כל כך עצבנית

iris2210

New member
כל כך עצבנית

ביום שני בערב קיבלתי. לכן ביום שלישי בבוקר התקשרנו לקבוע תור אז המזכירה אמרה לבעלי שהיום יהיו רופאים ושנתקשר אחרי 12.30 היום הוא התקשר לברר מתי נצטרך לבוא אז לא ידעו מה להגיד לא ושהוא התקשר עוד פעם המזכירה הקבועה לא היתה כבר ואמרו לו להתקשר מחר ב-8.00 והאחות עוד ענתה לא מה אתה מה מבלבל לי במוח? האם זו התייחסות לזוג שבטיפול ונמצא גם בלחץ נוראי האם זו התייחסות של אחות במחלקת פוריות. אני הייתי מפטרת אותה על היחס הבוז. האם עוד זוגות נתקלו ביחס מזלזל של המחלקה

איריס כן ניתקלתי ..לפעמים יש מצבים

מעצבנים כאלו שבא לך לחנוק את הזכירה [סליחה על הביטוי] אך אני חושבת שמה שצריכים לעשות זה להעיר בנימוס פעם הבאה שאת רואה אותה או להעיר לרופא על התנהגות המזכירה ..... אני עשיתי זאת פעם כשרציתי את הרופא וצילצלתי 3 פעמים בכדי שהמזכירה תעביר אותי אליו וכל פעם היא אמרה לי לצלצל מאוחר יותר עד שצילצלתי פעם שלישית והוא כבר הלך הביתה ..בגלל שאני מטופלת בביה"ח ניתן להשיג את הרופא רק בשעות מסוימות וכ"כ התרגזתי שיתפתי את הרופא והוא אמר שמצב כזה לא יהיה יותר והמזכירה יכלה לקשר אותנו ברגע שהיתפנה .. זהו שיהיה ההצלחה מחר !! יונית

TWEETY =^.^= 6

New member
את כועסת ובצדק ../images/Emo123.gif

אני הייתי לוקחת את עיצתה של יונית, בתקווה שהרופא אכן יטפל בבעיה, ואם לא הייתי כותבת מכתב הלאה. אצלנו הבעיה הפוכה, הפקידה מאוד מנומסת, סבלנית ונחמדה לעומתה האחיות במחלקה פשוט בלתי נסבלות לפעמים, אבל נגדם אני לא חושבת שיש הרבה מה לעשות, חוצמיזה שהן כבר המוןןןןןןןןן שנים שם ואולי בגלל זה השחיקה.

iris2210

New member
רופא פרטי טוב באזור עפולה

האם מישהי מכן מכירה רופא פוריות שמקבל/ת אצלו פרטי במרפאה פרטית

TWEETY =^.^= 6

New member
וודאי איריס

יש את גיסילביץ שהוא אדיר וגדול בתחומו, אני לא יודעת אם הוא מקבל באופן פרטי אבל יכולה לברר לך. באופן כללי הוא מנהל את מחלקת פוריות בבית חולים העמק, ורבות מגיעות לשם בגללו. ויש את גונן שגם היא עובדת בעפולה ועליה אני יודעת שהיא מקבלת באופן פרטי. אבל לא חושבת שהיא גרה באיזור, נראה לי שבאזור חיפה.

למעלה