כל כך מתאים לי לקרוא ספר שעוסק ב..

סתיוית

New member
כל כך מתאים לי לקרוא ספר שעוסק ב..

רומן בין אישה נשואה לבין.... בריטי אחד, מלונדון שעונה לשם גיימס! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נשבעת לכם! מכל הספרים שיש לנו בספרייה בחרתי בספר "רומן אמיתי" ובתקציר היה רשום שזה על רומן בלה בלה אבל לא אמרו שוםדבר על הגבר.. אז לא רק שהוא בריטי, הוא גם מלונדון וקוראים לו גיימס *&^%$#&^%$ חחחחחחחחחחחחחחחח וכל פעם שהיא מדברת עליו יפה.. אני נזכרת בגיימס שלילילילילילי*&^%$#@ אגב איך עבר הצום? אני צמתי השנה :] פעם חמישית ברציפות :]

חחחחחחחחח איזה מאגניב

דווקא כיף לקרוא ספר על ג'ייימס! יש לי גם בבצפר מישהי עם נעליים כמו שלו כלפעם שאני רואה את הנעליים צמרמורות חחחח...(טיפשה אני יאיי)

סתיוית

New member
וואנס אדומות?

אני רוצה כאלה,אבל לבנות (יענטו מהצבע לבן! לא ל-בנות!) אבל הם יחסית יקרות :\ ואני מעדיפה לקנות 2 גינסים חדשים מאשר נעליים שאנלא ממש צכה...

heyyyyyyyyy yesh li otammmm

kaniti etmol... 59 dollar!!!!! manyakim yakrqanim..

פאק איזה יקר!

בארץ אבל ניראה לי זה אותו מחיר..יש לי וואנס אחד שעלה 360 ואחד 290.. זה בערך באמצע לא? כל מקרה תתחדשי! =]

סתיוית

New member
290 זה יחסית סביר לנעליים

כאילו זה לא הכי זול אבל בינתיים אנלא ממש צכה נעליים (אנלא פריקית של נעליים) אני רוצה גינסים - מתה על גינסים! אפ פעם לא מספיק לי :p ו-50 דולר זה נמנמנ הכי הרבה 250 ש"ח אז עדיף לקנות בארה"ב! יווו אני אבקש מדוד שלייי! פעם הוא תמיד קנה לנו נעליים מארה"ב :D

סתיוית

New member
290 זה יחסית סביר לנעליים

כאילו זה לא הכי זול אבל בינתיים אנלא ממש צכה נעליים (אנלא פריקית של נעליים) אני רוצה גינסים - מתה על גינסים! אפ פעם לא מספיק לי :p ו-50 דולר זה נמנמנ הכי הרבה 250 ש"ח אז עדיף לקנות בארה"ב! יווו אני אבקש מדוד שלייי! פעם הוא תמיד קנה לנו נעליים מארה"ב :D

fight star

New member
נמנמנמנ

אוו אוו!!! הייתי אתמול עם חברים בקניון הזהב וראיתי שם את הנעליים שלו בכל מיני צבעים ואני התחלתי לחרוק על החלון כמו חתול (החנות הייתה סגורה) אניוואי, אני פריקית נעליים וג'ינסים...מה הבעיה?באים לאמאבא עושים להם עיניים והם נותנים כסף לקנות!

למעלה