כל כך קר, קר שם בחוץ......

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
כל כך קר, קר שם בחוץ......

בררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר
אני מתה מקורררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר. היום היה לי שיעור אחרון בביוכמיה רפואית אך לא הלכתי כי בבוקר היה לנו שיעור פסיכולוגיה ויש לי פטור ואחר כך הלכתי לקבל עירוי ונופר וכבר לא היה לי כוח לנסוע. הרגו אותי היום עם העירוי. לא מוצאים אצלי את הוריד וזה בעייתי אז עשו לי עירוי בין האמה לכף היד- ועכשו הכל נפוח וכחול
. עוד 3 טיפולים והפעם אני באמת מקווה שאני אומרת אסטלביסטה . שירי נ.ב מה אתם עושים עם הקור הזה? אוף, מתי יהיה כבר קיץ

gaia20

New member
הי שירוש'../images/Emo13.gif

לא, לא השתגעתי לכתוב בשעה כזאת, חזרתי ממסיבת יומולדת לחברה. היה כיף...וכן, היה גם קררררר
אז מה עשיתי? התלבשתי טוב טוב, מעיל שעשה אותי קצת דובי, ולמרות הידיים הקפואות, היה לי די חם
נעזוב את זה שכשיצאתי מהחום לקור שוב, קבלתי סטירת קור לפרצוף, השפתיים שלי התייבשו וממש שרף לי....אבל הגענו מהר מהר לאוטו ושמנו חימום
ואת יקירתי....ורידים אצלך אני רואה זה עסק בעייתי
עצה קטנה, אומנם כבר לא שימושית לעכשיו, אבל לפעם הבאה- לחצי ממש חזק על מקום העירוי, ובמשך כמה דקות טובות, מניסיון, מה שנשאר זה רק סימן קטן וכמעט לא כואב בכלל(מה לעשות אי אפשר שהכל יהיה תמיד מושלם, חייב לכאוב קצת קצת
) אז מותק, שיהיה לך בהצלחה בטיפולים הבאים. נ.ב, מה עם להתקין מסנגר במחשב? גם אם את באה רק בסופי שבוע.... לל"ט לך ולכולם.

למעלה