים הלבביים..
מקווה מאוד מאוד להמשך הריון תקין וידיים מלאות..
כל כך רציתי שיהיה הריון שיפצה את האובדן וכשהוא הגיע,במקום לשמוח ולחייך אני עסוקה בלחשוב על מה לא טוב בבטא. ואם זה תקין.
שיגעון איך שורדים ככה הריון

leebi66

New member
רוצה להרגיע

כמובן שאי אפשר לדעת, אבל יש לנו סיפור ממש דומה. הריון ראשון אחרי טיפולים, נגמר בשבוע 12 בעקבות ציסטיק היגרומה. התחיל עם בטא 250 שקפצה ל1000 תוך יומיים.
הריון שני- שוב אחרי טיפולים, התחיל עם בטא 80 יומיים אחרי "איחור". כלומר 16 יום אחרי ההזרעה... ועלתה ועלתה בעצלתיים. בדקתי בטא כל יומיים ועשתה טובה ועלתה לי כל פעם בדיוק ב1.5. בפעם הרביעית אפילו לא הגיעה ל1000. כבר לא ידעתי מה לעשות עם עצמי, וכמה דמעות שפכתי אחרי כל בטא.....
to make a long story short
הבטא 80 עכשיו בן 7 חודשים וישן לו בנחת במיטתו. טפו טפו טפו :)
אז מאחלת לך, עליה יפה בבטא שתיגמר בידיים מלאות במתיקות

נויה131

New member
וואוו ליבי תודה רבה נשמה

ממש עודדת אותי ונתת בי תקווה, כייף לקרוא הצלחות ..
אני שמחה בשבילך שהבטא הקטנה והעצלנית הובילה להריון תקין וידיים מלאות..
מאחלת את זה לכולנו.
ברמת העיקרון אמרו לי ביחידה שהבטא בסדר גמור אבל אני משווה לבטאות שהיו לי ונכנסת קצת ללחץ, למרות שבכל הריון הבטא שונה ואי אפשר להסיק מסקנות מהבטא להמשך הריון, כשהבטא בתווך הנורמה..
אבל אני כבר יצאתי מהנורמה, יצאתי מתווך הנורמה בהריון שאיבדתי,
מתגעגת לתמימות ולשמחה בהריון הראשון שלי..

הי נויה וברוכה הבאה

קודם כל הפחד שלך מובן...
לגבי הבטא, את ממש בהתחלה וזה סבבה.
ורק שתדעי שהיתה לי הפלה בשבוע 12 על עובר שהפסיק להתפתח בשבוע 8, וההריון הזה התחיל עם בטא 10 אלף בשבוע 4...
ככה שבטא גבוהה לא בהכרח אומרת שזה הריון תקין ולפעמים אפילו ההפך.
ההריון הנוכחי שלי התחיל בבטא 180 בערך ובינתיים מתפתח תקין (נראה לי... לא נבדקתי המון זמן) לפחות בטא שעשיתי כעבור שבועיים היתה כבר בעשרות אלפים.
בקיצור, החשש מהפלות לא עובר ברגע שעברת אחת לפחות... זה קשה וזה מאבק עצמי כל הזמן.
הלוואי שתצליחו הפעם!

נויה131

New member
קודם כל בוקר טוב

ותודה רבה רבה לך על התקווה והאיחול, מאחלת לך מכל הלב שההריון ימשיך להיות תקין ומשעמם ויסתיים בידיים מלאות..
אמרו לי ביחידה שאין צורך לבדוק הכפלה, הם בודקים הכפלה רק כהבטא קטנה ממש 80/90..
ואמרה שבבטא כמו שלי 250 אין צורך, אני פשוט רגילה לקבל מספרים גבוהים יותר בשלב זה לכן כך כך מפחדת מחלילה הריון כימי..
קבעתי תור לבדיקת בטא מחר, מקווה מאוד ומתפללת שתיהיה הכפלה תקינה.. אפעם לא חשבתי שיהיה לי כל כך מפחיד להיות בהריון

אני לא בדקתי הכפלה!

סתם עשיתי בדיקות דם להריון והרופאה הכניסה גם בטא.
אני לא בטוחה שאת חייבת הכפלה...
אבל בהצלחה בכל מקרה!

למעלה