כל כך נמאס!!! צריכה את עזרתכם...|טי

Never Existed1

New member
כל כך נמאס!!! צריכה את עזרתכם...|טי

אני יושבת כרגע בחדר שלו... מחכה שיחזור. " אני הולך להחזיר את הכסף ל "ג" ,חוזר עוד 5 דקות" חלפה לה שעה תמימה.. אני מחכה... רציתי לשתף אתכם בתחושות שלי... הוא מכור,שנה חלפה.. בדיוק כמו 5 הדקות המובטחות שנמשכות כבר שעה,כך גם השנה האחרונה... "רק עוד פעם אחת" "זהו! אני לא יכול יותר! אני מפסיק!" שנה תמימה....... ואני,תמימה.. צופה מהצד... לא יכולה להפרד!!! לא יכולה לשכנע (יודעת שאין בשיכנועים טעם) סך הכל בת 20 ומרגישה כמו זקנה בלה. לא רגועה לשנייה... זה תמיד איפה שהוא שם... תציד חןשבת על זה. וכל-כך אוהבת... מליון פעמים שאלתי את עצמי : מה עליי לעשות?? ואין לי תשובה... אולי לכם יש. אני עצמי מרגישה נאכלת בחיים על ידי התמכרות של מישהו אחר. (הירואין)

sagioren

New member
היי

אם את לא מסוגלת להתמודד מול ההימכרות שלו אז כנראה שאת לא אמורה..או שתנסי להפנות אותו או שתפני את ל"רטורנו" אני מבטיח לך שהם יישמחו לעזור לך...הם אנשים מדהימים...ואת לא צריכה להרגיש אשמה בזה שאת מפנה אותו לשם בסופו של דבר את רק עוזרת לו ולך...

../images/Emo186.gif לכי משם .. לכי

את חייבת לעזוב דחוף !!!!! נכון שאת אוהבת.. נכון שזה קשה... אבל איפה את בכל הסיפור הזה? רק בת 20... את לא צריכה להתמודד עם זה.. את צריכה ללכת ולטייל עם חברות בקניון !!!!! תעזבי אותו .. דחוףףףף

מור 08

New member
היי התשובה היחידה שלי היא........

תתחלי לרדת לקבוצות תמיכה למשפחות ונשים של מכורים קוראים לזה נר אנון לי ולעוד המון אנשים זה עזר שיניתי גישה הפסקתי להיתאבסס על המכור (בת ואשה של מכור) התמקדתי בעצמי ולמדתי לקבל אותו כמו שהוא בעבודה מתמדת קשה תנסי מבטיחה לך שתקבלי מלא כוח. יש אתר שניקרא נרקיסים יש אתר שניקרא כל יום ביומו ויש גם את האתר לשיוויון וצדק חברתי BSH בפורומוים מכורים מקווה שיעזור .

לברוח על נפשך

לא לתת לעצמך למות בשם האהבה הוא לא אוהב אותך,הוא לא יכול לאהוב אותך.הוא מאוהב בסם.וקצרה ידיך מלהושיע. תצילי את עצמך תלכי משם.

Never Existed1

New member
תודה ענקית לכולם על תשומת הלב...|לב

למעלה