כל-כך עייפה...

saritosh1

New member
כל-כך עייפה...

אני שומעת שוב ושוב את השיר של גבסו "ארים ראשי",שהפך לכמעין תפילה אישית עבורי. "וקולי ישמע כזעקה כתפילת האדם וליבי יקרא מאין יבוא עזרי"?... שוב מסטולה.כל כך עייפה. הקאתי כבר 3 פעמים היום וכבר אין לי כוחות להכיל את עצמי. אני בולמית כבר עשר וחצי שנים ומכורה לסמים וכדורים שלוש שנים. אני מועמדת לטיפול בקהילת "הדרך",לטיפול בהיתמכרויות לפי תורת 12 הצעדים. אני מטופלת בנתיים בN.A. לפי אותה צורת טיפול,אך שוב ושוב אני מרגישה שדר לא עוזר. שוב ניכנעת פעם אחר פעם להיתמכרויות שלי. לא יכולה להעביר יום ללא סמים.לא יכולה להעביר כמה שעות ללא סמים. חייבת להיות מסטולה תמיד.לזכות באותה הגנה שמעניק לי הסם.המסך שמגן עלי מכל מה שקורה בחוץ. בתחום האוכל אני גם נוחלת כישלונות פעם אחר פעם. כבר ממש לא הולך לי לאכול בצורה נורמלית.או שאני מרעיבה את עצמי למשך שעות רבות או שאני עושה בולמוס-חמוץ,מתוק,קר,,כל מה שבא ליד...ואז מקיאה. אני מקופלת מכאבי בטן,תוצאה של כל הימים האחרונים.ובין כל ההקאות יש גם עישונים בילתי ניפסקים.עוד הקאה ועוד ראש ואני מרגישה שאני ניגמרת. כבר ניסיתי להיתאבד כמה פעמים ותמיד הצילו אותי. כניראה שאני עדיין ממשיכה לנסות להיתאבד בדרכים עקיפות. לא מסוגלת להיתמודד,להרגיש,לבכות,לפחוד. מעדיפה לא להרגיש כלום.להיות מחוקה. איבדתי כל כך הרבה חברים.פגעתי במישפחה שלי בצורה שאין לתקן.היסתכסכתי עם החוק.הרסתי את חיי בצורה טוטאלית. אני רוצה לחשוב שמכן כל שנותר לי הוא רק לעלות,כחי מאסתי בדאגה התמידית להשגת כסף לסמים. וכבר הסמים כבר לא עושים אותי מאושרת כמו פעם. הקסם הפך לכישוף שקשה לי מאד להישתחרר ממנו...

מור 08

New member
היי אם היית לידי הייתי נותנת לך....

חיבוק של תיקווה מלא אמונה נשמה טובה אני בת של מכור אשר נפטר לפני 3 שניים ממחלה בכבד אפילו את זה הסם אוכל אני אשת מכור וגם לי היו התנסיות בכל מיני ממריצים וסמים למינהם וגם לבעלי נידפק הכבד. אני לא יבלבל לך את השכל אני רק רוצה נשמה שתעזרי לעצמך לצאת ממעגל החרא הזה עם הרבה אומץ אמונה אני מאמינה שיש סביבך מלא אנשים שירצו לתמוך ללוות לעזור רק אם תאפשרי להם אבל זיכרי הרצון והכוח הם רק שלך את צעירה ואני מאמינה שעוד איכשהו נשאר בך מהחן את יודעת ברגע שיש מפוכחות על הכל סולחים תתחברי לכוח עליון גם ברגעים קשים הוא שם עבורנו את בין הילדים המובחרים שלו תעזרי לעצמך מגיע לך את צעירה . מאחלת לך שתעלי על דרך המלך תעבדי את התוכנית כפי שהיא תוכנית פשוטה לאנשים מסובכים. תואהבי את עצמך ודעי שדברים טובים יקרו לך רק אם תאפשרי בהצלחה חברה שהשם ינחה אותך. אסירות תודה לבורא עולם על פרנסה ומזון שזה לא מובן מאיליו על ילדים בריאים שהשהם ינחה אותם לבעל חם ואוהב שהשם ינחה אותו ויתן לא מן המפוכחות לתוכנית ל12 הצעדים לספונסרית שיהיה לנו שבוע טוב שלכם מור מקווה קצת עודדתי.

להסתכל פנימה

להסתכל פנימה,אל תוך תוכך,להביט בעצמך בלי לעשות הנחות להבין בדיוק מה ולמה אחר כך לקבל,את עצמך ואת האחרים,אחר כך לכעוס ואחרי זה לסלוח. הסליחה היא הסוד.לסלוח לעצמך .להביט במראה ולהבין שאחרי הכל,ואולי לפני הכל,גם את,כמו כולם,בסך הכל אדם...וזה הרבה. שולחת לך חיבוק חזק ומאחלת לך שתמצאי את השקט

אחות,חברה יקרה את אישה חזקה

אני קוראת את מה שכתבת וכולי דמעות.. גם לי היה את הסיפור הזה.. רק שאני עברתי גמילה והיה לי המשך טיפול בהוסטל סגור.. סילקו אותי מההוסטל כי עשיתי צחוק מהמציאות.. היום אני מצטערת אני גם בולמית וגם סטלנית.. אף פעם לא נגעתי בסמים קשים.. אני בכל זאת מכורה.. ומאוד מבולבלת תעלי על דרך נקיה יהיה לך דרך זוהרת.. בהצלחה ואני אוהבת אותך

מיקייי

New member
בהצלחה בדרך../images/Emo24.gif

הייי תחזיקי מעמד אני מאכלת לך שתיתפשי את עצמך ביידים הקהילה הזאת תציל לך את החיים אני יודעת שלי היא הצילה

למעלה