כל כך רציתי לבשר בשורות טובות

טביקאט

New member
כל כך רציתי לבשר בשורות טובות ../images/Emo14.gif

מה לא עשיתי? דיברתי אל הבטן (כרס) שלי האמנתי שיהיה רק טוב הייתי מאושרת - אבל המכשפה החליטה להגיע למרות הכל... אז מחר אהיה אצל הרופא, נחליט מה החודש ונמשיך. אפילו לא מצליחה לבכות. אבל הלב שבור. טביקאט

עידית ד

New member
../images/Emo108.gif טבי... ../images/Emo108.gif

כבר אין לי מילים לנחם או לחזק אז קחי לך חיבוק חתולי ממני עצוב לי איתך עידית

יובל@

New member
../images/Emo10.gif הלב שלי כואב עם שלך ../images/Emo14.gif

אני מקווה ורוצה בשבילך שבפעם הבאה זה ילך. שולחת לך חיבוק חזק.

טאבי ../images/Emo24.gif

חתולונת, כל-כך קיויתי יחד איתך שהחודש הוא החודש שלך ושתצרפי ל-
גם
. תני לדמעות שלך לזרום, אל תעצרי אותן. את צריכה לשטוף את האכזבה של הטיפול הזה החוצה כדי להכין מקום חדש וטוב להצלחה של הטיפול הבא.
מרב

שושי @:-)

New member
אוףףףףףף טבי ../images/Emo24.gif

כ"כ קיויתי כ"כ רציתי ועכשיו אני משאירה את כל אלו לטיפול הבא
שושי

מרב.

New member
זה מה שנורא כל כך,

שאנו רגילות כל כך לכשלונות, שאין כבר דמעות. אני מפחדת מזה, מפחדת מההתרגלות לשלילי, מההשלמה הזו, כי הסטירה הראשונה מפתיעה וכואבת, ואילו בחמישית, בשישית, בשביעית- הלחי כבר מתרגלת, הופכת מחוספסת וחסרת חישה, כפי שהייתה. טאבי, כואבת איתך את השלילי הזה, תבכי אותו כדי לא להתרגל, כי את עוד תצליחי, תהרי, תתעגלי, תלדי, עד שתבכי שוב למראה ותחושת העולל, עור מעורך שנוגע בך... מחבקת הרבה ובוכה איתך, מרב

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif אויש מנומרת שלי ../images/Emo24.gif

בנראה שהיום זה יום כל המכשפות
ירדו להם המכשפות ברכיבה איטית על מטאטאים והכניסו כאב ואכזבה בלב כולנו. אם את לא מצליחה לבכות, מספיק שתקראי את הבכי שלנו יחד איתך, הדמעות כבר יפרצו מאליהן. זה כל כך כואב- הכשלון הזה כל פעם מחדש. התקווה שנבנית עם הרירית, הרצון והכמיהה שלובשים פתאום מקום שם בבטן. הרחם שנדמה שהיא כבר מתחילה לשנות צורה. הלב, שבהתחלה ממאן להאמין- נסחף אחרי התקוה. ואז, כמו באיזה סרט של במאי חולני- נופל לו הסוף הרע. חד וחלק בלי אפשרות לשנות. אבל אנחנו טאבי יקירתי- הולכות כל פעם מחדש לסרט
משנות מעט את הליהוק, מנסות להחליף במאי. כי ברור לנו שיום אחד ניפול על הסרט ההוא עם הסוף הטוב, והסלסלה עם הגורים הקטנים
היום לבכו, מחר להתעצב, ומחרתיים לחפש סרט חדש, טוב יותר
נועם

הרמוניה

New member
חתולונת

מצטערת איתך ומזילה כמה דמעות-עד שתתחברי לשלך כי לב שבור ללא דמעות- זה מהכאבים הכי צורבים שיש. בתקווה לימים טובים יותר הרמוניה

ממש מצטערת על כך .. עצוב כ"כ !!

כנראה זהו לא חודש טוב עם כ"כ הרבה בשורות רעות מקווה לחודש טוב יותר ופורה ..
יונית

ויום אחד לגמרי בלי להתכונן

תהרי ולא יהיו שום סימנים מבשרים אולי ההיפך תהיי משוכנעת שטיפול נכשל ואז זה יהיה הזמן שלך. וכל הדחק והאכזבה הגדולה מעבודה קשה שעשית כל החודש כמעט וימחק. תהיי חזקה אל תאבדי כח בבקשה אני איתך אינשם

..נעמה

New member
טבי ../images/Emo14.gif

כל כך עצוב לקרוא את הודעתך. באמת הלב נשבר כבר. נעמה

טלי2

New member
טביקאט יקרה ../images/Emo23.gif

טבעם של לבבות שבורים להרפא רק כאשר הזמן והחיים עושים את שלהם ונותנים להם סיבה טובה להתאחות, אני כואבת איתך את האכזבה ומקווה שבמהרה תמצא לו ללב שלך סיבה טובה (בדמותו של הריון) להרפא ולהתאחות. ובינתיים שולחת לך וללב שלך חיבוק גדול.

יפעתי&

New member
אויש טבי... ../images/Emo14.gif

איזה יום היום... לא יום בשורות מקווה בשבילך שיצליח בפעם הבאה מאוד מאוד ומאחלת לך רק בשורות טובות...

למעלה