כל כך קל לשמח אותי...

ילדונט

New member
כל כך קל לשמח אותי...

היום הלכתי לפגישה עם הבוס בצהריים (היה לא משהו). האיש ושחר אספו אותי, ובספונטניות גמורה החלטנו לנסוע לאיקאה לקנות מדפים לחדר של שחר. משם, שוב בספונטניות, החלטנו שנוסעים לאכול בהרצליה. נסענו להרצליה, נפגשנו עם אחותו של בעלי שעובדת שם, אכלנו ארוחה עם אחיו של בעלי, והיה ממש כיף
כל הספונטניות הזו ממש ריגשה אותי. הרגשתי כמו בטיול שנתי. פעם ראשונה מאז ששחר נולדה שאני יוצאת מחיפה ולא להורים, ופעם ראשונה שאנחנו ככה יוצאים בלי לתכנן כלום. זה היה לי מאד חסר.

גלשני

New member
אני זוכרת כל כך את ההרגשה הזאת....

הרגעים שפתאום מגלים שגם עם ילד אפשר עוד לגרד כמה שביבי ספונטניות מפתיעים לפעמים. איזה כיף

אחח הספונטניות!

נשמע כיף. גם אנחנו מתחילים לגלות שאפשר לעשות דברים בשביל עצמנו יחד איתם ויותר קל להתנייד איתם ממקום למקום מבלי שנהיה לחוצים ובקיצור להנות!

lulyK

New member
יום כייפי ../images/Emo42.gif

נחמד לגלות שזה עוד אפשרי

כבר מזמן יודעים שהאיש שלך הוא משהו

נדיר! ומסתבר שגם צריך לדעת לקבל - אז כל הכבוד גם לך על התעוזה להנות בספונטניות - זה לא מובן מאילו. בכיף שיהיה לך...

ציף שלי

New member
איזה כייף! ../images/Emo13.gif

כל פעם שאת מספרת משהו נחמד על בעלך אני ישר מספרת את זה לבעלי ומזכירה לו שהם נפגשו ביום הלידה של שחר וישי ממש מחוץ לחדר לידה ושיקח דוגמא. ת'אמת שבוע שעבר ביום חמישי הצטרפנו בספונטניות מוחלטת לנסיעת עסקים שלו לתל אביב והיה אחלה! נכון שפעם הייתי מצטרפת אליו בספונטניות שלא כוללת שעה של אריזות (טיטולים, בגדים וכו'...) שירבו ימי הכייף כמשפחה ו...תבואו לבקר אנחנו בקריות זה קרוב יותר!

nikit1

New member
תמיד שמחה לקרוא הודעות כאלו../images/Emo13.gif

שמחה שהיה לכם יום ספונטני ומהנה

למעלה